Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής μεγάλης Ιαπωνικής φαρμαακοβιομηχανιας μετά από ύποπτους θανάτους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής μεγάλης Ιαπωνικής φαρμαακοβιομηχανιας μετά από ύποπτους θανάτους
Χάλασαν κι οι Ιάπωνες. Πριν λίγες δεκαετίες θα είχαν κάνει χαρακίρι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής μεγάλης Ιαπωνικής φαρμαακοβιομηχανιας μετά από ύποπτους θανάτους
Δεν γνωριζουμε τι ποσοστο αντιπροσωπευουν οι 80 νεκροι ληπτες στο συνολικο αριθμο των ατομων που ελαβαν το συγκεκριμμενο φαρμακο. Αν π.χ. το εχουν παρει ως τωρα 100Κ, οι 80 ειναι το 0,08% του συνολου. Σχεδον αμελητεος αριθμος, ομως οι Ιαπωνες φαινεται να παιρνουν στα σοβαρα τις ανθρωπινες απωλειες, ακομη κι αν οι λογοι ειναι καθαρα οικονομικοι.
Συγκρινω το παραπανω με το φιασκο της AstraZeneca, οπου κοσμος εχανε τη ζωη του η εμενε παραλυτος απο το εμβολιο του κοβιντ, κυβερνησεις το απαγορευαν, προσφατα η ιδια η εταιρια παραδεχτηκε τις πιθανοτητες των επιπτωσεων, αλλα δεν ειχε κουνηθει φυλλο...
Συγκρινω το παραπανω με το φιασκο της AstraZeneca, οπου κοσμος εχανε τη ζωη του η εμενε παραλυτος απο το εμβολιο του κοβιντ, κυβερνησεις το απαγορευαν, προσφατα η ιδια η εταιρια παραδεχτηκε τις πιθανοτητες των επιπτωσεων, αλλα δεν ειχε κουνηθει φυλλο...
- hellegennes
Αυτό που λες είναι τεράστιο ποσοστό, όχι αμελητέο. Αν το ΑΖ κορωνοεμβόλιο είχε τέτοιο ποσοστό θανάτων, 2 εκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν πεθάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να πω την αληθεια Χελλη, δε στεκομαι στα ποσοστα, αλλα στις απωλειες. 80 ανθρωποι νεκροι πιθανοτατα απο το ιδιο φαρμακο, δεν μπορεις να τους παραβλεψεις. Τουλαχιστον δεν τους παρεβλεψε η ιδια η φαρμακευτικη που το παραγει.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιούλ 2024, 11:21Αυτό που λες είναι τεράστιο ποσοστό, όχι αμελητέο. Αν το ΑΖ κορωνοεμβόλιο είχε τέτοιο ποσοστό θανάτων, 2 εκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν πεθάνει.
Στο φιασκο της ΑΖ ειδες καμια παραιτηση;
- hellegennes
Όχι, αλλά είναι άλλη συζήτηση και εκεί εμπλέκεται πολιτική.Portia έγραψε: ↑24 Ιούλ 2024, 11:27Να πω την αληθεια Χελλη, δε στεκομαι στα ποσοστα, αλλα στις απωλειες. 80 ανθρωποι νεκροι πιθανοτατα απο το ιδιο φαρμακο, δεν μπορεις να τους παραβλεψεις. Τουλαχιστον δεν τους παρεβλεψε η ιδια η φαρμακευτικη που το παραγει.hellegennes έγραψε: ↑24 Ιούλ 2024, 11:21Αυτό που λες είναι τεράστιο ποσοστό, όχι αμελητέο. Αν το ΑΖ κορωνοεμβόλιο είχε τέτοιο ποσοστό θανάτων, 2 εκατομμύρια άνθρωποι θα είχαν πεθάνει.
Στο φιασκο της ΑΖ ειδες καμια παραιτηση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μέλος της Ιαπωνικής μαφίας κατηγορείται για λαθρεμπόριο πυρηνικών υλικών
από Ίακχος » 22 Φεβ 2024, 08:53 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Φεβ 2024, 08:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλιάζουν.Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου
από Μαδουραίος » 28 Μαρ 2024, 19:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 432 Απαντήσεις
- 12935 Προβολές
-