Πόσο χρονώ είναι η καρδιά σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Highlander
Πόσο χρονώ είναι η καρδιά σας;
Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας παροτρύνει τα άτομα άνω των 30 ετών να κάνουν online έλεγχο για να διαπιστώσουν την ηλικία της καρδιάς τους αλλά και να διαπιστώσουν κατά πόσο κινδυνεύουν από καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με τη βρετανική υγειονομική υπηρεσία περίπου το 80% των καρδιακών ή εγκεφαλικών επεισοδίων σε άτομα κάτω των 75 ετών μπορεί να αποφευχθεί αν βελτιωθεί η υγεία της καρδιάς.
Κάντε το τεστ εδώ https://www.nhs.uk/oneyou/be-healthier/ ... t-age-test
Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής θέτει τέσσερις στους πέντε ενήλικες σε κίνδυνο πρόωρου θανάτου, εκτιμούν.
Προτρέπουν μάλιστα τους καπνιστές να κόψουν το κάπνισμα και συνιστούν την υγιεινή διατροφή και αρκετή άσκηση.
Ο Ντέιβιντ Γκριν, 59 ετών, έκανε το τεστ που έδειξε πως η καρδιά του ήταν κατά μια δεκαετία μεγαλύτερη σε σχέση με τη βιολογική του ηλικία. «Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν μου είπαν ότι η καρδιά μου είναι 69 ετών και ότι αυτό μειώνει σημαντικά το προσδόκιμο της ζωής μου», είπε ο Ντ. Γκριν στο BBC. «Χρειάστηκα χρόνο για να το αφομοιώσω, αλλά αμέσως είδα τη θετική πλευρά του τεστ. Έχω ακόμη τη δυνατότητα να αλλάξω αυτό το σενάριο», συμπλήρωσε.
http://www.efsyn.gr/arthro/poso-hronon- ... kardia-sas
Σύμφωνα με τη βρετανική υγειονομική υπηρεσία περίπου το 80% των καρδιακών ή εγκεφαλικών επεισοδίων σε άτομα κάτω των 75 ετών μπορεί να αποφευχθεί αν βελτιωθεί η υγεία της καρδιάς.
Κάντε το τεστ εδώ https://www.nhs.uk/oneyou/be-healthier/ ... t-age-test
Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής θέτει τέσσερις στους πέντε ενήλικες σε κίνδυνο πρόωρου θανάτου, εκτιμούν.
Προτρέπουν μάλιστα τους καπνιστές να κόψουν το κάπνισμα και συνιστούν την υγιεινή διατροφή και αρκετή άσκηση.
Ο Ντέιβιντ Γκριν, 59 ετών, έκανε το τεστ που έδειξε πως η καρδιά του ήταν κατά μια δεκαετία μεγαλύτερη σε σχέση με τη βιολογική του ηλικία. «Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν μου είπαν ότι η καρδιά μου είναι 69 ετών και ότι αυτό μειώνει σημαντικά το προσδόκιμο της ζωής μου», είπε ο Ντ. Γκριν στο BBC. «Χρειάστηκα χρόνο για να το αφομοιώσω, αλλά αμέσως είδα τη θετική πλευρά του τεστ. Έχω ακόμη τη δυνατότητα να αλλάξω αυτό το σενάριο», συμπλήρωσε.
http://www.efsyn.gr/arthro/poso-hronon- ... kardia-sas
- Dwarven Blacksmith
Re: Πόσο χρονώ είναι η καρδιά σας;
Πολύ μικρή, κι αθώα. Ντροπή και που ρωτάς δηλαδή.

Κι εμένα επίσης. Κάνω τακτικά ετήσια τέστ από τα 35 και μετά, και όλο 25χρονη βγαίνει. Υποψιάζομαι ότι μάλλον είμαι αθάνατος.
- Dwarven Blacksmith
Κηάνου εσύ;Nameless Ghoul έγραψε: ↑05 Σεπ 2018, 10:05Κι εμένα επίσης. Κάνω τακτικά ετήσια τέστ από τα 35 και μετά, και όλο 25χρονη βγαίνει. Υποψιάζομαι ότι μάλλον είμαι αθάνατος.

Ξέρω γω; Αν σκεφτείς και τι κακομεταχείριση της είχα ρίξει στα νιάτα μου, ίσως. Δεν καταλαβαίνει Χριστό λαιμαι.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ωραιος με εβγαλε οτι η καρδια μου εινα μικροτερη 2 μιση χρονια
Εμένα, μεγαλύτερη 5 χρόνια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αμα εισαι 25 εχεις χρονο εγω ειμαι 53 σχεδον
50 λεει. Μεχρι τα 67 ζωη λεει. Αυριο θα παω στο αφεντικο να του πω να μου δινει τα ενσημα σε χρημα. YOLO
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 29783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 17:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σπαραξε η καρδιά μου, πεινάει ο άνθρωπος ρε παιδιά.
από Μαδουραίος » 03 Ιουν 2024, 15:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
03 Ιουν 2024, 15:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υδρα,Σπετσες ,Πατμος...εδω χτυπαει η καρδια της φτωχολογιας !
από Frappezitis » 11 Δεκ 2023, 07:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
12 Δεκ 2023, 17:48
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 1899 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 23:59