Γελοίοι άσχετοι...
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Γελοίοι άσχετοι...
Διαφήμιση για την Ελλάδα. Στηρίζω. Και το travel μπορεί να μας στείλει και τουρίστες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Όποιος δεν κατέχει διδακτορικό τίτλο είναι άσχετος; You can't think out of the box when your'e in the box.OANNHSEA έγραψε: ↑20 Μάιος 2018, 11:36Απλά η σειρά είναι, πως να το πω, εναλλακτική...
Ψεύδη και παραμύθια μόνο δηλαδή για να πουλήσει η σειρά στους άσχετους...
Εξ ου και ο τίτλος - γελοίοι οι παραγωγοί της σειράς, απευθύνονται σε άσχετους τηλεθεατές.
ΥΓ
Το να είσαι εναλλακτικός δεν είναι κακό - το να είσαι εναλλακτικός και άσχετος με το θέμα είναι το κολάσιμο.
Π.χ. Είχα διαβάσει πριν από χρόνια μία μελέτη ενός αρχαιολόγου, ο οποίος θεωρούσε ότι η μάχη του Καντές δεν δόθηκε στο Καντές, αλλά έξω από την Ιερουσαλήμ. Πηγές, θέσεις, ανάλυση. Έτσι ναι!!! Βέβαια ο μεσιέ αρχαιολόγος ήταν της βιβλικής αρχαιολογίας και δεν θα έλεγα ότι ήταν και τόσο αξιόπιστος...
.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Δύο μαλακίες στην ίδια πρόταση. Ρεκόρ. Όχι, όποιος δεν κατέχει διδακτορικό δεν είναι απαραίτητα άσχετος, αλλά φυσικά μπορεί να είναι άσχετος και η Μέγκαν Φοξ είναι και παραδέχεται ότι αυτό είναι που την κάνει καλύτερη.
Η δεύτερη μαλακία σου είναι στα αγγλικά. Η πανεπιστημιακή μόρφωση δεν σε περιορίζει σε ένα στεγανό. Το ακριβώς αντίθετο κάνει, σού ανοίγει τους ορίζοντες και σε προτρέπει να αμφισβητήσεις τα δεδομένα, γιατί μόνο έτσι προχωράει η επιστήμη. Αν τα πανεπιστήμια δίδασκαν να αποδέχεσαι ό,τι διδάσκεσαι σαν θέσφατο, θα είχαμε μείνει ακόμα στο 1200.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εσύ λες ότι είναι άσχετη χωρίς να την γνωρίζεις. Συνεπώς αυτό σε καθιστά εσένα "άσχετο". Όσο για το δεύτερο, συγχέεις τον επιστήμονα με αυτόν που έχει πανεπιστημιακή μόρφωση, ή ακόμα με αυτόν που έχει μόρφωση ή γνώσεις που έχουν προέλθει από προσωπική μελέτη. Επίσης συγχέεις μεθοδολογίες θετικών επιστημών με αντίστοιχες μη θετικών επιστημών, τέτοιων δηλαδή που γίνεται λόγος εδώ. Μιλάμε για ιστορία ή αρχαιολογία και όχι για μαθηματικά. Τέλος συγχέεις την επιστήμη με τους επιστήμονες. Συγχέεις μια ιδέα -έννοια με ανθρώπους, ανθρώπους που ασχολούνται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με την έννοια αυτή.hellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 01:16Δύο μαλακίες στην ίδια πρόταση. Ρεκόρ. Όχι, όποιος δεν κατέχει διδακτορικό δεν είναι απαραίτητα άσχετος, αλλά φυσικά μπορεί να είναι άσχετος και η Μέγκαν Φοξ είναι και παραδέχεται ότι αυτό είναι που την κάνει καλύτερη.
Η δεύτερη μαλακία σου είναι στα αγγλικά. Η πανεπιστημιακή μόρφωση δεν σε περιορίζει σε ένα στεγανό. Το ακριβώς αντίθετο κάνει, σού ανοίγει τους ορίζοντες και σε προτρέπει να αμφισβητήσεις τα δεδομένα, γιατί μόνο έτσι προχωράει η επιστήμη. Αν τα πανεπιστήμια δίδασκαν να αποδέχεσαι ό,τι διδάσκεσαι σαν θέσφατο, θα είχαμε μείνει ακόμα στο 1200.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Δεν συγχέω τίποτα, εσύ τελείς υπό σύγχυση και σύγχιση. Είναι ξεκάθαρο αυτό που έγραψα και στέλνεις την μπάλα στην εξέδρα. Ευχαριστώ, αλλά δεν θα παίξω μέχρι να την ξαναφέρεις στο γήπεδο.Σπύρος έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 04:39Εσύ λες ότι είναι άσχετη χωρίς να την γνωρίζεις. Συνεπώς αυτό σε καθιστά εσένα "άσχετο". Όσο για το δεύτερο, συγχέεις τον επιστήμονα με αυτόν που έχει πανεπιστημιακή μόρφωση, ή ακόμα με αυτόν που έχει μόρφωση ή γνώσεις που έχουν προέλθει από προσωπική μελέτη. Επίσης συγχέεις μεθοδολογίες θετικών επιστημών με αντίστοιχες μη θετικών επιστημών, τέτοιων δηλαδή που γίνεται λόγος εδώ. Μιλάμε για ιστορία ή αρχαιολογία και όχι για μαθηματικά. Τέλος συγχέεις την επιστήμη με τους επιστήμονες. Συγχέεις μια ιδέα -έννοια με ανθρώπους, ανθρώπους που ασχολούνται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο με την έννοια αυτή.hellegennes έγραψε: ↑29 Μάιος 2018, 01:16Δύο μαλακίες στην ίδια πρόταση. Ρεκόρ. Όχι, όποιος δεν κατέχει διδακτορικό δεν είναι απαραίτητα άσχετος, αλλά φυσικά μπορεί να είναι άσχετος και η Μέγκαν Φοξ είναι και παραδέχεται ότι αυτό είναι που την κάνει καλύτερη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν υπαρχει μη-ασχετος εναλλακτικος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να της κάνει μήνυση ο κρετίνος ιπποτοξότης
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Μίπως γνωρίζει κάποιος τί έχει γίνει ο Αρίστος ;
Στο νέο δέν τον έχω δεί πουθενά !
Και Σπύρο είσουν ο Σπύρος 1 στο παλιό ;
Στο νέο δέν τον έχω δεί πουθενά !
Και Σπύρο είσουν ο Σπύρος 1 στο παλιό ;