Πιστεύετε ότι θα προσσεληνωθεί κάποιος ξανά στη Σελήνη μέχρι το 2030;

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.

Θα υπάρξει νέα επανδρωμένη αποστολή στο έδαφος της Σελήνης μέχρι το 2030;

Ναι, οι ΗΠΑ
11
18%
Ναι, η Κίνα
17
27%
Και οι δύο
6
10%
Κανείς από τους δύο
28
45%

Σύνολο ψήφων: 62

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Re: Πιστεύετε ότι θα προσσεληνωθεί κάποιος ξανά στη Σελήνη μέχρι το 2030;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 26 Μαρ 2025, 22:48

Dwarven Blacksmith έγραψε:
26 Μαρ 2025, 11:24
Τροχιακές φωτό έχουμε ένα σωρό, δεν κάνουν για τους ψεκ, θέλουν από ρόβερ να φαίνονται οι σκιές για να πειστούν (δεν θα πειστούν γιατί δεν ξέρουν πως δουλεύουν οι σκιές).
Για πες μας εσύ που ξέρεις.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 26 Μαρ 2025, 22:50

Όχι, ευχαριστώ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 26 Μαρ 2025, 22:52

Τι έκπληξη... :003:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 26 Μαρ 2025, 23:54

Αφού δεν θέλεις να καταλάβεις. Αν είχες διάθεση θα πήγαινες να γραφτείς σε ένα τμήμα φωτογραφίας να μάθεις πώς δουλεύει το φως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 27 Μαρ 2025, 08:11

hellegennes έγραψε:
26 Μαρ 2025, 23:54
Αφού δεν θέλεις να καταλάβεις. Αν είχες διάθεση θα πήγαινες να γραφτείς σε ένα τμήμα φωτογραφίας να μάθεις πώς δουλεύει το φως.
Ρε μάγκες δεν αφήνετε επιτέλους τις αερολογίες;; Εσείς που τάχα ξέρετε από φωτογραφίες γιατί δεν μοιράζεστε και με μας τις απόκρυφες γνώσεις σας; Τουλάχιστον να τις δουν οι υπόλοιποι. Ή βγείτε έξω και τραβήξτε μια φωτογραφία σαν αυτή που έβαλα.

Δεν κάνετε τίποτα διότι πολύ απλά δεν μπορείτε να απαντήσετε. ΘΕΛΕΤΕ να πιστέψετε το παραμύθι αν και το βλέπετε και εσείς ότι είναι παραμύθι.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Μαρ 2025, 17:34

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές. Σου εξήγησα εσχάτως από ποια οπτική είναι τραβηγμένη η δεύτερη φωτογραφία σε ένα σετ δύο φωτογραφιών και επιμένεις να παπαγαλίζεις τις βλακείες που έγραψε ο αστοιχείωτος από τον οποίο πήρες το σετάκι και δεν βγάζει νόημα.

Είναι μάταιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 28 Μαρ 2025, 06:57

hellegennes έγραψε:
27 Μαρ 2025, 17:34
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές.
Δύο-τρεις το πολύ (και αυτές με το ζόρι). Και έχεις γράψει μόνο μαλακίες. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πάντοτε γράφεις μαλακίες όταν βραχυκυκλώνεις.
hellegennes έγραψε:
Σου εξήγησα εσχάτως από ποια οπτική είναι τραβηγμένη η δεύτερη φωτογραφία σε ένα σετ δύο φωτογραφιών και επιμένεις να παπαγαλίζεις τις βλακείες που έγραψε ο αστοιχείωτος από τον οποίο πήρες το σετάκι και δεν βγάζει νόημα.
Και όταν σου εξήγησα ότι αυτά που λες είναι ΑΣΧΕΤΕΣ βλακείες το βούλωσες. Απλώς πετάς μια σαχλαμάρα και νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες. Ο αιώνιος φαφλατάς: Τάχα θα διαβάσουμε τις σοφίες σου και θα πούμε "αυτός έφα".

Άσε λοιπόν τις αρλούμπες και τις υπεκφυγές ότι είναι μάταιο. Σε άλλα θέματα γράφεις το ένα ποστ πίσω από το άλλο όταν νομίζεις ότι ο άλλος γράφει χαζομάρες. Δεν μπορείς να μην πουλήσεις μούρη τέτοιος νάρκισσος. Εδώ σου τα βγάζω με το τσιγκέλι. Διότι δεν μπορείς να απαντήσεις.

Αν κάτι είναι μάταιο είναι να περιμένω να παραδεχτείτε την αλήθεια (αν και την παραδέχεστε έμμεσα).

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 28 Μαρ 2025, 07:32

Καβαλάρης έγραψε:
28 Μαρ 2025, 06:57
.

Αν κάτι είναι μάταιο είναι να περιμένω να παραδεχτείτε την αλήθεια
Η οποία είναι ; :102:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μαρ 2025, 12:08

Καβαλάρης έγραψε:
28 Μαρ 2025, 06:57
hellegennes έγραψε:
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές.
Δύο-τρεις το πολύ (και αυτές με το ζόρι). Και έχεις γράψει μόνο μαλακίες. Δεν είναι η πρώτη φορά. Πάντοτε γράφεις μαλακίες όταν βραχυκυκλώνεις.
hellegennes έγραψε:
Σου εξήγησα εσχάτως από ποια οπτική είναι τραβηγμένη η δεύτερη φωτογραφία σε ένα σετ δύο φωτογραφιών και επιμένεις να παπαγαλίζεις τις βλακείες που έγραψε ο αστοιχείωτος από τον οποίο πήρες το σετάκι και δεν βγάζει νόημα.
Και όταν σου εξήγησα ότι αυτά που λες είναι ΑΣΧΕΤΕΣ βλακείες το βούλωσες. Απλώς πετάς μια σαχλαμάρα και νομίζεις ότι ξεμπέρδεψες. Ο αιώνιος φαφλατάς: Τάχα θα διαβάσουμε τις σοφίες σου και θα πούμε "αυτός έφα".

Άσε λοιπόν τις αρλούμπες και τις υπεκφυγές ότι είναι μάταιο. Σε άλλα θέματα γράφεις το ένα ποστ πίσω από το άλλο όταν νομίζεις ότι ο άλλος γράφει χαζομάρες. Δεν μπορείς να μην πουλήσεις μούρη τέτοιος νάρκισσος. Εδώ σου τα βγάζω με το τσιγκέλι. Διότι δεν μπορείς να απαντήσεις.

Αν κάτι είναι μάταιο είναι να περιμένω να παραδεχτείτε την αλήθεια (αν και την παραδέχεστε έμμεσα).
Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο να ειπωθεί. Σιγά μην κάτσω να σου αναλύσω μια-μια τις φωτογραφίες. Αφού δεν καταλαβαίνεις από προοπτική, φως και δεν έχεις ίχνος λογικής. Είναι μάταιο γιατί βρίσκομαι μπροστά σε τοίχο. Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω και ξέρω ότι είναι αδύνατον.

Επίσης δεν έχει και ενδιαφέρον σαν θέμα. Δεν υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούν ειδικές γνώσεις. Είναι τελείως βασικά πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 28 Μαρ 2025, 22:17

hellegennes έγραψε:
28 Μαρ 2025, 12:08
Δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο να ειπωθεί. Σιγά μην κάτσω να σου αναλύσω μια-μια τις φωτογραφίες. Αφού δεν καταλαβαίνεις από προοπτική, φως και δεν έχεις ίχνος λογικής. Είναι μάταιο γιατί βρίσκομαι μπροστά σε τοίχο. Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω και ξέρω ότι είναι αδύνατον.
Μπλα, μπλα, μπλα...

Εννοείται ότι δεν σε ενδιαφέρει να με πείσεις. Ούτε όταν αραδιάζεις το ένα ποστ μετά το άλλο σε άλλα θέματα σε ενδιαφέρει να πείσεις τον άλλο. Εκεί όμως δεν είναι "μάταιο" διότι πουλάς μούρη. Εδώ δεν μπορείς.
hellegennes έγραψε:
Επίσης δεν έχει και ενδιαφέρον σαν θέμα.
Μία σαχλή δικαιολογία δεν ήταν αρκετή. :003:
hellegennes έγραψε:
Δεν υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούν ειδικές γνώσεις. Είναι τελείως βασικά πράγματα.
Προφανώς και είναι βασικά. Δεν χρειάζεται να πάω σε σχολή φωτογραφίας όπως έγραψες πριν (αερολογώντας ως συνήθως) για να ξέρω ότι τέτοιες σκιές είναι αδύνατες με φυσικό φως. Ούτε χρειάζομαι φωτογράφο για να ξεχωρίσω ένα απλό σκηνικό κινηματογράφου σε φωτογραφία του 1969.

Οπότε τελείωσε το παραμύθι. Μπορείς τώρα να πας να χλαπακιάσεις μπουγάτσες όπως ο Ρόμπαξ καπέλα. :lol:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Μαρ 2025, 22:19

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι χρειάζεσαι. Ούτε τα βασικά που μαθαίνουμε στο δημοτικό δεν καταλαβαίνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 28 Μαρ 2025, 22:23

Ηλίου φαεινότερον είναι ότι θα χρειαστείς πολλές μπουγάτσες με τέτοια πίκρα. :003:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 29 Μαρ 2025, 08:18

Καβαλάρης έγραψε:
28 Μαρ 2025, 22:17
hellegennes έγραψε:
Μπλα, μπλα, μπλα...

Εννοείται ότι δεν σε ενδιαφέρει να με πείσεις. Ούτε όταν αραδιάζεις το ένα ποστ μετά το άλλο σε άλλα θέματα σε ενδιαφέρει να πείσεις τον άλλο. Εκεί όμως δεν είναι "μάταιο" διότι πουλάς μούρη. Εδώ δεν μπορείς.
hellegennes έγραψε:
Επίσης δεν έχει και ενδιαφέρον σαν θέμα.
Μία σαχλή δικαιολογία δεν ήταν αρκετή. :003:
hellegennes έγραψε:
Δεν υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούν ειδικές γνώσεις. Είναι τελείως βασικά πράγματα.
Προφανώς και είναι βασικά. Δεν χρειάζεται να πάω σε σχολή φωτογραφίας όπως έγραψες πριν (αερολογώντας ως συνήθως) για να ξέρω ότι τέτοιες σκιές είναι αδύνατες με φυσικό φως. Ούτε χρειάζομαι φωτογράφο για να ξεχωρίσω ένα απλό σκηνικό κινηματογράφου σε φωτογραφία του 1969.

Οπότε τελείωσε το παραμύθι. Μπορείς τώρα να πας να χλαπακιάσεις μπουγάτσες όπως ο Ρόμπαξ καπέλα. :lol:
καλα σου λεει.

εισαι σε επιπεδο σεισμικ, αν οχι πιο χαμηλα. δεν εχεις την ικανοτητα, ουτε τη θεληση, να κατανοησεις την αληθεια.

δεν υπαρχει καμμια ελπιδα να αλλαξεις γνωμη, ακομη και αν σε πανε αυτοπροσωπως στο φεγγαρι.

οποτε πλεον δεν εχει και νοημα να σου κανουμε αναλυσεις, για να καταλαβεις.

μονο δουλεμα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης » 29 Μαρ 2025, 10:38

Ασέβαστος έγραψε:
29 Μαρ 2025, 08:18
εισαι σε επιπεδο σεισμικ, αν οχι πιο χαμηλα. δεν εχεις την ικανοτητα, ουτε τη θεληση, να κατανοησεις την αληθεια.
Το να τολμάει να μιλάει για αλήθεια ένας ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ σαν εσένα δείχνει ότι το μόνο που ξεπερνάει τα ψέμματά σου είναι το θράσος σου.
Ασέβαστος έγραψε:
29 Μαρ 2025, 08:18
δεν υπαρχει καμμια ελπιδα να αλλαξεις γνωμη, ακομη και αν σε πανε αυτοπροσωπως στο φεγγαρι.
Δεν χρειάζεται να με πάτε στο φεγγάρι. Μπορείτε απλώς να απαντήσετε σ' αυτά που θέτω. Αλλά δεν μπορείτε. Εσείς είσαστε αυτοί που δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη ακόμα και αν ομολογήσουν οι αστροναύτες ότι δεν πήγαν (που εν μέρει έχει γίνει και αυτό).

Οπότε ξιδάκι, μπουγάτσες και ό,τι άλλο βρείτε για να απαλύνετε τον πόνο σας.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών