Πρόθυρα κρίσης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Πρόθυρα κρίσης
Δεν μιλάω για τον εαυτό μου.
Αν κάποιος σας έλεγε ότι είναι στα πρόθυρα κρίσης πανικού, ή κατάθλιψης ή δεν ξέρω 'γω τι, κι ότι είναι τελείως μόνος του, φρεσκοάνεργος, χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν έχει ηχεία στον υπολογιστή, έχει μόνο μπουκάλια με νερό και πολλά βιβλία, και χρειάζεται να καθυστερήσει την κρίση μέχρι αύριο που θα πάει να κλείσει ραντεβού σε θεραπευτή τι θα του προτείνατε;
Αν κάποιος σας έλεγε ότι είναι στα πρόθυρα κρίσης πανικού, ή κατάθλιψης ή δεν ξέρω 'γω τι, κι ότι είναι τελείως μόνος του, φρεσκοάνεργος, χωρίς τρεχούμενο νερό, δεν έχει ηχεία στον υπολογιστή, έχει μόνο μπουκάλια με νερό και πολλά βιβλία, και χρειάζεται να καθυστερήσει την κρίση μέχρι αύριο που θα πάει να κλείσει ραντεβού σε θεραπευτή τι θα του προτείνατε;
Re: Πρόθυρα κρίσης
να μην είναι αναβλητικός
κχ κχ κχ
(α, ρωτάει στα σοβαρά; σόρρυ)
κχ κχ κχ

(α, ρωτάει στα σοβαρά; σόρρυ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 20 Νοέμ 2018, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Περίμενα να δω ανάλυση για το Χρηματιστηριο. Φεύγω απογοητευμένος
Θα συμβουλευόμουν γιατρό άμεσα και δεν θα τον άφηνα μόνο του για κανένα λόγο. Θα ειδοποιούσα και δικούς του ανθρώπους αν ήξερα να προσέχουν επίσης.Γραφικός έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 22:51Δεν μιλάω για τον εαυτό μου.
Ίσως υπάρχει κάποια τηλεφωνική γραμμή που μπορεί να δώσει εξειδικευμένη βοήθεια σχετικά.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Επείγοντα οπωσδήποτε και από την επομένη παράλληλα σε κάποια υπηρεσία προνοίας. Κοινωνική λειτουργός κτλ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να γραφτεί πχόρουμΓραφικός έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 22:51Δεν μιλάω για τον εαυτό μου.

Delta waves και βαλεριανα.Γραφικός έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 22:51Δεν μιλάω για τον εαυτό μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στα πρόθυρα της χρεωκοπίας η Περιφέρεια Αττικής.
από Kauldron » 12 Μάιος 2023, 23:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Ιουν 2023, 13:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στα πρόθυρα κατάρρευσης οι συνομιλίες του ΟΗΕ για το κλίμα
από Ίακχος » 23 Νοέμ 2024, 19:09 » σε Οικολογία & Φύση - 2 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
24 Νοέμ 2024, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στα πρόθυρα της εξαφάνισης το 11% των υδάτινων οικοσύστηματων της Μεσογείου
από Ίακχος » 20 Αύγ 2024, 11:41 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
20 Αύγ 2024, 11:44
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
23 Οκτ 2024, 14:10