Καθαρισμος προσωπου απο το μακιγιαζ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Καθαρισμος προσωπου απο το μακιγιαζ
Για χρονια χρησιμοποιουσα γαλακτωμα σε cotton pads ( Nivea η Johnson's Baby lotion) και εναλλακτικα αρωματικα μαντηλακια. Ο καθαρισμος ηταν οντως αποτελεσματικος, ομως την επομενη το προσωπο ηταν αφυσικα λιπαρο και με μια αισθηση απεριποιησιας. Τον τελευταιο εναμιση χρονο χρησιμοποιω micellar water συνηθως εμπλουτισμενο με ελαια και μπορω να πω πως οι χρονιοι μαυροι κυκλοι κατω απο τα ματια εχουν σχεδον εξαφανιστει.
Για δωστε κι εσεις τα δικα σας tips, ποια μεθοδο και ποια προιοντα χρησιμοποιειτε στο ντεμακιγιαζ;
Για δωστε κι εσεις τα δικα σας tips, ποια μεθοδο και ποια προιοντα χρησιμοποιειτε στο ντεμακιγιαζ;
Re: Καθαρισμος προσωπου απο το μακιγιαζ
τελευταία κάθε βράδυ χρησιμοποιώ το σαπούνι με ξυλάνθρακα, έφαγα
κι εγώ την προπαγάνδα δλδ, καλό είναι, αλλά δεν με ενθουσίασε, δεν θα
το ξαναγόραζα
πρωί βράδυ μισελέρ από φαρμακείο, είναι καταπληκτικό, έχω δει
σμίκρυνση πόρων κτλ
μετά σέρουμ με ρετινόλη και ίσως κρεμούλα
αλλά εγώ δεν βάφομαι
όταν λες αρωματικά μαντηλάκια, τί ακριβώς εννοείς;
το ξαναγόραζα
σμίκρυνση πόρων κτλ
αλλά εγώ δεν βάφομαι

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Για ντεμακιγιαζ ματιων χρησιμοποιω το Vichy Pureté Thermale.Πολυ καλο προιον
Για το υπολοιπο προσωπο εχω επιλεξει το καθαριστικό γαλάκτωμα Shiseido Future Solution LX Concentrated Balancing Softener
Για το υπολοιπο προσωπο εχω επιλεξει το καθαριστικό γαλάκτωμα Shiseido Future Solution LX Concentrated Balancing Softener
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
¨Ενα διάστημα που έπρεπε να βάφομαι καθημερινά λόγω δουλειάς, έπαιρνα αυτό κι ήμουν πολύ ευχαριστημένη

Korres – Λευκό Τσάι Τζελ καθαρισμού
Ελληνική εταιρεία, Φυσικά συστατικά, χωρίς parabens

Korres – Λευκό Τσάι Τζελ καθαρισμού
Ελληνική εταιρεία, Φυσικά συστατικά, χωρίς parabens
Επειδή βάφομαι 1-2 φορές τον μήνα δεν έχω κάποιο εξειδικευμένο προϊόν. Χρησιμοποιώ το καθημερινό που πλένω πρόσωπο La roche posay Effaclar το τζελ και μετά μια ενυδατική της Clinique. Και για τα μάτια ελαιόλαδο σε βαμβάκι, δεν αφήνει τίποτα.
Για τους μαύρους κύκλους,όταν δούλευα σε μια εταιρία καλλυντικών μια γαμάτη αισθητικός μας έλεγε χυμό πατάτας σε κομπρεσούλες. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως .
Για τους μαύρους κύκλους,όταν δούλευα σε μια εταιρία καλλυντικών μια γαμάτη αισθητικός μας έλεγε χυμό πατάτας σε κομπρεσούλες. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πως ακριβως στηβεις την πατατα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Την τρίβεις και την στίβεις και παίρνεις το ζουμί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Souvlatzi;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 20:26Για ντεμακιγιαζ ματιων χρησιμοποιω το Vichy Pureté Thermale.Πολυ καλο προιον
Τα υγρα μαντηλακια τυπου Garnier και Nivea, καθαριζαν το προσωπο αλλα το επομενο πρωι ηταν γεματο κοκκινιλες και χρειαζομουν ξεπλυμα με κρυο νερο. Ο ξυλανθρακας δε νομιζω να κανει καμια διαφορα, τουλαχιστον οχι σε μενα. Καποιες φορες χρησιμοποιω σαπουνακι Dove, αλλα η ξεραιλα δε φευγει απο το δερμα παρα μονο αμα του ριξω ολο τον Ταμεση πανω του :-(.νύχτα έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 20:17τελευταία κάθε βράδυ χρησιμοποιώ το σαπούνι με ξυλάνθρακα, έφαγα
το ξαναγόραζα
σμίκρυνση πόρων κτλ
αλλά εγώ δεν βάφομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anonymous343 την 19 Ιαν 2019, 01:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άμα τα παραγγείλεις απ το διαδίκτυο δεν έρχονται;
τα ξηρά δέρματα μετά το πλύσιμο χρειάζονται οπωσδήποτε ενυδάτωσηPortia έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 21:06
Τα υγρα μαντηλακια τυπου Garnier και Nivea, καθαριζαν το προσωπο αλλα το επομενονπρωι ηταν γεματο κοκκινιλες και χρειαζομουν ξεπλυμα με κρυο νερο. Ο ξυλανθρακας δε νομιζω να κανει καμια διαφορα, τουλαχιστον οχι σε μενα. Καποιες φορες χρησιμοποιω σαπουνακι Dove, αλλα η ξεραιλα δε φευγει απο το δεμα παρα μονο αμα του ριξω ολο τον Ταμεση πανω του :-(.
αυτό το σαπούνι με τον ξυλάνθρακα, ξηραίνει αρκετά το δέρμα ώστε να
φεύγει όλη η λιπαρότητα αλλά όχι σε σημείο να τραβάει
το αισθάνεσαι αρκετά καθαρό και πραγματικά τρίζει

αλλά γενικότερα, μετά από κάποια ηλικία (νομίζω συνομήλικες είμαστε περίπου),
το δέρμα μετά την επαφή με το νερό χρειάζεται κρεμούλα
εγώ ακόμη και μετά από καθαρισμό με μαντηλάκι, πάντοτε πλενόμουν
μήπως να δοκίμαζες κάποιο τζελ καθαρισμού απαλό για το δέρμα, κάπως πιο ενυδατικό;
ένα με λεβάντα της απιβίτα (νομίζω) έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό,
καθαρίζει σε βάθος και δεν ξηραίνει πολύ
εγώ αυτό θα δοκιμάσω όταν τελειώσει το μαύρο
πάντως, το κορυφαίο ντεμακιγιάζ που δεν αφήνει ίχνος προιόντος, και το δέρμα μετά
είναι υπέροχο, το έκανα κάποτε με λαδάκι καρύδας, 100% φυσικό, αυτό που είναι
και για μαγείρεμα
κορίτσια ό,τι και να σας πω είναι λίγο
Να πω την αληθεια, δεν ειμαι φαν των online αγορων, προτιμω να το εχω μπροστα μου το προιον πριν το αγορασω.
Για την ωρα το micellar νερο δουλευει αποτελεσματικα οπως και το λαδι καρυδας που ανεφερε η Νυχτα - εδω το βρισκουμε σε υφη τυπου Φυτινη.
είσαι επαγγελματίας κλόουν;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Ιαν 2019, 20:26Για ντεμακιγιαζ ματιων χρησιμοποιω το Vichy Pureté Thermale.Πολυ καλο προιον
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οχι
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιούλ 2024, 15:03
-
- 419 Απαντήσεις
- 13468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
28 Μαρ 2025, 12:50
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρισμός οικοπέδου του ST48410
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 18 Ιουν 2024, 11:35 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 6 Απαντήσεις
- 654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
21 Ιουν 2024, 08:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρισμός / Αποψίλωση οικοπέδου με Αλάτι.....
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Φεβ 2025, 14:45 » σε Οικολογία & Φύση - 5 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
08 Φεβ 2025, 15:19
-