Τρομερή αστροφωτογραφία από το Τζέιμς Γουέμπ
Re: Τρομερή αστροφωτογραφία από το Τζέιμς Γουέμπ
Proxima Chorisi.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- hellegennes
Μην αισθάνεσαι άσχημα. Στην πραγματικότητα είναι πιο ρεαλιστικό να δεις φωτογραφία του Εγγυτάτου του Κενταύρου από το JWST με τόση λεπτομέρεια, παρά φωτογραφία σαλαμιού από τόσο μεγάλη απόσταση (άσε που δεν μπορεί να δει προς την μεριά της Γης, αλλά λέμε τώρα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Συν ότι η σελήνη είναι από τυρί, οπότε λογικό να σε μπερδέψει το τσορίθο.hellegennes έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 14:02Μην αισθάνεσαι άσχημα. Στην πραγματικότητα είναι πιο ρεαλιστικό να δεις φωτογραφία του Εγγυτάτου του Κενταύρου από το JWST με τόση λεπτομέρεια, παρά φωτογραφία σαλαμιού από τόσο μεγάλη απόσταση (άσε που δεν μπορεί να δει προς την μεριά της Γης, αλλά λέμε τώρα).
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ερυθρός γίγαντας εν Ελλάδι;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ε ναι, τι 'ναι ένα μέτρο πίτσα;Yochanan έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 13:34+1EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 13:32Νομίζω ότι αυτά τα αλλαντικά κάνουν την πίτσα μερικές φορές υπερβολικά spicy, θέλει μετρο
η πίτσα μόνο με μέτρο (ενάμιση το πολύ, παραπάνω είναι υπερβολή)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
tora to katalaves?Yochanan έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 13:26Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 13:20
Είναι ο Πρόξιμα του Κενταύρου.Ο πιο κοντινός αστέρας. Απίστευτη λεπτομέρεια.
einai o alkis teleiwse

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
τι λετε ρε?
ειναι ολοφάνεροι οι ανεμοι στον πλανητη οπως και τα συννεφα
που φαινονται ετσι από την υψηλή θερμοκρασία της επιφάνειας
ειναι ολοφάνεροι οι ανεμοι στον πλανητη οπως και τα συννεφα
που φαινονται ετσι από την υψηλή θερμοκρασία της επιφάνειας
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άνεμοι κόκκινοι σαν πάπρικα επάνω στον πλανήτη
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 13:43Μα πόση αντιεπιστημονική κοιλιοδουλία χωράει πια σ' αυτό το φόρουμ;

- Καραμελίτσα
M' afto to plevro na koimaste.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 14:38tora to katalaves?Yochanan έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 13:26Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 13:20
Είναι ο Πρόξιμα του Κενταύρου.Ο πιο κοντινός αστέρας. Απίστευτη λεπτομέρεια.
einai o alkis teleiwse
Z
Καθε μερα μου πεταει στο youtube απο ενα βιντεο με τιτλο τυπου "amazing discovery from James Webb bla bla bla".Προφανως κλικμπειτς ολα κατι φωτακια δειχνουν.Εχουν βρει τιποτα της προκοπης;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.