Α καλά, βλέπω είστε πολλοί εδώ μέσα. Περαστικά σας.έργο_μακέτο έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 15:47Ευσεβείς πόθοι.
Η εξαφάνιση των αντρών
Re: Η εξαφάνιση των αντρών
John Brown Gun Club έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 19:53Τεινω να καταληξω πως το ολο στυλ δεν παραπεμπει σε ρεδ χοτ, αλλα σε medtech, για οποιον θυμαται

Δύσκολα όμως κεμουδί, αυτή ήτανε λες κι εγώ τα πάω υπέροχα καλά με τις υπόλοιπες λες.nyxtovios έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 15:50John Brown Gun Club έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 19:53Τεινω να καταληξω πως το ολο στυλ δεν παραπεμπει σε ρεδ χοτ, αλλα σε medtech, για οποιον θυμαται

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το θέμα είναι υπαρκτό, παρά το τρολονήμα. Απλώς δεν είναι τόσο βιολογικό όσο κοινωνικό. Βλέπουμε μια σταδιακή εκθήλυνση των αντρών, κυριολεκτικά μέρα με τη μέρα. Και δεν εννοώ το σεξουαλικό προσανατολισμό ούτε τους γκέι, μιας και υπάρχουν γκέι που είναι άντρακλες και στρέιτ που είναι... κλαύ' τα.
Αυτά που χάνονται είναι τα κλασσικά χαρακτηριστικά της αρρενωπότητας (δυναμισμός, θάρρος, εργατικότητα, ισχυρή θέληση, υπομονετικότητα, ανθεκτικότητα και πολλά άλλα) και αντικαθίστανται από mental breakdowns επειδή -λόγου χάρη- έπεσε πολλή δουλειά ή μπέρδεψαν το φύλο σου:
Αυτά που χάνονται είναι τα κλασσικά χαρακτηριστικά της αρρενωπότητας (δυναμισμός, θάρρος, εργατικότητα, ισχυρή θέληση, υπομονετικότητα, ανθεκτικότητα και πολλά άλλα) και αντικαθίστανται από mental breakdowns επειδή -λόγου χάρη- έπεσε πολλή δουλειά ή μπέρδεψαν το φύλο σου:
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
- hellegennes
I have a full mustache and beard, therefore I 'm a man.ik_90 έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:09Το θέμα είναι υπαρκτό, παρά το τρολονήμα. Απλώς δεν είναι τόσο βιολογικό όσο κοινωνικό. Βλέπουμε μια σταδιακή εκθήλυνση των αντρών, κυριολεκτικά μέρα με τη μέρα. Και δεν εννοώ το σεξουαλικό προσανατολισμό ούτε τους γκέι, μιας και υπάρχουν γκέι που είναι άντρακλες και στρέιτ που είναι... κλαύ' τα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Καραμελίτσα
Ή ίσως αυτά τα "χαρακτηριστικα της αρρενωπότητας" αφορουσαν πάντα μία μικρή μειοψηφία αντρών και οι υπόλοιποι τα οικειοποιούνταν για δικά τους επειδή "είναι άντρες", και επειδή αυτοί έφτιαχναν τα αφηγήματα. Πιο πολλές γυναίκες έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά παρά άντρες, και τώρα και στο παρελθόν, αλλά παλιά κρυβόταν επειδή στυγνή πατριαρχία.ik_90 έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:09Το θέμα είναι υπαρκτό, παρά το τρολονήμα. Απλώς δεν είναι τόσο βιολογικό όσο κοινωνικό. Βλέπουμε μια σταδιακή εκθήλυνση των αντρών, κυριολεκτικά μέρα με τη μέρα. Και δεν εννοώ το σεξουαλικό προσανατολισμό ούτε τους γκέι, μιας και υπάρχουν γκέι που είναι άντρακλες και στρέιτ που είναι... κλαύ' τα.
Z
- hellegennes
Δεν το νομίζω, Άλκη. Ένας σημαντικός λόγος που μεγάλο μέρος των υψηλόβαθμων στελεχών των περισσοτέρων εταιρειών είναι άντρες οφείλεται ακριβώς σ' αυτά τα χαρακτηριστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Χάνονται δηλαδή τα bonus stats από το character creation που δίνουν το immunity σε mental breakdowns, fear effects, damage resistance κοκ;ik_90 έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:09Το θέμα είναι υπαρκτό, παρά το τρολονήμα. Απλώς δεν είναι τόσο βιολογικό όσο κοινωνικό. Βλέπουμε μια σταδιακή εκθήλυνση των αντρών, κυριολεκτικά μέρα με τη μέρα. Και δεν εννοώ το σεξουαλικό προσανατολισμό ούτε τους γκέι, μιας και υπάρχουν γκέι που είναι άντρακλες και στρέιτ που είναι... κλαύ' τα.
Άκουγεται σοβαρό bug. Υπήρχαν σίγουρα πριν, τι λέει το wiki?

- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Γιατί ως γνωστόν όποιος ανεβαίνει ψηλά στην ιεραρχία είναι εργατικός.hellegennes έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:22Δεν το νομίζω, Άλκη. Ένας σημαντικός λόγος που μεγάλο μέρος των υψηλόβαθμων στελεχών των περισσοτέρων εταιρειών είναι άντρες οφείλεται ακριβώς σ' αυτά τα χαρακτηριστικά.
Κι όχι απλά ένας επικοινωνιακός χαμαιλέοντας, με υψηλές γνωριμίες, που γλείφει κώλους.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
Προφανώς δεν γενικεύω ούτε απ'τη μια ούτε απ'την άλλη.
- Yes I have!
- Yes I have!
- hellegennes
Πού κολλάει η εργατικότητα;έργο_μακέτο έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:27Γιατί ως γνωστόν όποιος ανεβαίνει ψηλά στην ιεραρχία είναι εργατικός.hellegennes έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:22Δεν το νομίζω, Άλκη. Ένας σημαντικός λόγος που μεγάλο μέρος των υψηλόβαθμων στελεχών των περισσοτέρων εταιρειών είναι άντρες οφείλεται ακριβώς σ' αυτά τα χαρακτηριστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- έργο_μακέτο
Ένα από τα χαρακτηριστικά που ανέφερε κάποιος προηγουμένως.hellegennes έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:30Πού κολλάει η εργατικότητα;έργο_μακέτο έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:27Γιατί ως γνωστόν όποιος ανεβαίνει ψηλά στην ιεραρχία είναι εργατικός.hellegennes έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:22Δεν το νομίζω, Άλκη. Ένας σημαντικός λόγος που μεγάλο μέρος των υψηλόβαθμων στελεχών των περισσοτέρων εταιρειών είναι άντρες οφείλεται ακριβώς σ' αυτά τα χαρακτηριστικά.
- Yes I have!
- Yes I have!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι και όχι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 19:53Τεινω να καταληξω πως το ολο στυλ δεν παραπεμπει σε ρεδ χοτ, αλλα σε medtech, για οποιον θυμαται
Απλό καραμελίστικο τρολοπόστ από αυτά που αγαπάμε

- hellegennes
Α, σωστά. Εγώ όμως αναφερόμουν στα υπόλοιπα που έγραψε: δυναμισμός, θάρρος, ισχυρή θέληση, υπομονετικότητα, ανθεκτικότητα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:31Ένα από τα χαρακτηριστικά που ανέφερε κάποιος προηγουμένως.hellegennes έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:30Πού κολλάει η εργατικότητα;έργο_μακέτο έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 16:27
Γιατί ως γνωστόν όποιος ανεβαίνει ψηλά στην ιεραρχία είναι εργατικός.
Με λίγα λόγια, οι άντρες είναι πιο επίμονοι, πιο πιεστικοί, πιο απαιτητικοί, πιο ανταγωνιστικοί, αντέχουν περισσότερο στην πίεση και στον ανταγωνισμό, οπότε καπελώνουν πολύ ευκολότερα τις γυναίκες.
Ως ένα προσωπικό παράδειγμα, σε όποιες εταιρείες είχα γυναίκες και άντρες πωλητές, οι άντρες πάντα μα πάντα έκαναν καλύτερες προσφορές γιατί μπορούσαν να πιέσουν και να πείσουν ευκολότερα τους από πάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφάνιση όζων θυρεοειδούς.
από Antares » 02 Φεβ 2024, 12:56 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
02 Φεβ 2024, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν η ανθρωπότητα βρέθηκε ένα βήμα από την εξαφάνιση
από Ίακχος » 04 Σεπ 2023, 09:52 » σε Αρχαιολογία - 4 Απαντήσεις
- 1880 Προβολές
-