Στην καρδιά μου βάζω μπάρες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Στην καρδιά μου βάζω μπάρες.
Και στον πάτο μου ψωλάρες. Αυτό δεν μας το έγραψες όμως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Hector Buas
Γιατί αγόρι μου ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο? Αφού δεν τα "παίρνεις τα γράμματα"?
Πολλαπλάσια και διαιρέτες
Δε στέκει. Το απλοποιώ θέτοντας στο τι είμαι τον παράγοντα φύλο. Έχουμε δεδομένο οτι είμαι άντρας. Άρα αυτό που έγραψες μετατρέπεται σε :
Δε θα ήσουν γυναίκα, αν δεν ήσουν άντρας.
Tο οποίο δε στέκει νοηματικά.
Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:11Γιατί αγόρι μου ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο? Αφού δεν τα "παίρνεις τα γράμματα"?
provlima dimotikou.jpg
Πάλι βγήκες απ το σκουπιδοτενεκέ σου ρε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γιατί να το γράψω. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μόνο εσένα που είναι και η μόνη πνευματική σου τροφήΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:06Και στον πάτο μου ψωλάρες. Αυτό δεν μας το έγραψες όμως

Αυτό είναι λοιπόν το ζήτημα. Να μπορεί κάποιος να μαθηματικοποιεί το λόγο. Είναι σπάνιο και η εκπαίδευση μας δεν φροντίζει για κάτι τέτοιο.
Σε σπρώχνει μόνο να παπαγαλίζεις, να μην αντιλαμβάνεσαι τις ασυνέχειες των φαινομένων, να θεωρείς ότι σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα.
Και γω σου λέω οτι σε 1 λεπτό μπορεί να συσκευάσει 65 μπάρες. Απέδειξε μου οτι κάνω λάθος βάση της εκφώνησης.Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:11Γιατί αγόρι μου ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο? Αφού δεν τα "παίρνεις τα γράμματα"?
provlima dimotikou.jpg
Η λύση που έβαλες αφορά κάποιο άλλο πρόβλημα.
- Hector Buas
Δεν περίμενα ποτέ πως δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι το οποίο απευθύνεται σε παιδιά της 5ης δημοτικού. Είσαι περίπτωση....Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:13Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:11Γιατί αγόρι μου ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο? Αφού δεν τα "παίρνεις τα γράμματα"?
provlima dimotikou.jpg
mao mao έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:19Και γω σου λέω οτι σε 1 λεπτό μπορεί να συσκευάσει 65 μπάρες. Απέδειξε μου οτι κάνω λάθος βάση της εκφώνησης.Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:11Γιατί αγόρι μου ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο? Αφού δεν τα "παίρνεις τα γράμματα"?
provlima dimotikou.jpg
Δυστυχώς είναι η λύση που δέχεται το σχολείο. Είναι από βιβλίο λυσάρι του επίσημου βιβλίου των μαθηματικών της Πέμπτης.
Το βρήκε εδώ https://www.taexeiola.gr/%CE%BC%CE%B1%C ... %B1%CE%B4/
Πάντως κάποιος πρέπει να τους πει να είναι πιο σαφείς ή πιο σωστοί.
Εν τω μεταξύ είσαι τόσο στόκος που παίζει και να βλέπεις μια χαρά την εκφώνηση.Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:23Δεν περίμενα ποτέ πως δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι το οποίο απευθύνεται σε παιδιά της 5ης δημοτικού. Είσαι περίπτωση....Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:13Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:11
Γιατί αγόρι μου ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο? Αφού δεν τα "παίρνεις τα γράμματα"?
provlima dimotikou.jpg
- Hector Buas
Να υποθέσω πως δεν καταλαβαίνεις την εκφώνηση? Η μήπως δεν καταλαβαίνεις την λύση? Η εκφώνηση και η λύση είναι από το βιλβίο της 5ης δημοτικού που υπάρχει στον σύνδεσμο που έβαλα...mao mao έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:19Και γω σου λέω οτι σε 1 λεπτό μπορεί να συσκευάσει 65 μπάρες. Απέδειξε μου οτι κάνω λάθος βάση της εκφώνησης.Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:11Γιατί αγόρι μου ταλαιπωρείς τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο? Αφού δεν τα "παίρνεις τα γράμματα"?
provlima dimotikou.jpg
- Hector Buas
Τι ακριβώς σε δυσκολεύει? Μια άσκηση για παιδιά της 5ης δημοτικού είναι!Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:24Εν τω μεταξύ είσαι τόσο στόκος που παίζει και να βλέπεις μια χαρά την εκφώνηση.Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:23Δεν περίμενα ποτέ πως δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι το οποίο απευθύνεται σε παιδιά της 5ης δημοτικού. Είσαι περίπτωση....
Υποθέτω πως δεν έχεις την απαιτούμενη επάρκεια. Ακριβώς όπως σου έχω ξαναγράψει.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:44Εσείς οι μπούμερς, μη σας κριτικάρει μια γυναίκα, αμέσως στο σεξουαλικό το γυρίζετε .Χαοτικός έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:32Είναι δεύτερη φορά που μου γαμάς το νήμα και το εκλαμβάνω ως σεξουαλική παρενόχληση. Καλά δεν ντρέπεσαι; Παντρεμένος άνθρωπος είμαι!Καραμελίτσα έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 15:27Το εργοστάσιο πάει για φούντο. Ούτε να ορίσει σωστά τις παραμέτους της παραγωγής δεν μπορεί.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Στραβούλιακα το σύνδεσμο τον έβαλα εγώ. Η εκφώνηση είναι για κάλους σαν κι εσένα που δεν διακρίνουν σφάλματα. Τα πολλαπλάσια δεν είναι το ζήτημα.Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:25Να υποθέσω πως δεν καταλαβαίνεις την εκφώνηση? Η μήπως δεν καταλαβαίνεις την λύση? Η εκφώνηση και η λύση είναι από το βιλβίο της 5ης δημοτικού που υπάρχει στον σύνδεσμο που έβαλα...mao mao έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:19Και γω σου λέω οτι σε 1 λεπτό μπορεί να συσκευάσει 65 μπάρες. Απέδειξε μου οτι κάνω λάθος βάση της εκφώνησης.Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:11
provlima dimotikou.jpg
Hector Buas έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 23:25
Να υποθέσω πως δεν καταλαβαίνεις την εκφώνηση? Η μήπως δεν καταλαβαίνεις την λύση? Η εκφώνηση και η λύση είναι από το βιλβίο της 5ης δημοτικού που υπάρχει στον σύνδεσμο που έβαλα...
Αν και η εκφώνηση είναι προβληματική, η λύση είναι οτι το εργοστάσιο σε ένα λεπτό μπορεί να συσκευάσει οποιαδήποτε ακέραια τιμή από το 51 έως το 69.
Αυτό που βάζουν ως λύση αφορά σίγουρα κάποιο άλλο πρόβλημα, το οποίο καλό είναι στην επόμενη έκδοση του βιβλίου να μας το παραθέσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η «πανδημία» των εγκεφαλικών στην Ελλάδα Στην επικίνδυνη ζώνη και νεότερες ηλικίες
από Ίακχος » 16 Νοέμ 2023, 08:47 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 1106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
28 Δεκ 2024, 20:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
29 Οκτ 2024, 14:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tα drones που εμφανίστηκαν στην Αμερική τώρα και στην Ευρώπη
από Αρίστος » 13 Δεκ 2024, 19:01 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 37 Απαντήσεις
- 1874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Δεκ 2024, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
από tanipteros » 22 Μαρ 2024, 20:39 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 6 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
22 Μαρ 2024, 21:14
-