Λατινικά. Αφού είναι Λατινοπούλου.
Ασυνήθιστος φυλετικός τύπος στην ομιλία της Αφροδίτης Λατινοπούλου
- hellegennes
Re: Ασυνήθιστος φυλετικός τύπος στην ομιλία της Αφροδίτης Λατινοπούλου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Eθνικοκοινωνιστης
περσικα
κουκλα
κουκλα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Jimmy81 έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 04:48Καθώς παρακολουθούσα την συγκλονιστική ομιλία της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο ξενοδοχείο Amalia, στα λεπτά 04:10-04:12 η μεγάλη πολιτική προσωπικότητα αναφέρει τα υποθετικά ονόματα λαθρομεταναστών "Αχμέντ" και "Μεχμέντ", κριτικάροντας την πρόσφατη απόφαση της ΝΔ να νομιμοποιήσει 30.000 λαθρομετανάστες. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η κάμερα δείχνει το κοινό στο οποίο φαίνεται (προς τα δεξιά) ένας νεαρός κύριος με μπορντό πουκάμισο που φέρει κάπως περίεργα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά για τα δεδομένα της ελληνικής φυλής.
(04:10-04:12.../..στο βίντεο φαίνεται πιο σκούρος)
Σε ποια φυλή πιστεύετε ότι ανήκει ο συγκεκριμένος κύριος; Μπορεί να ανήκει σε κάποια άλλη φυλή πέραν της ελληνικής και να είναι ξένος;
Έχω βάλει μερικές επιλογές στην ψηφοφορία.
Εμένα πάντως μου θυμίζει εκπρόσωπο είτε της Αφγανο-Ιρανικής φυλής είτε της Χαμιτικής/Βερβερικής. Μπορεί να είναι και Ρομά βέβαια.
https://en.wikipedia.org/wiki/Irano-Afghan_race
https://en.wikipedia.org/wiki/Hamites#C ... ic_race%22

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Α ρε Έθνι, εσένα είχα στο μυαλό μου όταν εντόπισα τον "ασυνήθιστο φυλετικό τύπο" βλέποντας το βίντεο. 
Θυμήθηκα και την άλλη πατριωτική τυροπιτοπαράταξη του Εμφιετζόγλου που έβγαζαν λόγο κατά των μεταναστών αλλά ο οικιακός βοηθός του αρχηγού της τυροπιτοπαράταξης ήταν νοτιοανατολικοασιάτης.
Τι εθνικότητας είναι ο κύριος που βοηθά τον Εμφιετζόγλου;
Καλά τους τα χώνει ο Χάρης Νοσφεράτου σε όλους αυτούς τους υπερπατριώτες της τυρόπιτας. Έλεγε και για τον συνασπισμό της Μελόνι που περιέχει κάτι σκουρόχρωμα πλασματάκια.
Εγώ τον ιδεολογικό μου αντίπαλο, τον εθνικισμό, τον θέλο γνήσιο, αγνό, old-school. Να μετράει αποστάσεις μεταξύ μύτης και ζυγωματικών, σαγονιών και οφθαλμικής κόγχης. Να υπoλογίζει με ακρίβεια mm το φάρδος της κουτέλας. Αν δεν περιέχει παλιό καλό φυλετισμό χιτλερικού τύπου με τεκμηρίωση από Ripley και Coon είναι γιαλαντζί εθνικισμός βουτυρομπεμπέδων νατολάγνων καρεκλοκένταυρων. Όχι στον εθνικισμό της τυρόπιτας των Λατινοπούλου, Εμφιετζόγλου, Μπογδάνου και του μαύρου εύζωνα. Ζήτω η αιωνία Ελλάς

Θυμήθηκα και την άλλη πατριωτική τυροπιτοπαράταξη του Εμφιετζόγλου που έβγαζαν λόγο κατά των μεταναστών αλλά ο οικιακός βοηθός του αρχηγού της τυροπιτοπαράταξης ήταν νοτιοανατολικοασιάτης.

Τι εθνικότητας είναι ο κύριος που βοηθά τον Εμφιετζόγλου;
Καλά τους τα χώνει ο Χάρης Νοσφεράτου σε όλους αυτούς τους υπερπατριώτες της τυρόπιτας. Έλεγε και για τον συνασπισμό της Μελόνι που περιέχει κάτι σκουρόχρωμα πλασματάκια.

Εγώ τον ιδεολογικό μου αντίπαλο, τον εθνικισμό, τον θέλο γνήσιο, αγνό, old-school. Να μετράει αποστάσεις μεταξύ μύτης και ζυγωματικών, σαγονιών και οφθαλμικής κόγχης. Να υπoλογίζει με ακρίβεια mm το φάρδος της κουτέλας. Αν δεν περιέχει παλιό καλό φυλετισμό χιτλερικού τύπου με τεκμηρίωση από Ripley και Coon είναι γιαλαντζί εθνικισμός βουτυρομπεμπέδων νατολάγνων καρεκλοκένταυρων. Όχι στον εθνικισμό της τυρόπιτας των Λατινοπούλου, Εμφιετζόγλου, Μπογδάνου και του μαύρου εύζωνα. Ζήτω η αιωνία Ελλάς

- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ο Βαγγέλας με πιο πολλά μαλλιά

Και την άλλη πίσω δεξιά την πήρε ο ύπνος από την ενδιαφέρουσα ομιλία. Έγειρε το κεφάλι στον τοίχο

- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κάπου το χάνετε. Ο όρος "Αρία φυλή" έχει ινδοϊρανική αρχική βάση και αναφερόταν στις ανώτερες κάστες, που ποτέ δεν είχαν βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά αλλά συνήθως πιο ανοικτό χρώμα από τους υπόλοιπους.Jimmy81 έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 02:38
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πύργος Ηλείας. Ή μάλλον Αμαλιάδα.
-
ταριχευμένο πακι κουκλα για ξεκάρφωμα.Jimmy81 έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 04:48Καθώς παρακολουθούσα την συγκλονιστική ομιλία της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο ξενοδοχείο Amalia, στα λεπτά 04:10-04:12 η μεγάλη πολιτική προσωπικότητα αναφέρει τα υποθετικά ονόματα λαθρομεταναστών "Αχμέντ" και "Μεχμέντ", κριτικάροντας την πρόσφατη απόφαση της ΝΔ να νομιμοποιήσει 30.000 λαθρομετανάστες. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η κάμερα δείχνει το κοινό στο οποίο φαίνεται (προς τα δεξιά) ένας νεαρός κύριος με μπορντό πουκάμισο που φέρει κάπως περίεργα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά για τα δεδομένα της ελληνικής φυλής.
(04:10-04:12.../..στο βίντεο φαίνεται πιο σκούρος)
Σε ποια φυλή πιστεύετε ότι ανήκει ο συγκεκριμένος κύριος; Μπορεί να ανήκει σε κάποια άλλη φυλή πέραν της ελληνικής και να είναι ξένος;
Έχω βάλει μερικές επιλογές στην ψηφοφορία.
Εμένα πάντως μου θυμίζει εκπρόσωπο είτε της Αφγανο-Ιρανικής φυλής είτε της Χαμιτικής/Βερβερικής. Μπορεί να είναι και Ρομά βέβαια.
https://en.wikipedia.org/wiki/Irano-Afghan_race
https://en.wikipedia.org/wiki/Hamites#C ... ic_race%22
Χασκογελάνε τα δάσα.
- omg kai 3 lol
μεχρι και στο thumbnail του youtube παρηγγειλε να την ασπρισουν!
το μπλε φοντο εγινε μωβ απτο klinex
ενω εκοψαν το σημειο που εβγαλε απτο τσαντακι της το κραγιον κι εβαψε τα χειλια με αλλο χρωμα

το μπλε φοντο εγινε μωβ απτο klinex

ενω εκοψαν το σημειο που εβγαλε απτο τσαντακι της το κραγιον κι εβαψε τα χειλια με αλλο χρωμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 01 Σεπ 2024, 17:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Με τούτα και με κείνα, θα μας προκύψουν και οι ζαίικες φυλές ως άριο είδος. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1073 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
29 Οκτ 2024, 14:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tα drones που εμφανίστηκαν στην Αμερική τώρα και στην Ευρώπη
από Αρίστος » 13 Δεκ 2024, 19:01 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 37 Απαντήσεις
- 1836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Δεκ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
από tanipteros » 22 Μαρ 2024, 20:39 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 6 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
22 Μαρ 2024, 21:14
-