Ο κωδικός

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Puma

Re: Ο κωδικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma » 11 Οκτ 2020, 15:30

Χαοτικός έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:16
Α γεια σας! Να σας χαρώ. Τώρα να ξεπληρώσω ευχαρίστως. Μην πάτε να γαμηθείτε. Εγώ γαμιέμαι; :lol:
Puma έγραψε:
11 Οκτ 2020, 14:54
Πολύ σημαντικό αυτό που λες. Μου θύμισες καθηγητή που προσπαθούσε να μάθει στους φοιτητές το μαθηματικό υπόβαθρο που υπάρχει πίσω από ορισμένους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν επειδή πλέον υπάρχουν εργαλεία που απλά τους εφαρμόζεις. Κατά τα άλλα, δηλώνουν machine learning engineers.
Αν πραγματικά ενδιαφερόμασταν για τη γνώση, όχι τόσο ως κοινωνικοί κριτές αλλά για μας τους ίδιους και για τη δίψα που έχουμε από παιδιάκια να μαθαίνουμε και να καταλαβαίνουμε τα πράγματα, θα ψάχναμε ακόμα και τη γλώσσα μας και θα επιχειρούσαμε διαρκώς να την χρησιμοποιούμε σωστά.

Σε παλιά παιδική εκπομπή μάθησης, με την αισθητική του 80-90 κάποιοι συμπαθητικοί τύποι με καπελάκια ραπ και τα λοιπά, διαβάζανε γράμματα παιδιών με απορίες από το σχολείο. Για Αμερική μιλάμε. Κάποιο έστειλε για να του εξηγήσουν το momentum που δεν το καταλάβαινε. Οι τύποι ήταν ωραίοι. Χτίσανε τοίχο με τουβλάκια βάλανε μια τσουλήθρα πιο κει και αφήνανε μια μικρή μπάλα, την ίδια μικρή μπάλα αλλά με πιο πολύ ταχύτητα, μία τεράστια μπάλα αλλά με μικρή ταχύτητα και έδειχναν πόσο διαλύει τον τοίχο.

Συλλογίστηκα πόσο πιο τυχερά είναι τα δικά μας που το μέγεθος αυτό το λέμε ορμή. ορμάω. ορμάω πολύ. ήταν μεγάλος σκύλος και όρμηξε με δύναμη!
πολύ πιο εύκολα θα θυμάσαι λοιπόν ότι έχει να κάνει το πόσος πολύς είσαι και το πόσο γρήγορα πας.

Αλλά ΟΚ! Θα θυμάμαι ότι είναι μάζα και ταχύτητα που παίζουν. ο τύπος ποιος είναι; Μάζα επί ταχύτητα ή μάζα διά ταχύτητα; Γιατί επί κι όχι διά; :102:

Λείπει αυτή η σκέψη, αυτό λέω. Λείπει το πείραμα, η εξήγηση. Λείπει το πινακάκι. Η γεωμετρία που πρέπει να βάζουμε στο μυαλό των παιδιών. Πως ξεδιπλώνεται κάτι στο χώρο, τι θέσεις παίρνει, τι διαταράσσει κάθε μεταβολή του, πως αυτό γράφεται αριθμητικά;

Επιτάσσω, διαβάλω, συναρμολογώ, μειοδοτώ. Πράγματα που θα μπορούσαμε να τα ξέρουμε ως αγράμματοι αν είχαμε τα σχήματα και τις ιδιότητες στο μυαλό μας. Θα υπολογίζαμε ποια λέξη θα πούμε.
Αν δεν παίξεις δεν θα ξέρεις τίποτα.

Ευκαιρία να διαφημίσω αγαπημένα μου εργαλεία. Πάρτε το στα παιδιά σας και τριφτείτε κι εσείς. Βγάζεις συμπεράσματα για ιδιότητες του χώρου, αποκτάς αντίληψη, κατανοείς και σύνθετα ιδεολογήματα στο τέλος.
Τσιμπήστε το ρε.

https://www.google.com/search?q=cubissimo
Άλλο παράδειγμα. Βλέπεις πλέον πολλούς που φτιάχνουν ψηφιακά παιχνίδια. Διότι υπάρχουν πλέον έτοιμα εργαλεία (Unity, Godot Engine, PlayCanvas, Defold κλπ) και αναρωτιέσαι -βάσει αποτελέσματος- "Μα πόσο καλοί είναι;". Οι οποίοι, βέβαια, μπορεί να μη γνωρίζουν καν προγραμματισμό. Προφανώς και δε χρειάζεται να ανακαλύπτουμε τον τρόχο από την αρχή και καλό είναι να χρησιμοποιούμε εργαλεία που βελτιώνουν πολύ το χρόνο υλοποίησης. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζουμε τι υπάρχει από πίσω.

Δε θα ξεχάσω πιο μικρός που είχα την απορία πώς φτιάχνουν ένα παιχνίδι μπιλιάρδου σε υπολογιστή. Πώς υπολογίζουν πότε η μία μπάλα χτυπάει την άλλη και τις πορείες που θα ακολουθήσουν. Μάλλον θα έχει πολλά if-else. Μέχρι που έμαθα για την εξίσωση τομής ανάμεσα σε δύο σφαίρες. Την εφαρμόζεις και ως δια μαγείας όλα παίρνουν το δρόμο τους. Για ποιο λόγο, όμως, η εξίσωση έχει αυτή τη μορφή; Όλες αυτές είναι πληροφορίες που αν τις γνωρίζουμε, μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο χρήσιμο σε σχέση με το να εφαρμόζουμε κάτι απλά για να το εφαρμόζουμε.

Για τη γλώσσα δε, που αναφέρεις, τώρα στα 40 μου έχω αρχίσει να την ψάχνω λίγο παραπάνω για να τη χρησιμοποιώ όσο πιο σωστά μπορώ. Γιατί το βλέπω στον εαυτό μου ότι έχω μεγάλη αδυναμία σε αυτό. Βλέπω, ωστόσο, ότι η αναζήτηση αποτελεί ευχάριστη διαδικασία τελικά για εμένα.

Πολύ ωραία η ανάρτηση και ευχαριστούμε για την πρόταση με τα Cubissimo.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Οκτ 2020, 15:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:28
Χαοτικός έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:19

:smt023
΄Αντε ρε γύφτο :8)
Εντάξει, ομολογώ ότι συγκινήθηκα με την ενθουσιώδη ανταπόκριση στο θέμα.

Αλλού η σκηνή αλλού τ' άστρα κι αλλού οι μαθηματικές διάνοιες ντίαρ Γουώτσον. :lol:

Θα το συνεχίσω και θα υπάρχει ανταπόκριση. Δεν καταλάβανε ακόμα το πνεύμα.

Συνεχίζω.

Έχετε ακούσει αυτό με το γρίφο του Αινστάιν; (αυτήν την μαλακία που την αποδίδουν στον Αϊνστάιν ενώ είναι απλά υλικό περιοδικών σταυρολέξου)

Υπάρχουν πέντε σπίτια, με πέντε διαφορετικά χρώματα στη σειρά. Σε κάθε σπίτι κατοικεί ένας άνθρωπος με διαφορετική εθνικότητα. Ο κάθε ένας από τους πέντε ιδιοκτήτες των σπιτιών πίνει διαφορετικό ποτό, καπνίζει διαφορετική μάρκα τσιγάρα και έχει στην κατοχή του ένα διαφορετικό κατοικίδιο. Κανένας από τους ιδιοκτήτες δεν έχει το ίδιο κατοικίδιο με τον άλλον, δεν καπνίζει την ίδια μάρκα τσιγάρων με τον άλλο ή πίνει το ίδιο ποτό με τον άλλον.

1.Ο Βρετανός κατοικεί στο κόκκινο σπίτι
2. Ο Σουηδός έχει στην κατοχή του ένα σκύλο
3. Ο Δανός πίνει τσάι
4. Το πράσινο σπίτι βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά του λευκού σπιτιού
5. Ο ιδιοκτήτης του πράσινου σπιτιού πίνει καφέ
6. Ο ιδιοκτήτης που έχει στην κατοχή του πουλιά, καπνίζει τσιγάρα μάρκας Pall Mall
7. Ο ιδιοκτήτης του κίτρινου σπιτιού καπνίζει Dunhill
8. Ο ιδιοκτήτης που κατοικεί στο κεντρικό σπίτι πίνει γάλα
9. Ο Νορβηγός κατοικεί στο πρώτο σπίτι
10. Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει μάρκα τσιγάρων Blends κατοικεί δίπλα σε αυτόν που έχει για κατοικίδιο γάτες
11. Ο ιδιοκτήτης που έχει στην κατοχή του άλογο κατοικεί δίπλα σε αυτόν που καπνίζει Dunhill
12. Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Bluemasters πίνει μπύρα
13. Ο Γερμανός καπνίζει Prince
14. Ο Νορβηγός κατοικεί δίπλα στο μπλε σπίτι
15. Ο ιδιοκτήτης που καπνίζει Blends κατοικεί δίπλα σε αυτόν που πίνει νερό.

Η ερώτηση είναι: Ποιος ιδιοκτήτης έχει το ψάρι;

Πως βρίσκεις την απάντηση;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Οκτ 2020, 15:36

Puma έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:30
Χαοτικός έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:16
Α γεια σας! Να σας χαρώ. Τώρα να ξεπληρώσω ευχαρίστως. Μην πάτε να γαμηθείτε. Εγώ γαμιέμαι; :lol:
Puma έγραψε:
11 Οκτ 2020, 14:54
Πολύ σημαντικό αυτό που λες. Μου θύμισες καθηγητή που προσπαθούσε να μάθει στους φοιτητές το μαθηματικό υπόβαθρο που υπάρχει πίσω από ορισμένους αλγορίθμους μηχανικής μάθησης αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν επειδή πλέον υπάρχουν εργαλεία που απλά τους εφαρμόζεις. Κατά τα άλλα, δηλώνουν machine learning engineers.
Αν πραγματικά ενδιαφερόμασταν για τη γνώση, όχι τόσο ως κοινωνικοί κριτές αλλά για μας τους ίδιους και για τη δίψα που έχουμε από παιδιάκια να μαθαίνουμε και να καταλαβαίνουμε τα πράγματα, θα ψάχναμε ακόμα και τη γλώσσα μας και θα επιχειρούσαμε διαρκώς να την χρησιμοποιούμε σωστά.

Σε παλιά παιδική εκπομπή μάθησης, με την αισθητική του 80-90 κάποιοι συμπαθητικοί τύποι με καπελάκια ραπ και τα λοιπά, διαβάζανε γράμματα παιδιών με απορίες από το σχολείο. Για Αμερική μιλάμε. Κάποιο έστειλε για να του εξηγήσουν το momentum που δεν το καταλάβαινε. Οι τύποι ήταν ωραίοι. Χτίσανε τοίχο με τουβλάκια βάλανε μια τσουλήθρα πιο κει και αφήνανε μια μικρή μπάλα, την ίδια μικρή μπάλα αλλά με πιο πολύ ταχύτητα, μία τεράστια μπάλα αλλά με μικρή ταχύτητα και έδειχναν πόσο διαλύει τον τοίχο.

Συλλογίστηκα πόσο πιο τυχερά είναι τα δικά μας που το μέγεθος αυτό το λέμε ορμή. ορμάω. ορμάω πολύ. ήταν μεγάλος σκύλος και όρμηξε με δύναμη!
πολύ πιο εύκολα θα θυμάσαι λοιπόν ότι έχει να κάνει το πόσος πολύς είσαι και το πόσο γρήγορα πας.

Αλλά ΟΚ! Θα θυμάμαι ότι είναι μάζα και ταχύτητα που παίζουν. ο τύπος ποιος είναι; Μάζα επί ταχύτητα ή μάζα διά ταχύτητα; Γιατί επί κι όχι διά; :102:

Λείπει αυτή η σκέψη, αυτό λέω. Λείπει το πείραμα, η εξήγηση. Λείπει το πινακάκι. Η γεωμετρία που πρέπει να βάζουμε στο μυαλό των παιδιών. Πως ξεδιπλώνεται κάτι στο χώρο, τι θέσεις παίρνει, τι διαταράσσει κάθε μεταβολή του, πως αυτό γράφεται αριθμητικά;

Επιτάσσω, διαβάλω, συναρμολογώ, μειοδοτώ. Πράγματα που θα μπορούσαμε να τα ξέρουμε ως αγράμματοι αν είχαμε τα σχήματα και τις ιδιότητες στο μυαλό μας. Θα υπολογίζαμε ποια λέξη θα πούμε.
Αν δεν παίξεις δεν θα ξέρεις τίποτα.

Ευκαιρία να διαφημίσω αγαπημένα μου εργαλεία. Πάρτε το στα παιδιά σας και τριφτείτε κι εσείς. Βγάζεις συμπεράσματα για ιδιότητες του χώρου, αποκτάς αντίληψη, κατανοείς και σύνθετα ιδεολογήματα στο τέλος.
Τσιμπήστε το ρε.

https://www.google.com/search?q=cubissimo
Άλλο παράδειγμα. Βλέπεις πλέον πολλούς που φτιάχνουν ψηφιακά παιχνίδια. Διότι υπάρχουν πλέον έτοιμα εργαλεία (Unity, Godot Engine, PlayCanvas, Defold κλπ) και αναρωτιέσαι -βάσει αποτελέσματος- "Μα πόσο καλοί είναι;". Οι οποίοι, βέβαια, μπορεί να μη γνωρίζουν καν προγραμματισμό. Προφανώς και δε χρειάζεται να ανακαλύπτουμε τον τρόχο από την αρχή και καλό είναι να χρησιμοποιούμε εργαλεία που βελτιώνουν πολύ το χρόνο υλοποίησης. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζουμε τι υπάρχει από πίσω.

Δε θα ξεχάσω πιο μικρός που είχα την απορία πώς φτιάχνουν ένα παιχνίδι μπιλιάρδου σε υπολογιστή. Πώς υπολογίζουν πότε η μία μπάλα χτυπάει την άλλη και τις πορείες που θα ακολουθήσουν. Μάλλον θα έχει πολλά if-else. Μέχρι που έμαθα για την εξίσωση τομής ανάμεσα σε δύο σφαίρες. Την εφαρμόζεις και ως δια μαγείας όλα παίρνουν το δρόμο τους. Για ποιο λόγο, όμως, η εξίσωση έχει αυτή τη μορφή; Όλες αυτές είναι πληροφορίες που αν τις γνωρίζουμε, μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο χρήσιμο σε σχέση με το να εφαρμόζουμε κάτι απλά για να το εφαρμόζουμε.

Για τη γλώσσα δε, που αναφέρεις, τώρα στα 40 μου έχω αρχίσει να την ψάχνω λίγο παραπάνω για να τη χρησιμοποιώ όσο πιο σωστά μπορώ. Γιατί το βλέπω στον εαυτό μου ότι έχω μεγάλη αδυναμία σε αυτό. Βλέπω, ωστόσο, ότι η αναζήτηση αποτελεί ευχάριστη διαδικασία τελικά για εμένα.

Πολύ ωραία η ανάρτηση και ευχαριστούμε για την πρόταση με τα Cubissimo.
Ρε συ! Μ αρέσεις :D

Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma » 11 Οκτ 2020, 15:41

Χαοτικός έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:36
Ρε συ! Μ αρέσεις :D
Χάχα! Μα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και είπες και στην αρχή κάτι σημαντικό. Ορισμένες φορές ενδιαφερόμαστε για τη γνώση ως κοινωνικοί κριτές. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Οκτ 2020, 15:43

Puma έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:30
Στο ερώτημα που έβαλα παραπάνω μπορούμε να προβληματιστούμε και για τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για να βρεθεί. Βασικά θα χρειαστεί ο άνθρωπος οπωσδήποτε πινακάκι. δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει μαθηματική πρόταση στο επίπεδο της μιας γραμμής που θα σε οδηγεί στο αποτέλεσμα. Αλλά αν αξιώνουμε ότι ένα κομπιούτερ μπορεί να το βρει αυτό άρα θα γίνεται και χωρίς πινακάκι. Αν πάλι το κομπιούτερ χρησιμοποιεί μεν πινακάκι αλλά δεν το "βλέπει" με τα μάτια του όπως έχουμε ανάγκη εμείς, συμπεραίνουμε ότι το κάθε πινακάκι, ναι μπορεί να εκφραστεί ως μαθηματική γραμμή. Οφείλουμε λοιπόν να ξέρουμε να φτιάχνουμε τύπους. Μαθηματικές προτάσεις.

Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma » 11 Οκτ 2020, 15:47

Χαοτικός έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:33

Έχετε ακούσει αυτό με το γρίφο του Αινστάιν; (αυτήν την μαλακία που την αποδίδουν στον Αϊνστάιν ενώ είναι απλά υλικό περιοδικών σταυρολέξου)
Χάχα! Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να το κάνω αυτό εφαρμογή; Διότι ακριβώς το συναντάει κανείς σε πολλές παραλλαγές στα περιοδικά με σταυρόλεξα!

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Οκτ 2020, 15:47

Αφού εξ αρχής ο τάδε έχει το ψάρι και είναι δεδομένο, άρα ο κβαντικός υπολογιστής μπορεί να το βρει άμεσα. Αν όμως δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα και εξαρτάται από το τι θα διακρίνουμε στον πίνακα για να συνθέσουμε το επόμενο συμπέρασμα άρα κι ο υπολογιστής θα κολλήσει μέχρι να λύσει το πρώτο μυστήριο.

Είναι τελικά όλα σε υπέρθεση; Ενώ για μας είναι αφού καλά καλά δεν ξέρουμε ούτε τι σπίτι έχει ο ένας κι ο άλλος ούτε τι τσιγάρα καπνίζει, όλα παίζουν. έλα όμως που για την πραγματικότητα είναι ήδη προκαθορισμένα όλα.
Εμείς πως φτάνουμε πιο κοντά να η δούμε;

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 11 Οκτ 2020, 15:48

Το ψαρι το εχει ο Ελ που ναι σερνικος με ενυδρείο. Οι γκετσηδες οι Βορευρωπαιοι δεν...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Οκτ 2020, 15:52

Puma έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:47
Χαοτικός έγραψε:
11 Οκτ 2020, 15:33

Χάχα! Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να το κάνω αυτό εφαρμογή; Διότι ακριβώς το συναντάει κανείς σε πολλές παραλλαγές στα περιοδικά με σταυρόλεξα!
Ρε συ ψάχνω να βρω τοι περιοδικάκι και τζίφος. Έβαζε ένα κάθε βδομάδα το τεστ ή το κουίζ ή κάποιο τέλος πάντων. Κάπου είχα πετύχει και ολόκληρο τ'όμο μονο με τέτοια. Το έλεγαν "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ" Το είχα κάποια στιγμή αλλά τώρα δεν το έχω. και δεν το βρίσκω πουθενά :102: Το θέλω και για τη δουλειά το γαμημένο. θα αναγκαστώ να φτιάξω μόνος μου σενάρια και σχέσεις. Το μονο που παίζει σήμρα στο ίντερνετ είναι τα γαλε'όνια (ξενέρωτο)

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 11 Οκτ 2020, 19:44

Συγγνώμη αλλά αυτά είναι ψιλομπαρμπούτσαλα. Αν ο κόσμος ενδιαφέρονταν για τη γνώση πρώτες σχολές στις πανελλαδικές θα ήταν αυτές των βασικών επιστημών, όχι αυτές με καλύτερες προοπτικές αποκατάστασης.

Ο κόσμος μαθαίνει αυτά που τον οδηγούν οι προτεραιότητές του.
Z

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 11 Οκτ 2020, 19:46

Έχω χάσει το πιν από τον καινούριο μου λογαριασμό. Ευχαριστώ που μου το θυμίσατε αρχίδες.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 11 Οκτ 2020, 19:50

parafrwn έγραψε:
11 Οκτ 2020, 13:56
4!

4!-11 :smt018

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 11 Οκτ 2020, 19:55

Τρεις έντεκα, τρεις δώδεκα, τρεις δεκαπέντε κι έντεκα ρε μοθνιά
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 11 Οκτ 2020, 19:57

Αν το κοριτσάκι είναι τόσο χαζό (και προφανώς θα πει χαζό κοριτσάκι ο φαλλοκράτης ο χαοτικός, όχι αγοράκι) που να διαλέξει πιν από τους 1234, προφανώς θα ναι τόσο χαζό ώστε να διαλέξει ακριβώς το 1234.

Η σωστή απάντηση είναι 1 όχι 24.
Z

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 11 Οκτ 2020, 20:01

Καραμελίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2020, 19:57
Αν το κοριτσάκι είναι τόσο χαζό (και προφανώς θα πει χαζό κοριτσάκι ο φαλλοκράτης ο χαοτικός, όχι αγοράκι) που να διαλέξει πιν από τους 1234, προφανώς θα ναι τόσο χαζό ώστε να διαλέξει ακριβώς το 1234.

Η σωστή απάντηση είναι 1 όχι 24.
δεν μας ενδιαφέρει η απάντηση χαζό κοριτσάκι. και δεν είναι ένας ο συνδυασμός, είναι 24. Συνδυασμός ξέρει τι θα πει ή είσαι γυναίκα; :e045:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών