Covid - 19 και εργασία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Covid - 19 και εργασία
Λοιπόν , εδώ και κάποιες μέρες έχω συμπτώματα κρυολογήματος , τα οποία θεώρησα φυσιολογικά επειδή πήγα την νύχτα στην θάλασσα .
Χτες όμως … μου ήρθε μία γνώριμη γεύση την οποία αναγνώρισα από τον Ιανουάριο .
Δεύτερη φορά θετικός .
Τι κάνω τώρα με την εργασία μου ; Κάθε μέρα βγάζω εκατό και ευρώ , για λίγες ημέρες ακόμα που είναι οι τουρίστες , πρέπει να μαζέψω ακόμα πεντακόσια μέχρι το άλλο Σάββατο και κανένας δεν θα με αποζημιώσει μιας και είμαι αυτοαπασχολούμενος . Να περιμένω να βγει αρνητικό το τεστ ; Να πάω με μάσκα μόλις υποχωρήσουν τα συμπτώματα ; Να πιω πέντε λίτρα τσίπουρο μήπως τον κάψει ;
Είμαι ταξιτζής .
Δεύτερη φορά θετικός .
Τι κάνω τώρα με την εργασία μου ; Κάθε μέρα βγάζω εκατό και ευρώ , για λίγες ημέρες ακόμα που είναι οι τουρίστες , πρέπει να μαζέψω ακόμα πεντακόσια μέχρι το άλλο Σάββατο και κανένας δεν θα με αποζημιώσει μιας και είμαι αυτοαπασχολούμενος . Να περιμένω να βγει αρνητικό το τεστ ; Να πάω με μάσκα μόλις υποχωρήσουν τα συμπτώματα ; Να πιω πέντε λίτρα τσίπουρο μήπως τον κάψει ;
Είμαι ταξιτζής .
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Covid - 19 και εργασία
Ξέρεις πόσοι θετικοί και με συμπτώματα κυκλοφορούν έξω;
Και χωρίς μάσκα μάλιστα.
Και χωρίς μάσκα μάλιστα.
- Λόρδος Ταντρίδης
Τι προβλέπει το πρωτόκολλο ; Εγώ το έχω σίγουρα από την Πέμπτη . Αλλά χθες έκανα το τεστ .Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Αύγ 2022, 16:24Ξέρεις πόσοι θετικοί και με συμπτώματα κυκλοφορούν έξω;
Και χωρίς μάσκα μάλιστα.
- Λόρδος Ταντρίδης
Επειδή τα ξέρετε όλα, απόρησαΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Αύγ 2022, 16:36Δεν είναι και το σοφότερο να ρωτήσω έναν συνάδελφο και να με δει μετά να εργάζομαι . Δεν τους εμπιστεύομαι όσο εσάς .

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σε ποια θάλασσα πήγες, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

- EKPLIKTIKOS
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Αύγ 2022, 15:39

EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Αύγ 2022, 17:50Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Αύγ 2022, 15:39
Dein Herz, meine Gier
- Μαδουραίος
Ταξιτζής στο αεροδρόμιο τυπε και ρουφας το αίμα των τουριστών;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
5 μέρες καραντίνα σίγουρα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑14 Αύγ 2022, 16:35Τι προβλέπει το πρωτόκολλο ; Εγώ το έχω σίγουρα από την Πέμπτη . Αλλά χθες έκανα το τεστ .Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Αύγ 2022, 16:24Ξέρεις πόσοι θετικοί και με συμπτώματα κυκλοφορούν έξω;
Και χωρίς μάσκα μάλιστα.
Μετά κάνεις τέστ και βλέπεις αν είσαι θετικός ή αρνητικός.
Εγώ από την Δευτέρα 8/8 είμαι θετικός και χθες ήταν η πρώτη μέρα που βγήκα αρνητικός και βγήκα έξω.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Ιούλ 2024, 19:16
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
26 Οκτ 2023, 14:05
-
- 46 Απαντήσεις
- 904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
02 Αύγ 2024, 11:26
-
-
Νέα δημοσίευση Περιστασιακή εργασία ως φωτογράφος
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 13 Μαρ 2024, 10:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Μαρ 2024, 13:34
-