Ναι Αγγελικούλα μου ναι

Ναι Αγγελικούλα μου ναι
Δεν έχουμε τεχνολογία ένα σκάφος να μη χάνει αέρα από τις πόρτες, Χωριά που πτσκάρνε οι βιδες.
Με το να επιμένεις να διαφημίζεις πόσο ηλίθιος είσαι, δεν αλλάζει κάτι. Εσύ ακόμα και έξω να έβγαινες δεν θα καταλάβαινες πού δείχνει η δική σου σκιά.
Να κάνουν τις δοκιμές της Lada με τις γάτες τότε.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑29 Απρ 2025, 03:09Δεν έχουμε τεχνολογία ένα σκάφος να μη χάνει αέρα από τις πόρτες, Χωριά που πτσκάρνε οι βιδες.
Καλά, μη φας. Αφού ξες πώς θα πάει το πράγμα...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 12:11Σκέφτομαι να ανοίξω νέο νήμα χωρίς το ξανά στον τίτλο, να λέω από το 2025 ως το 2030. Αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετό για να κρατήσει τους ψέκες εκτός.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα συμβεί.
Η προσσελήνωση αμφισβητείται από επιστήμονες και επαγγελματίες της εικόνας (φωτογραφία/κινηματογράφος).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 12:11Σκέφτομαι να ανοίξω νέο νήμα χωρίς το ξανά στον τίτλο, να λέω από το 2025 ως το 2030. Αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετό για να κρατήσει τους ψέκες εκτός.
Ναι, σήμερα μπορούν να βγάλουν πολύ πιο πειστικό αποτέλεσμα. Αλλά δεν είναι θέσφατο. Αν υπάρξει τεχνολογία κάποια στιγμή θα πάει κάποιος.