σωθηκαμε ειδες?talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:01εννοεις την σωτηρια για την ελλαδα αποδοση σημαντικων κερδων απο την ευλογημενη και επιτυχημενη εκμεταλλευση διαφορων κρατικων assets ;πήζον bot έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 00:58το ξεπουλημα ο δρακουλας το ξεκινησε αγετ κιν. τηλεφωνια κλπtalaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 00:54
α δε ξερω, ουτε πασοκ ουτε συριζα ουτε αριστερα υποστηριξα ποτε. Μονο την ευλογημενη Δεξια, που εφερνε παντα ευλογία σε αυτο τον τοπο
Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
Re: Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
-
ας μη ψηφιζες αριστερα να ειχες σωθειπήζον bot έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:04σωθηκαμε ειδες?talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:01εννοεις την σωτηρια για την ελλαδα αποδοση σημαντικων κερδων απο την ευλογημενη και επιτυχημενη εκμεταλλευση διαφορων κρατικων assets ;
ψηφισα αριστερα και σωθηκα. δεν τα ξερεις καλα..talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:05ας μη ψηφιζες αριστερα να ειχες σωθειπήζον bot έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:04σωθηκαμε ειδες?talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:01
εννοεις την σωτηρια για την ελλαδα αποδοση σημαντικων κερδων απο την ευλογημενη και επιτυχημενη εκμεταλλευση διαφορων κρατικων assets ;
-
κλαιω για τα λαμογια που μας εφεραν εδω, εχεις ακουσει τιποτα? Η μαρξισμος λεει η κασσετα?talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:06καλα, μη κλαις τοτε για τα 99 χρονια κλπ πιο πανω
-
εχω ακουσει. Πασοκ, συριζα, αριστερα, παπανδρεηδες, σταμουλοκολαδες, καρανικες, Ακης "για το σοσιαλισμο αγωνιζομαστε ολοι" τσοχατζοπουλος, τετοια πραγματαπήζον bot έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:09κλαιω για τα λαμογια που μας εφεραν εδω, εχεις ακουσει τιποτα? Η μαρξισμος λεει η κασσετα?
-
δεν έχω κακή γνώμη για τους Ολλανδούς, απλώς αντιλαμβάνομαι ότι είναι αλλιώς. Δουλεύω σε πολυεθνική που δεν δουλεύουν Ολλανδοί και ζω πρακτικά στην "φούσκα των expats". Όλος ο κόσμος που ξέρω είναι expats. Έκανα απόπειρα να κάνω παρέα και με Ολλανδούς, βγήκα και έξω με κάτι ολλανδέζες μερικές φορές, δεν πέρασα άσχημα αλλά υπάρχει απόσταση κουλτούρας. Για τους μόνους που έχω κακή γνώμη εδώ είναι για τους κωλότουρκους και τους κωλομαροκινούς που είναι για την πυράΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 00:59Δώσε ευκαιρίες στους γείτονες, και γενικά στους ντόπιους. Εμείς μένομε σε χωριό σε σπίτια με αυλές, και τώρα που ζεσταίνουν οι ημέρες δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν μπάρμπεκιου οι δίπλα χωρίς να μας φωνάξουν για μια μπύρα τουλάχιστον
δε στα ειπαν καλα, σημιτης δρακουλας κωστακης. άλλαξε κασετα, μασηθηκε αυτη.talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:10εχω ακουσει. Πασοκ, συριζα, αριστερα, παπανδρεηδες, σταμουλοκολαδες, καρανικες, Ακης "για το σοσιαλισμο αγωνιζομαστε ολοι" τσοχατζοπουλος, τετοια πραγματα
-
καλα, 97 χρονακια μεινανεπήζον bot έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:12δε στα ειπαν καλα, σημιτης δρακουλας κωστακης. άλλαξε κασετα, μασηθηκε αυτη.talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:10εχω ακουσει. Πασοκ, συριζα, αριστερα, παπανδρεηδες, σταμουλοκολαδες, καρανικες, Ακης "για το σοσιαλισμο αγωνιζομαστε ολοι" τσοχατζοπουλος, τετοια πραγματα
καλα να μαστε, και να μην ξαναρθουν τα λαμογια, αρκει. οτι κακο εκαναν εκαναν.talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:15καλα, 97 χρονακια μεινανεπήζον bot έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:12δε στα ειπαν καλα, σημιτης δρακουλας κωστακης. άλλαξε κασετα, μασηθηκε αυτη.talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:10
εχω ακουσει. Πασοκ, συριζα, αριστερα, παπανδρεηδες, σταμουλοκολαδες, καρανικες, Ακης "για το σοσιαλισμο αγωνιζομαστε ολοι" τσοχατζοπουλος, τετοια πραγματα
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να απαντάς στον talaipwros. Άλλωστε κι αυτός σε ψεκασμένη χώρα ζει, ψεκασμενιές πιστεύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τους εχουν στην πιπα εκει στα εξωτρικα και μας ζηλευουν.hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:20Δεν χρειάζεται να απαντάς στον talaipwros. Άλλωστε κι αυτός σε ψεκασμένη χώρα ζει, ψεκασμενιές πιστεύει.

-
talaipwros έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 01:01πες ομως οτι τις μπυρες τις πληρωνεις εσυ, να τα λεμε ολαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Απρ 2019, 00:59Δώσε ευκαιρίες στους γείτονες, και γενικά στους ντόπιους. Εμείς μένομε σε χωριό σε σπίτια με αυλές, και τώρα που ζεσταίνουν οι ημέρες δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν μπάρμπεκιου οι δίπλα χωρίς να μας φωνάξουν για μια μπύρα τουλάχιστον

- hellegennes
Ή είναι ένας λαός βαθιά αντιεπιστημονικών τσομπαναραίων, που πιστεύουν όλες τις ψεκασμενιές. Η ηλίθια απόπειρα να δικαιολογήσεις τον πακτωλό ψεκασμού των Ολλανδών χωλαίνει στο ότι όχι απλώς δεν θέλουν επιστήμη ως επαγγελματική κατάρτιση αλλά δεν θεωρούν καν την επιστήμη κάτι σημαντικό, δεν θεωρούν ότι δίνει λύσεις, θεωρούν ότι οι επιστήμονες συνωμοτούν για να παραφουσκώσουν προβλήματα όπως η κλιματική αλλαγή, την οποία και δεν πιστεύουν, άλλωστε, και θεωρούν καταλληλότερους να μιλήσουν για τεχνικά θέματα τους ρεπόρτερ και τους πολιτικούς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 22:10Έλα ρε, μια χάρα δίκασε ο σκίουρας, τί να προσθέσομε εμείς;
Πέραν, για τα ποσοστά εκπαίδευσης σε επιστήμη και τεχνολογία, πρέπει να γίνει αντιπαραβολή και με τα ποσοστά ανεργίας για να υπάρξει πλήρη εικόνα. Η ολλανδική οικονομία είναι μια οικονομία που λειτουργεί, και η κοινωνία είναι εγκαλιτάριαν. Οι 'μπλου κόλαρ' δουλειές δεν προσφέρουν σημαντικά χαμηλότερες απόδοχές ή κοινωνικό στάτους από τις 'γουάιτ κόλαρ'. Ένας νέος υδραυλικός π.χ. μια χαρά μπορεί να παντρευθεί και να πάρει το πρώτο του στεγαστικό στα 25. Και επειδή δεν θέλει να πήζει με πανεπιστήμια και εξετάσεις, πάει σε τεχνικό λύκειο και έχει εισόδημα από τα 17. Δεν υπάρχει αυτή η βλαχιά που όλοι ντε και σώνει πρέπει να γίνουν ιατροί - δικηγόροι - μηχανικοί ακόμα και εάν αυτό σημαίνει ότι θα τρέχουν στις ρουμανίες και τα πούτσεστερ

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,