Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από plouf » 04 Οκτ 2023, 22:51
Αυτή είναι η Χρεοκώσταινα ακριβώς αυτή.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 04 Οκτ 2023, 23:02
Με αφορμή την είδηση, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει θέμα σε Πειραιά (λιγότερο), Κερατσίνι και Νίκαια (παρά πολύ) με σφήκες. Δεν ξέρω πώς έχουν έρθει εδώ, δεν είναι οι κλασικές σφήκες, αλλά κάτι κτήνη που δεν είχα ξαναδεί.
Μια μέρα στο φαρμακείο ενός φίλου στο Κερατσίνι, μέσα σε 2 ώρες που ήμουν εκεί, σκοτώσαμε 5-6 τέτοια τέρατα που έμπαιναν μέσα το ένα μετά το άλλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 04 Οκτ 2023, 23:06
Νομιζα οτι κανανε απεργία οι δικαστές με αυτο τον τιτλο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 04 Οκτ 2023, 23:12
Με τέτοιες εικόνες, κατσαρίδες το λιγότερο θα περίμενε κανείς
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 04 Οκτ 2023, 23:19
Otto Weininger έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:02
Με αφορμή την είδηση, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει θέμα σε Πειραιά (λιγότερο), Κερατσίνι και Νίκαια (παρά πολύ) με σφήκες.
Δεν ξέρω πώς έχουν έρθει εδώ, δεν είναι οι κλασικές σφήκες, αλλά κάτι κτήνη που δεν είχα ξαναδεί.
Μια μέρα στο φαρμακείο ενός φίλου στο Κερατσίνι, μέσα σε 2 ώρες που ήμουν εκεί, σκοτώσαμε 5-6 τέτοια τέρατα που έμπαιναν μέσα το ένα μετά το άλλο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 05 Οκτ 2023, 10:57
Χαοτικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:19
Με αφορμή την είδηση, έχω να δηλώσω ότι υπάρχει θέμα σε Πειραιά (λιγότερο), Κερατσίνι και Νίκαια (παρά πολύ) με σφήκες.
Δεν ξέρω πώς έχουν έρθει εδώ, δεν είναι οι κλασικές σφήκες, αλλά κάτι κτήνη που δεν είχα ξαναδεί.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Γαληνός
από Γαληνός » 05 Οκτ 2023, 11:07
Ετοιμαστείτε για μοντέλο Παπαγεωργίου..
Το Τζανειο να γίνει Μαρινάκης
Το Νίκαιας Κόκκαλης
Και το Σισμανόγλειο Μελισσανίδης
Αυτοί δε που θα έχουν εισητήριο διάρκειας, θα δικαιουνται δωρεάν, ένα ετήσιο check up!!

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 05 Οκτ 2023, 19:18
Λέτε να φωτίσει ο θεός και να μας κατσει κανενα λοκντάουν απο σφήκες? Πλάκα θα είχε.
-
Bazoomba
- Phorum.gr user: Bazoomba
από Bazoomba » 05 Οκτ 2023, 19:37
Χαοτικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 23:19

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
25 Μάιος 2024, 21:18
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alekhine
12 Ιούλ 2024, 11:49
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
12 Ιουν 2024, 17:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.