Εθισμός αλκοόλ και XANAX
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εθισμός αλκοόλ και XANAX
Εδώ και δύο μήνες περίπου το έχω γαμησει με το αλκοόλ και τα xanax. Xanax έπαιρνα την μικρότερη δόση εδώ και ένα χρόνο. Αλλά τώρα δύο μήνες το εδώ γυρίσει στο 1mg. Δεν με παρακολουθεί κάποιος γιατρός.
Πίνω σίγουρα 2 χάπια την μέρα το λιγότερο και τουλάχιστον δύο μπυρες. Θα έλεγα τις μισές μερες τις εβδομάδας παίρνω γύρω στα 4-5 χάπια των 1mg και πέντε με επτά μπύρες. Κάποια από αυτά τα χάπια τα παίρνω παντα μαζί με τις μπυρες για να με πιάσουν περισσότερο μπας και κοιμηθώ το βράδυ. Αλλά έχει τύχει και μέρα τον προηγούμενο μήνα να πιω/πάρω περισσότερα χάπια. Έχω πάρει και οκτώ χάπια μαζι με αλκοόλ.
Ακομα και έτσι εχώ προβλήματα να κοιμηθώ το βράδυ και έχω συνέχεια νευρα. Απλά δεν με ήρεμουν όπως πάλια. Σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο με ειδικότητα στους εθισμους μπας και τα κόψω.
Εσεις είχατε κάποια παρόμοια εμπειρία; Η κάποιον γνωστό σας που να είχε θέμα με τα xanax; Αν ναι πως το αντιμετώπισε;
Πίνω σίγουρα 2 χάπια την μέρα το λιγότερο και τουλάχιστον δύο μπυρες. Θα έλεγα τις μισές μερες τις εβδομάδας παίρνω γύρω στα 4-5 χάπια των 1mg και πέντε με επτά μπύρες. Κάποια από αυτά τα χάπια τα παίρνω παντα μαζί με τις μπυρες για να με πιάσουν περισσότερο μπας και κοιμηθώ το βράδυ. Αλλά έχει τύχει και μέρα τον προηγούμενο μήνα να πιω/πάρω περισσότερα χάπια. Έχω πάρει και οκτώ χάπια μαζι με αλκοόλ.
Ακομα και έτσι εχώ προβλήματα να κοιμηθώ το βράδυ και έχω συνέχεια νευρα. Απλά δεν με ήρεμουν όπως πάλια. Σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο με ειδικότητα στους εθισμους μπας και τα κόψω.
Εσεις είχατε κάποια παρόμοια εμπειρία; Η κάποιον γνωστό σας που να είχε θέμα με τα xanax; Αν ναι πως το αντιμετώπισε;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Εθισμός αλκοόλ και XANAX
Φίλε πήγαινε σε κάποιον ειδικό.Null έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 20:10Εδώ και δύο μήνες περίπου το έχω γαμησει με το αλκοόλ και τα xanax. Xanax έπαιρνα την μικρότερη δόση εδώ και ένα χρόνο. Αλλά τώρα δύο μήνες το εδώ γυρίσει στο 1mg. Δεν με παρακολουθεί κάποιος γιατρός.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το αλκοόλ και τα ΧΑΝΑΧ δεν είναι λύση.
Είναι στην ουσία ...παυσίπονα για τον ψυχικό πόνο.
Είναι σα να παίρνεις ντεπόν για το χαλασμένο δόντι. Δεν φτιάχνει το δόντι. Χαλά περισσότερο.
Άκου τον Τζι.
Είναι στην ουσία ...παυσίπονα για τον ψυχικό πόνο.
Είναι σα να παίρνεις ντεπόν για το χαλασμένο δόντι. Δεν φτιάχνει το δόντι. Χαλά περισσότερο.
Άκου τον Τζι.
Πάνω από ένα την ημέρα ΧΑΝΑΧ είναι πολύ βαρύ, πρέπει να περνάς ζόρια.
Τύπε μου, βενζοδιαζεπίνες και αλκοόλ είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, και συνδυαστικά μάλιστα, τζακποτ.Null έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 20:10Εδώ και δύο μήνες περίπου το έχω γαμησει με το αλκοόλ και τα xanax. Xanax έπαιρνα την μικρότερη δόση εδώ και ένα χρόνο. Αλλά τώρα δύο μήνες το εδώ γυρίσει στο 1mg. Δεν με παρακολουθεί κάποιος γιατρός.
Να υποθέσω ότι δε θυμάσαι πλήρως τον τελευταίο χρόνο, έτσι;
Αμφότερες οι ουσίες δημιουργούν φυσική εξάρτηση, και ως εκ τούτου, φρονώ ότι πρέπει να πας σε ειδικό για να σε βοηθήσει να απαγκιστρωθείς,
Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα, δεν μπορείς να ξυπνήσεις ένα πρωί και να τα κόψεις, γιατί μπορεί να πεθάνεις κιόλας.
Όταν πας, ρώτησε τον και για GABA a
My Life had stood, a Loaded Gun
Εννοείται. Όλα έχουν γίνει μια σαλάτα. Η αίσθηση του χρόνου έχει αλλοιωθεί τελείως. Εκτός του ότι δεν θυμάμαι καθόλου ορισμένα γεγονότα μου φαίνεται πως είμαι έξω από τον χρόνο. Σαν να μην υφίσταται. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω
Οι βενζοδιαζεπίνες, ειδικά στις ποσότητες που περιέγραψες πριν, είναι γνωστό ότι δημιουργούν black holes, δηλαδή καταστάσεις στις οποίες δεν έχεις συνείδηση των πραττομένων σου (σαν τύφλα δηλαδή, απλά δεν έχεις τις προφανείς ενδείξεις του μεθυσμένου). Δυστυχώς όμως, η black hole δε σε βγάζει νοκ αουτ, οπότε μπορείς να συνεχίσεις κανονικά τη ζωή σου, χωρίς συνείδηση.
Πέραν τούτου, depersonalisation, κλασσικό σύμπτωμα.
aljawn αυτά είναι μόνιμα συμπτώματα μετά από χρόνια χρήση η επανέρχεται η μνήμη, γνωριζεις;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πήρα ποτέ xanax, ακόμη κι όταν μου το συνταγογράφησαν.
Σε παρακαλώ, βρες βοήθεια και κοψτο.
Σε παρακαλώ, βρες βοήθεια και κοψτο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Δες έναν ειδικό. Χθες.Null έγραψε: ↑17 Αύγ 2022, 20:10Εδώ και δύο μήνες περίπου το έχω γαμησει με το αλκοόλ και τα xanax. Xanax έπαιρνα την μικρότερη δόση εδώ και ένα χρόνο. Αλλά τώρα δύο μήνες το εδώ γυρίσει στο 1mg. Δεν με παρακολουθεί κάποιος γιατρός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Καταρχάς: οι βενζοδιαζεπίνες δεν είναι όλες το ίδιο.
Άλλο το xanax, άλλο το lexotanil, άλλο το hipnosedon.
Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Από κει και περα, το xanax σε θεραπευτικές δόσεις γενικά είναι ασφαλές και το κόψιμο του γίνεται σταδιακά.
Εσύ, έχεις ξεφύγει από τα θεραπευτικά πρωτόκολλα όπως φαίνεται. Επίσης τα κάνεις μίξη με αλκοόλ, ασχολίαστο και επικίνδυνο.
Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις δημιουργήσει εξάρτηση, χρειάζεται άμεσα να επισκεφτείς ψυχίατρο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία απεξάρτησης και ταυτόχρονα να λύσετε αυτά που σε απασχολούν.
Εύχομαι το καλύτερο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τύπε μου, δεν μπορώ να σου πω ως ειδικός, και αφού υπάρχει ο Οττο, να ακούσεις αυτόν.
Πάντως, αν μιλάς για το να θυμηθείς τι έκανες και γεγονότα σε black hole, δυστυχώς όχι, μόνο ότι συμμάζεψε η περιορισμένη αντίληψη σου.
Πάλι καλά να λες που δεν έκανες και τίποτα επικίνδυνο (πολλοί έχουν πάρει αμάξι και σκοτωθεί).
Γενικά μιλώντας, η κατάχρηση τέτοιων ουσιών δημιουργεί διανοητικά προβλήματα και μέσω νευροεκφυλισμού, αν και είναι κάτι αναστρέψιμο.
Γιατί τα ξεκίνησες όλα αυτά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
από Μαδουραίος » 30 Ιουν 2024, 15:24 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 94 Απαντήσεις
- 2724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
01 Ιούλ 2024, 19:19
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
03 Μαρ 2025, 18:38
-
-
Νέα δημοσίευση Διακοπή αλκοόλ και δοκιμή μετά από ενάμιση χρόνο!
από alto_sem » 12 Οκτ 2023, 19:07 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
12 Οκτ 2023, 20:14
-