Θερμόμετρο με υπέρυθρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Θερμόμετρο με υπέρυθρες
Ελεγα να παρω ενα θερμομετρο με υπερυθρες, αλλα πιστευω οτι η αποκλιση του 0,5 που μου ειπαν, ειναι αρκετα μεγαλη για να το εμπιστευτω.
Βεβαια ειναι γρηγορο, τσεκαρεις τα πιτσιρικια και οσο κοιμουνται και ισως αν μαθεις να υπολογιζεις την αποκλιση να μην εχεις θεμα. Αν βεβαια μπορει να υπολογιστει η αποκλιση, αφου εξαρταται και απο τη θερμοκρασια του περιβαλλοντος καθε φορα, αν καταλαβα καλα.
Εχει καποιος εμπειρια; Να εχει τσεκαρει αποκλιση σε μικρες και σε μεγαλες τιμες; Χειμωνα, καλοκαιρι;
Βεβαια ειναι γρηγορο, τσεκαρεις τα πιτσιρικια και οσο κοιμουνται και ισως αν μαθεις να υπολογιζεις την αποκλιση να μην εχεις θεμα. Αν βεβαια μπορει να υπολογιστει η αποκλιση, αφου εξαρταται και απο τη θερμοκρασια του περιβαλλοντος καθε φορα, αν καταλαβα καλα.
Εχει καποιος εμπειρια; Να εχει τσεκαρει αποκλιση σε μικρες και σε μεγαλες τιμες; Χειμωνα, καλοκαιρι;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Θερμόμετρο με υπέρυθρες
Mην παρεις δεν θα βγαλεις ποτε ακρη με αξιοπιστη μετρηση
Επελεξε ενα που παιρνεις θερμοκρασια κατω απο την γλωσσα
Επελεξε ενα που παιρνεις θερμοκρασια κατω απο την γλωσσα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
0,5 είναι τεράστια απόκλιση. Την ακριβέστερη θερμοκρασία την μετράς μέσα στον ποπό. Μπορώ να σου την μετρήσω για να σου δείξω πως γίνεται.Custom_F έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 14:47Ελεγα να παρω ενα θερμομετρο με υπερυθρες, αλλα πιστευω οτι η αποκλιση του 0,5 που μου ειπαν, ειναι αρκετα μεγαλη για να το εμπιστευτω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
1900+ ψήφοι, χίλιες λέξεις 

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 23:110,5 είναι τεράστια απόκλιση. Την ακριβέστερη θερμοκρασία την μετράς μέσα στον ποπό. Μπορώ να σου την μετρήσω για να σου δείξω πως γίνεται.Custom_F έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 14:47Ελεγα να παρω ενα θερμομετρο με υπερυθρες, αλλα πιστευω οτι η αποκλιση του 0,5 που μου ειπαν, ειναι αρκετα μεγαλη για να το εμπιστευτω.

Η θερμοκρασία του δέρματος δεν είναι η θερμοκρασία του σώματος.
Εκτός άμα τους ανοίξεις το στόμα και μετρήσεις μέσα.
Να το πάρεις για να παίζουν τα παιδιά και να μάθουν την θερμοκρασία των διαφόρων αντικειμένων.
Καλό και για να μετράς την θερμοκρασία του φαγητού.
- hellegennes
Don't. Δεν είναι πολύ αξιόπιστα. Δεν είναι η απόκλιση που είναι το πρόβλημα, είναι η ανομοιογένεια της θερμοκρασίας του σώματος, ειδικά αν δεν ξέρεις πού και πώς να στοχεύσεις.Custom_F έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 14:47Ελεγα να παρω ενα θερμομετρο με υπερυθρες, αλλα πιστευω οτι η αποκλιση του 0,5 που μου ειπαν, ειναι αρκετα μεγαλη για να το εμπιστευτω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ααααααααααααααααααααααα
Ωωωωωωωωωωωωωωωωω
Ποτε λες ναρρωστησεις για να το δοκιμασεις να μου πεις; ε;ε;εε;ε;ε;ε;ε;;
πάντως πάρε κάτι καλό κάστομ γιατί αλλιώς θα το κάνεις αυτό που λέει ο μήχ, θα μετράς το φαί. Κάτι που να κοστίζει πάνω απο 200 ευρώ, ή να ειναι μιγια. 

Στο μυαλό ειν ο στόχος.hellegennes έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 23:15Don't. Δεν είναι πολύ αξιόπιστα. Δεν είναι η απόκλιση που είναι το πρόβλημα, είναι η ανομοιογένεια της θερμοκρασίας του σώματος, ειδικά αν δεν ξέρεις πού και πώς να στοχεύσεις.Custom_F έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 14:47Ελεγα να παρω ενα θερμομετρο με υπερυθρες, αλλα πιστευω οτι η αποκλιση του 0,5 που μου ειπαν, ειναι αρκετα μεγαλη για να το εμπιστευτω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν πας κοντα στο μετωπο; Οχι, ε;..hellegennes έγραψε: ↑25 Ιαν 2019, 23:15Don't. Δεν είναι πολύ αξιόπιστα. Δεν είναι η απόκλιση που είναι το πρόβλημα, είναι η ανομοιογένεια της θερμοκρασίας του σώματος, ειδικά αν δεν ξέρεις πού και πώς να στοχεύσεις.Custom_F έγραψε: ↑24 Ιαν 2019, 14:47Ελεγα να παρω ενα θερμομετρο με υπερυθρες, αλλα πιστευω οτι η αποκλιση του 0,5 που μου ειπαν, ειναι αρκετα μεγαλη για να το εμπιστευτω.
- hellegennes
Ούτε κατά διάνοια. Το μόνο που θα λάβεις σαν αποτέλεσμα είναι η θερμοκρασία της επιφάνειας, όχι του φαγητού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,