ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΜΙΚΕΟΥΣ!!!11

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΣ ΜΙΚΕΟΥΣ!!!11

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 30 Ιούλ 2019, 16:08

Και που θα βρούμε ένα τέτοιο ωραίο σπαθί!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 30 Ιούλ 2019, 16:08

sys3x έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:02
foscilis έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 15:39
fagano3 έγραψε:
29 Ιούλ 2019, 12:53

χυμεια ελληνικη λεξη
καλιμπρα αρχ καλαπους ,καλοπους ξυλινο ποδι οπως καλαποδι
ελιξηριο ελληνιστικο ξηριον
αλγοριθμος εχει τη σημερινη εννοια απο τον 190 αιωνα. Επισης το αρχικο ειναι αλγοριθμι και εγινε αλγοριθμους γιατι μοιαζει με τον ελληνικο αριθμο
Επισης αλγεβρα,αλγοριθμος απο Περση μαθηματικο και οχι απο Αραβες.
Αυτα μονο απο τα 3 πρωτα δευτερολεπτα.

Δεν ειδα παραπανω απο τη στιγμη που ειδα να γραφει χημεια και οχι αλχημεια.

Δεν με πειραζει να κανει καποιος εκπομπες με εκλαικευμενη ιστορια για οποιαδηποτε πολιτισμο, το ακριβως αντιθετο αλλα να ανοιγει και κανενα βιβλιο πρωτα
Μου θυμίζεις το γκάλοπ στο Τουίτερ που το 70% των κουραδοβλαχων απάντησε ότι διαφωνεί να εισαχθούν οι αραβικοί αριθμοί στην εκπαίδευση.
Μπορεί επειδή βγάζεις τρελό κόμπλεξ με οτιδήποτε έχει μέσα τις λέξεις ελληνικό, Ελλάδα κτλ
Θα έλεγα sys ότι κάποιοι ελληναράδες έχουν σοβαρό ζήτημα αυτοσεβασμού και χρησιμοποιούν τους όρους "έλληνας" κι "ελληνικό" καταχρηστικά και ρατσιστικά εναντίον των άλλων λαών.
Έχουν δίκιο οι απο πάνω να σου γράφουν ότι στους άραβες οφείλονται πολλά επιστημονικά εργαλεία, όπως αντίστοιχα και στους έλληνες αλλά και σε άλλους λαούς.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιούλ 2019, 16:13

stavmanr έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:08
sys3x έγραψε:
foscilis έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 15:39

Μου θυμίζεις το γκάλοπ στο Τουίτερ που το 70% των κουραδοβλαχων απάντησε ότι διαφωνεί να εισαχθούν οι αραβικοί αριθμοί στην εκπαίδευση.
Μπορεί επειδή βγάζεις τρελό κόμπλεξ με οτιδήποτε έχει μέσα τις λέξεις ελληνικό, Ελλάδα κτλ
Θα έλεγα sys ότι κάποιοι ελληναράδες έχουν σοβαρό ζήτημα αυτοσεβασμού και χρησιμοποιούν τους όρους "έλληνας" κι "ελληνικό" καταχρηστικά και ρατσιστικά εναντίον των άλλων λαών.
Έχουν δίκιο οι απο πάνω να σου γράφουν ότι στους άραβες οφείλονται πολλά επιστημονικά εργαλεία, όπως αντίστοιχα και στους έλληνες αλλά και σε άλλους λαούς.
Ναι ρε κ οι Άραβες δώκανε κ οι Κινέζοι δώκανε κ οι Έλληνες κ οι Εγγλέζοι οκ δεν είπε κανείς το αντίθετο, αυτός ο σελφ χέητινγκ σούπερ κομπλεξικός ρατσισμός όμως τι σχέση έχει με όλα αυτά;
Εγώ ξέρω, ρητορική ήταν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 31 Ιούλ 2019, 10:08

sys3x έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:13
stavmanr έγραψε:
sys3x έγραψε:

Ναι ρε κ οι Άραβες δώκανε κ οι Κινέζοι δώκανε κ οι Έλληνες κ οι Εγγλέζοι οκ δεν είπε κανείς το αντίθετο, αυτός ο σελφ χέητινγκ σούπερ κομπλεξικός ρατσισμός όμως τι σχέση έχει με όλα αυτά;
Υγιής αντίδραση απέναντι στο κόμπλεξ του σούπερ ελληναρά.
Δράση - αντιδραση.

Ο λόγος για τον οποίο ο μέσος ελληναράς έχει μείνει 2500 χρόνια πίσω στις δόξες του είναι ότι δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει ως κλασσικός νεοέλληνας.
Κι αντί να ντρέπεται που αναφέρεται σε εκείνους που έκαναν αυτά που ο ίδιος δεν κάνει, αισθάνεται υπερηφάνεια από πάνω...

Hikikomori

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hikikomori » 31 Ιούλ 2019, 10:25

Pedro έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 05:59
Υγ. Οποιοι υποτιμαμε τους αραβες ή οποιονδηποτε λαο ειναι απλα στοκοι.
Γιατί μωρέ να υποτιμούμε τους Άραβες; Επειδή ο ίδιος τους ο προφήτης είναι παιδεραστής και οι οπαδοί του παντρεύονται δωδεκάχρονα; Eπειδή λιθοβολούν τις γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους; Eπειδή στα θεοκρατικά καθεστώτα τους όποιος παρανομήσει τον λιντσάρουν ή του κόβουν το χέρι; Ή μήπως επειδή που και που κάνουν κανά τρομοκρατικό χτυπηματακι ανατινάζοντας τους εαυτούς τους και σκοτώνοντας μερικές εκατοντάδες άλλους;
Για να πάνε στον παράδεισο το κάνουν οι άνθρωποι έλεος πια! Είμαι σίγουρος πως οι λέξεις τζιχαντ, ταλιμπαν, isis, αλ κάιντα είναι σκευωρίες των Εβραίων και δεν αντικατοπτρίζουν τους μουσουλμάνους κατσικογαμηδ... εεε εννοώ συμπαθέστατους μουσουλμάνους που είναι τόσο ανεκτικοί στο διαφορετικό και το αποδεικνύουν κάθε μέρα.

Όπως τα λες φίλε μου. Μπετόστοκος είναι όποιος ρίχνει λάσπη προς τα άδολα τάμπουλα ράσα όντα του Ισλάμ.
Για αυτό και εγώ θα σου δώσω την ευχή μου όλα τα θηλυκά της οικογένειας σου να αλλαξοπιστήσουν και να παντρευτούν μουσουλμάνους. Θα φάνε μια ωραία κλειτοριδεκτομούλα και θα φορέσουν μια πανέμορφη μπούρκα και όλα καλά! Έπειτα θα ζήσουν ζωή χαρισάμενη!
Όχι εδώ όμως ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Εδώ είναι η ήπειρος των απίστων. Στα μοντέρνα και υπερσύγχρονα κράτη του Μπαγκλαντές, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, του Πακιστάν, της Σαουδικής Αραβίας, της Σομαλίας κτλπ να πάνε.

Με όλη μου την καρδιά στο εύχομαι :)

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 31 Ιούλ 2019, 11:15

Βλέπω κάθε επεισόδιο του μαικιους (αυτουνού και του αστρονιο βλέπω συστηματικά). Ρε μλκς έχετε (εσείς και το 80% του Ελ ίντερνετ) σοβαρό θέμα με το να πολιτικοποιειτε ότι και αν διαβασετε/ακουσετε/δείτε στο ίντερνετ.
Ωραία τα λέει ο μαικιους, δεν είναι αλάνθαστος βέβαια (πχ έχει πει ότι το Τσερνομπίλ ήταν..... χρεπι και γι'αυτο ανατιναχτηκε, που φυσικά δεν ισχύει), απλά σταματήστε να βάζετε την γαμημενη πολιτική παντού ρε κερατάδες, ΕΛΕΟC, τι καρκίνωμα είναι αυτό ρε πουστη μου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Ιούλ 2019, 11:19

Last Veteran έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 11:15
Βλέπω κάθε επεισόδιο του μαικιους (αυτουνού και του αστρονιο βλέπω συστηματικά). Ρε μλκς έχετε (εσείς και το 80% του Ελ ίντερνετ) σοβαρό θέμα με το να πολιτικοποιειτε ότι και αν διαβασετε/ακουσετε/δείτε στο ίντερνετ.
Ωραία τα λέει ο μαικιους, δεν είναι αλάνθαστος βέβαια (πχ έχει πει ότι το Τσερνομπίλ ήταν..... χρεπι και γι'αυτο ανατιναχτηκε, που φυσικά δεν ισχύει), απλά σταματήστε να βάζετε την γαμημενη πολιτική παντού ρε κερατάδες, ΕΛΕΟC, τι καρκίνωμα είναι αυτό ρε πουστη μου.
υγιή αντίδραση το λεν αυτοί εγώ το λέω φλάντζα.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Ιούλ 2019, 11:20

stavmanr έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 10:08
sys3x έγραψε:
30 Ιούλ 2019, 16:13
stavmanr έγραψε:

Υγιής αντίδραση απέναντι στο κόμπλεξ του σούπερ ελληναρά.
Δράση - αντιδραση.

Ο λόγος για τον οποίο ο μέσος ελληναράς έχει μείνει 2500 χρόνια πίσω στις δόξες του είναι ότι δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει ως κλασσικός νεοέλληνας.
Κι αντί να ντρέπεται που αναφέρεται σε εκείνους που έκαναν αυτά που ο ίδιος δεν κάνει, αισθάνεται υπερηφάνεια από πάνω...
Καλά σταβ άστο, εγώ μιλάω για ψυχοπαθολογία όχι βόλτα στην παιδική χαρά κιέτς.

.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 31 Ιούλ 2019, 11:22

Last Veteran έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 11:15
Βλέπω κάθε επεισόδιο του μαικιους (αυτουνού και του αστρονιο βλέπω συστηματικά). Ρε μλκς έχετε (εσείς και το 80% του Ελ ίντερνετ) σοβαρό θέμα με το να πολιτικοποιειτε ότι και αν διαβασετε/ακουσετε/δείτε στο ίντερνετ.....
Δεν το πολιτικοποιούμε, το πχορουμοποιούμε.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Ιούλ 2019, 11:23

Επίσης είναι ακραία ηλίθιο κουραδοβλαχια κασταρπαϊτερ κόμπλεξ κομπλεξ κόμπλεξ μαυριδερη κωλοφατσα να ψειριζεις την καταγωγή του Αλ Τάδε τη στιγμή που όλος ο ελληνιστικός κόσμος ήταν συροι, Αιγύπτιοι, Καππαδόκες κλπ.

Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran » 31 Ιούλ 2019, 11:35

vantono έγραψε:
31 Ιούλ 2019, 11:22
Δεν το πολιτικοποιούμε, το πχορουμοποιούμε.
Μπα, πολιτικοποιηση είναι. Μπαίνω στο φβ και βλέπω για τον κορκονεα ασταμάτητα ποστς. Από ανθρώπους που έχουν τον.... Βελουχιώτη και τον Κουφοντινα ίνδαλματα. Πριν τις εκλογές οι δεξιοί μας είχανε κυριολεκτικά ΖΑΛΙΣΕΙ τ' αρχιδια με τον Τσιπρα, ο τσιπρας εκείνο, ο τσιπρας το άλλο, ποιοι; οι δεξιοί. Και μου ανέβαζαν διθυράμβους για ποιον; για τον κουλη χρυσό. Είχαμε την καπετάνισσα και μας ζαλιζανε τις μπάλες και οι υπέρ και οι κατά. Δηλαδή γτπτ και γτχτ.
Για γέλια και για κλωτσιές. Το insta τουλάχιστον αντέχει ακόμα στη γαμημενη πολιτική λαίλαπα.

Α, να μην το ξεχάσω. Γτπ τους και γτχ τους.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 31 Ιούλ 2019, 11:50

Δεν υπαρχει κασταρπαϊτερ. Το σωστο ειναι

και μη ξεχνας τα χαπια. Εχεις υποτροπιασει ασχημα μικρο μου σπατανι.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 31 Ιούλ 2019, 12:12

enterprise-psi έγραψε:
Και που θα βρούμε ένα τέτοιο ωραίο σπαθί!

το 'ξερα ρε συ πως έχεις ήδη τη φεντόρα και το παλτό :-?

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Ιούλ 2019, 12:18

Ποιος βάζει φεντόρα πλέον μωρέ, κάθε εξάμηνο απ την αρχή. Μη με πεις, έβγαλε ρόλλινγκ ρηλίς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 31 Ιούλ 2019, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 31 Ιούλ 2019, 20:12

'
Θυμήθηκα αυτό το βίντεο:

Ένα μάθημα για τους ισλαμολάγνους halilέγγυους, για το επίπεδο πολιτισμού που έχουν σήμερα οι μουσλίμ που θαυμάζετε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών