Κι εμείς λέμε να βομβαρδίσουν την Ελλάδα με πυρηνικά να γίνει ο πλανήτης πιο κατοικίσιμος, και μάλιστα καλούμε τον Κίμ ν' αναλάβει δράση, αλλά τίποτα δε γίνεται.Zapata έγραψε: ↑18 Αύγ 2019, 23:02Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Tesla Ελον Μασκ ξανακτύπησε: «Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη!» (Nuke Mars), αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter επαναπροτείνοντας την ιδέα του να βομβαρδισθεί ο «κόκκινος πλανήτης» με πυρηνικά όπλα προκειμένου να τον κάνουν πιο κατοικήσιμο για τον άνθρωπο.
https://www.kathimerini.gr/1038814/arti ... toikhsimos
Ελον Μασκ: «Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη» για να γίνει κατοικήσιμος
Re: Ελον Μασκ: «Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη» για να γίνει κατοικήσιμος
- hellegennes
Για όποιον ενδιαφέρεται για μια πιο επιστημονική -έστω κι εκλαϊκευμένη- ανάλυση της αποίκησης του Άρη, υπάρχει αυτό το εξαίσιο κομμάτι του Spacetime (εξαιρετικό σόου της PBS):
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Phorum.gr user: independent_44
NASA: Είμαστε κοντά στον εντοπισμό εξωγήινης ζωής
Σε μια αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί προχώρησε ο επικεφαλής ερευνητής της NASA, Δρ. Τζιμ Γκριν.
https://www.tanea.gr/2019/09/30/science ... inis-zois/
Σε μια αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί προχώρησε ο επικεφαλής ερευνητής της NASA, Δρ. Τζιμ Γκριν.
https://www.tanea.gr/2019/09/30/science ... inis-zois/
Άρχισα να συμπαθώ τον Έλον Μασκ.
Δείξε τους που να ρίξουν τα πυρηνικά τους.
Δείξε τους που να ρίξουν τα πυρηνικά τους.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;
Δεν κατάλαβες θα ανοίξεις εσύ κτηματολόγιο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;

Θαρρω οτι πρεπει να γινεις μονιμος κατοικος Αρη τουλαχιστον για να ισχυει το διεθνες δικαιοΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ναι έχω το δικαίωμα ή θα μου πουν No my friend neutral zone give your weapons ;Niki έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:37Δεν κατάλαβες θα ανοίξεις εσύ κτηματολόγιο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;
Το δικαίωμα το έχεις.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:40Ναι έχω το δικαίωμα ή θα μου πουν No my friend neutral zone give your weapons ;Niki έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:37Δεν κατάλαβες θα ανοίξεις εσύ κτηματολόγιο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;
Ο προβληματισμός σου θα πρέπει να είναι να μην τους πείσει ο Ελον και όταν θα είσαι εκεί να ρίξουν πυρηνικά.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Όχι. Υπάρχει διαστημικό δίκαιο που προβλέπει ότι δεν ανήκει σε κανέναν το διάστημα. Τώρα βέβαια αν θα τηρηθεί είναι άλλο ζήτημα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Θα σου 'ρθει ένας ΕΝΦΙΑ...Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;
-
Αντί να φτιάξει κάνα υπεροπλο να κάνει κουμάντο η πολιτισμένη δημοκρατική δύση και οι πουτινοδικτατορες να λουφαξουν, ασχολείται με παπαριες που παίζει πότε να μην έχουν κανένα αντίκρισμα. Γραφικός. Ακόμα και ο γκιολβας του έβαλε τα γυαλιά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο έλον μασκ έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει απλά ο άνθρωπος αποδεικνύεται ένας οραματιστής για το μέλλον.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται να μπορούν να μεταφερθούν πολλές ατομικές βόμβες για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα στον Άρη.
Το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ότι τα κράτη ενδιαφέρονται να κρατήσουν τα πυρηνικά για την ασφάλειά τους στη γη.
Οπότε το όλο σχέδιο του έλον μασκ είναι ουτοπία.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται να μπορούν να μεταφερθούν πολλές ατομικές βόμβες για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις ώστε να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα στον Άρη.
Το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει είναι ότι τα κράτη ενδιαφέρονται να κρατήσουν τα πυρηνικά για την ασφάλειά τους στη γη.
Οπότε το όλο σχέδιο του έλον μασκ είναι ουτοπία.
Kauldron έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 22:32Θα σου 'ρθει ένας ΕΝΦΙΑ...Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;

Διαστημολόγιο για την ακρίβεια.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑01 Μαρ 2022, 18:33Αν … λέμε τώρα … καταφέρω να πάω εγώ στην Άρη με δικά μου μέσα … και καρφώσω μία σημαία που να γράφει Ταντρίδης , θα μου ανήκει ; Θα μπορώ να το δηλώσω στο κτηματολόγιο ;
Θα πάρει και ΚΑΕΔ (κωδικό αριθμό εθνικού διαστημολογίου)...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Bίντεο του Έλον Μασκ ξεφτιλίζει τις αποδόσεις των covid εμβολιων
από Αρίστος » 27 Σεπ 2023, 17:29 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
27 Σεπ 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βομβαρδίστε τους να τελειώνουμε επιτέλους
από talaipwros » 22 Νοέμ 2023, 14:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 70 Απαντήσεις
- 3557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
11 Δεκ 2023, 22:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας πλανήτης να είναι κατοικήσιμος από ανθρώπους χωρίς να έχει φυτά;
από Ourania-Rania » 25 Φεβ 2024, 13:22 » σε Θετικές Επιστήμες - 14 Απαντήσεις
- 948 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2024, 12:05
-
-
- 28 Απαντήσεις
- 715 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
19 Μάιος 2024, 11:24