ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Re: ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Άγι, είπαμε, τρως πόρτα και παντόφλα μαζί, θες κι άλλο?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Δημοσιεύσεις: 13051
- Εγγραφή: 10 Απρ 2020, 15:13
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
- Τοποθεσία: Ίδρυμα
Re: ΝΗΜΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
96% βαλκανοπιθηκος και 0.5% Ρομά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 11:56Μετά το κόστος κατάρρευσης και ένα σύντομο διάλειμμα για τις εορτές του πάσχα, έφτασε η στιγμή να σπρωχθεί ακόμη μακρύτερα ο φάκελος στο κομ τζι αρ.
Παραθέτω, λοιπόν πλήρες φυλετικό προφίλ, αποτέλεσμα ενδελεχούς όσο και δαπανηρής ανάλυσης γενετικού υλικού, και σας προσκαλώ να πράξετε αναλόγως, ώστε να διαπιστωθεί εγκαίρως τυχόν επιβάρυνση του φυλετικού υποβάθρου της κοινότητος, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
Untitled.jpg
(Παρακαλώ η συζήτηση να διεξαχθεί κοσμίως και με παράθεση τεκμηριωμένων στοιχείων. Μη επιστημονικές απόψεις θα γίνονται αντικείμενο χλεύης ή/ και καταγγελίας προς τους συντονιστάς)
Εντίτ και σημαντική υπενθύμιση: Το παρόν σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή σε φυλετικές διακρίσεις, εκκαθαρίσεις, βία και εγκλήματα μίσους, της εχθροπάθειας συμπεριλαμβανομένης. Επίσης, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους κανονισμούς GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαγορεύεται η δημοσιοποίηση μη ανωνυματοποιημένων προσωπικών δεδομένων.
Υπερελλανιος εκσυγχρονιστής και κουλικος. Τυπικό δείγμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.