Μεταβολομική Κβαντική Ιατρική και Γνωστική Ομοιοπαθητική για παιδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μεταβολομική Κβαντική Ιατρική και Γνωστική Ομοιοπαθητική για παιδια
Ποια ειναι η γνωμη σας για την επιλογη της Μεταβολομικής Κβαντικής Ιατρικής και της Γνωστικής Ομοιοπαθητικής για παιδια ;
Re: Μεταβολομική Κβαντική Ιατρική και Γνωστική Ομοιοπαθητική για παιδια
Έεεεεεε 
Πάλι Σταρ Τρεκ έβλεπες.

Πάλι Σταρ Τρεκ έβλεπες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- SeaHawk
Προσπαθω να βρω θεραπειες για παιδια αποφευγοντας τα πολλα φαρμακα
Θεραπείες για ποιο πράγμα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θετικη αποψη.Επισης οι παιδιατροι που την εφαρμοζουν ειναι πολυ καλοι ανθρωποι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- SeaHawk
από GoBack » 15 Οκτ 2018, 00:02
Ηθελα να παω για επιμηκυνση πεους πριν ενα χρονο γιατι μια γκομενα μου ελεγε οτι δεν καταλαβαινε τιποτα.Τελικα πηγα σε εναν ομοιοπαθητικο και μου δωσε μια αλοιφη.Δεν ξερω τι ειχε μεσα.Σε 3 μηνες +2 cm.
Η Μεταβολομικής Κβαντικής Ιατρικής φαίνεται ενδιαφέρον αλλά τέτοιες εξετάσεις σε μοριακό επίπεδο είναι χρονοβόρων. Εδώ μπορεί να αναπτυχθεί η θεωρία μου για την Ψυχοσωματικη βιοχημεία.
Η Γνωστικής Ομοιοπαθητικής φαίνεται απάτη.
Η Γνωστικής Ομοιοπαθητικής φαίνεται απάτη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι καλός επαγγελματίας η Καρυστιανού. Μας ενδιαφέρει ότι η κυβέρνηση της νδ (που εσύ και όλα τα υπόλοιπα κατακάθια ψηφίσατε) σκότωσε την κόρη της.
Τα υπόλοιπα είναι για τσόλια που τους αρέσει να τους πατάει ο Αδωνης και ο Βορίδης στο κεφάλι.
True story
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν διαβασεις λιγα ποστ παρακατω οχι και τοσο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε βρισκεις μια θεραπεια για σενα χωρις πολλα φαρμακα πρωτα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
02 Ιαν 2025, 09:23
-