Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
-
Re: Ολλανδοί, αυτοί οι ψεκασμένοι
επίσης κάνετε ένα μεγάλο λάθος όταν διαβάζετε αυτή τη στατιστική γιατί δεν γνωρίζετε την ολλανδική λογική. Ο ολλανδός τα έχει γραμμένα όλα στην πούτσ του. Δεν έχετε ιδέα για τι σταρχιδισμό μιλάμε. Δεν είναι θέμα αν πιστεύει πως η κλιματική αλλαγή είναι θέμα, είναι θέμα του ν α κι αν είναι να κι αν δεν είναι
Ετσι ακριβως.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 19:41επίσης κάνετε ένα μεγάλο λάθος όταν διαβάζετε αυτή τη στατιστική γιατί δεν γνωρίζετε την ολλανδική λογική. Ο ολλανδός τα έχει γραμμένα όλα στην πούτσ του. Δεν έχετε ιδέα για τι σταρχιδισμό μιλάμε. Δεν είναι θέμα αν πιστεύει πως η κλιματική αλλαγή είναι θέμα, είναι θέμα του ν α κι αν είναι να κι αν δεν είναι
Οι πιο φραπεδιαρηδες της Ευρωπης
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- hellegennes
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:52Δεν μου φαίνεται παράξενο. Ακόμα και αυτή η κουτσοστραβη δημόσια παιδεία, εφοδιάζει με, ίσως και υπεραρκετες, εγκυκλοπαιδικες γνώσεις την πλειοψηφία των Ελλήνων. Στις πολιτισμένες χώρες της Δύσης, μόνο ένα μικρό ποσοστό απολαμβάνει τέτοια προνόμια. Η συντριπτική πλειοψηφία εξειδικευεται από τα 15 σε αυτό που θα αντίστοιχουσε σήμερα σε ένα παλιό τεχνικό λύκειο. Μιλάμε για πλατιές μάζες με μορφωτικό επίπεδο τσομπαναραιων.
Αντικειμενική πραγματικότητα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, οι Έλληνες είναι απαίδευτοι πτυχιούχοι.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:52Δεν μου φαίνεται παράξενο. Ακόμα και αυτή η κουτσοστραβη δημόσια παιδεία, εφοδιάζει με, ίσως και υπεραρκετες, εγκυκλοπαιδικες γνώσεις την πλειοψηφία των Ελλήνων. Στις πολιτισμένες χώρες της Δύσης, μόνο ένα μικρό ποσοστό απολαμβάνει τέτοια προνόμια. Η συντριπτική πλειοψηφία εξειδικευεται από τα 15 σε αυτό που θα αντίστοιχουσε σήμερα σε ένα παλιό τεχνικό λύκειο. Μιλάμε για πλατιές μάζες με μορφωτικό επίπεδο τσομπαναραιων.
και οι υπόλοιποι πεπαιδευμένοι απτυχίωτοιBipsco έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 20:12Ναι, οι Έλληνες είναι απαίδευτοι πτυχιούχοι.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:52Δεν μου φαίνεται παράξενο. Ακόμα και αυτή η κουτσοστραβη δημόσια παιδεία, εφοδιάζει με, ίσως και υπεραρκετες, εγκυκλοπαιδικες γνώσεις την πλειοψηφία των Ελλήνων. Στις πολιτισμένες χώρες της Δύσης, μόνο ένα μικρό ποσοστό απολαμβάνει τέτοια προνόμια. Η συντριπτική πλειοψηφία εξειδικευεται από τα 15 σε αυτό που θα αντίστοιχουσε σήμερα σε ένα παλιό τεχνικό λύκειο. Μιλάμε για πλατιές μάζες με μορφωτικό επίπεδο τσομπαναραιων.
γαμαμε
- hellegennes
Ας δούμε έναν ακόμη πίνακα που παρουσιάζει ενδιαφέρον:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για πες μου, πως μετουσιώνεται η εκπαίδευση του Έλληνα σε κοινωνική και πολιτική δράση;πήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 20:14και οι υπόλοιποι πεπαιδευμένοι απτυχίωτοιBipsco έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 20:12Ναι, οι Έλληνες είναι απαίδευτοι πτυχιούχοι.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:52Δεν μου φαίνεται παράξενο. Ακόμα και αυτή η κουτσοστραβη δημόσια παιδεία, εφοδιάζει με, ίσως και υπεραρκετες, εγκυκλοπαιδικες γνώσεις την πλειοψηφία των Ελλήνων. Στις πολιτισμένες χώρες της Δύσης, μόνο ένα μικρό ποσοστό απολαμβάνει τέτοια προνόμια. Η συντριπτική πλειοψηφία εξειδικευεται από τα 15 σε αυτό που θα αντίστοιχουσε σήμερα σε ένα παλιό τεχνικό λύκειο. Μιλάμε για πλατιές μάζες με μορφωτικό επίπεδο τσομπαναραιων.
γαμαμε
εχουμε συριζα, πες μια ποιο ηθικη κυβερνηση σε ευρωπη. Απ όλους τους καραγκιοζηδες εμεις στηριζουμε μαδουρο, νιντ του σέι μορ?
- hellegennes
Πρώτα απ' όλα η παιδεία του Έλληνα μεταφράζεται σε πολύ λιγότερη βία. Αυτό είναι φανερό σε όλες τις εγκληματολογικές στατιστικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν και το πιθανότερο είναι ότι οι ελληνιόλοι δεν κατάλαβαν καν την ερώτηση (όπως καταδεικνύει και η αδυναμία του ΟΡ να κατανοήσει τα στατιστικά στοιχεία). Μάλλον θεώρησαν ότι τους ρωτούσαν για αλλαγή κλιματιστικού και άρχισαν την μίρλα πάλι γιατί μυρίστικαν επίδοματαπήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 17:14σταλινικοι γυφτοβαλκανιοι εχουν παραποιησει τα στοιχεια.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 17:12Καθόλου παράξενο που σε όλους τους πίνακες η Αγγλία φιγουράρει δίπλα ή παραδίπλα τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 17:11επιβεβαιωση οτι η ολλανδια δεν αποτελει παρα μια γερμανοφωνη αγγλια
κλεινει η ψωλίδα

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μην πας μακρυά, τώρα που θα τελειώσει η σαρακοστή και θα σφίξουν οι ζέστες όλοι με ένα πλαστικό φρεντοτσίνο στο χέρι θα είναι, το οποίο θα βγει με εγχείρηση στα τέλη οκτωβρίου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 18:35Αν κρίνω από τη συμπεριφορά των Ελλήνων στην πρακτική όσων αφορούν σε οικολογική συνείδηση και κατανάλωση ενέργειας, νομίζω ότι είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Ακόμα και στα απλά θέματα ανακύκλωσης, όπως τα "καθαρά" υλικά (συσκευασίες αναψυκτικών, πλαστικά και χάρτινα περιτυλίγματα, κονσέρβες κλπ, που αποτελούν τον μεγαλυτερο όγκο των απορριμάτων) είναι απογοητευτική ακόμη και στους εκπαιδευτικούς/ακαδημαϊκούς χώρους, πο. Το ίδιο ισχύει και για την κατανάλωση ενέργειας, όπως η υπερβάλλουσα χρήση του κλιματισμού, των αυτοκινήτων κλπ
Νομίζω λοιπόν ότι η όποια οικολογική συνείδηση, είναι ένας μηχανιστικός τρόπος αντίδρασης στον καπιταλισμό που παίζει σε πεδία βαριάς βιομηχανίας, την οποία εμείς δεν διαθέτουμε ούτε σε πιο ελαφριά μορφή.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πεθανα ρε μλκΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 21:57Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν και το πιθανότερο είναι ότι οι ελληνιόλοι δεν κατάλαβαν καν την ερώτηση (όπως καταδεικνύει και η αδυναμία του ΟΡ να κατανοήσει τα στατιστικά στοιχεία). Μάλλον θεώρησαν ότι τους ρωτούσαν για αλλαγή κλιματιστικού και άρχισαν την μίρλα πάλι γιατί μυρίστικαν επίδοματαπήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 17:14σταλινικοι γυφτοβαλκανιοι εχουν παραποιησει τα στοιχεια.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 17:12
Καθόλου παράξενο που σε όλους τους πίνακες η Αγγλία φιγουράρει δίπλα ή παραδίπλα τους.
κλεινει η ψωλίδα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εμενα παντως Χελλιθ μου κανει εντυπωση που εισαι τοσο φανατικος της κλιματικης αλλαγης
Η ταμπακιερα ομως εχει μεινει παραπονεμενη
ρε συ μπας και οι παραστάσεις σου από ελλάδα είναι αποκλειστικά και μόνο από ρομά; αυτό εξηγεί το τακίμιασμα με τους νεντερλαντερ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 21:57Δεν υπάρχει λόγος για τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν και το πιθανότερο είναι ότι οι ελληνιόλοι δεν κατάλαβαν καν την ερώτηση (όπως καταδεικνύει και η αδυναμία του ΟΡ να κατανοήσει τα στατιστικά στοιχεία). Μάλλον θεώρησαν ότι τους ρωτούσαν για αλλαγή κλιματιστικού και άρχισαν την μίρλα πάλι γιατί μυρίστικαν επίδοματαπήζον bot έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 17:14σταλινικοι γυφτοβαλκανιοι εχουν παραποιησει τα στοιχεια.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2019, 17:12
Καθόλου παράξενο που σε όλους τους πίνακες η Αγγλία φιγουράρει δίπλα ή παραδίπλα τους.
κλεινει η ψωλίδα