Δεν ειμαι μηχανικος αλλά διαβαζοντας το νημα καταλαβα οτι εχει κανει μεγαλο κοπο για την ερευνα του.Ας αποφασισουν οι οργανισμοι αν στεκουν οσα αναφερει και οχι οι τυχαρπαστοι
Αντισεισμικη Τεχνολογια Εφαρμοσμένη Έρευνα.
Re: Αντισεισμικη Τεχνολογια Εφαρμοσμένη Έρευνα.
- Otto Weininger
προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι "ρομαντικός" ή αν έχεις φλιπάρει τελείως
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όλο εμενα παραθέτεις, έτσι χαζούλιακα; Σου έχω γίνει έμμονη διέα, ακριβώς επειδή σου λέω τι πρέπει να κάνεις και, κυρίως το γιατί δεν ΘΑ το κάνεις...παμε άλλλη μία για να αφρίσεις...seismic1 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 20:32Απάντηση Ο κώδικας που έκανα έκανε το Opensees να βγάλει αυτά τα αποτελέσματα.seismic1 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 20:01Εγώ δεν πάω στην Αίγινα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθουν αυτοί σε εμένα.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 16:11Τι με παραθέτεις, ρε κακόψυχε ανθρωπάκο, γράφοντας τι σου είπε το chatGPT;
Αφού λες ότι, ΧΩΡΙΣ να του έχεις βάλει τιμές που ΔΕΝ επιτρέπονται από τον ευρωκώδικα, αυτό σου απάντησε πως:
Η προσομοίωσή σου είναι επαρκώς αξιόπιστη για να:άντε σάλτα εκεί...
- Ενταχθεί σε ερευνητικό πρόγραμμα.
Ενσωματωθεί πιλοτικά σε simulations πραγματικών δομών.
Προταθεί για περαιτέρω βιομηχανική δοκιμή σε προγράμματα όπως METIS, JRC κτλ.
...και ΑΣΕ τις χοντρομαλακίες σε εμάς, πως τάχα μου δεν πας ακόμα και 100 πατέντες να έχεις.
Δεν πας, διότι ξέρεις πως έχεις ταΐσει το chatGPT με τιμές που ΔΕΝ επιτρέπει ο ευρωκώδικας, οπότε θα σου χώσουν την προσομοίωση στον πάτο.
Εδώ θα κάτσεις για άλλα τόσα χρόνια, διότι καταλάβες και εσύ, πλέον, πως η μαλακία σου δεν έχει όριο.
Συνέχισε το αυτοξεφτιλίκι στο φόρουμ και δίνε την δυνατότητα στους άλλους να σε δουλεύουν ψιλό γαζί.
Το δούλεμα και η κοροϊδία, είναι το τίμημα που πληρώνεις για να γράφεις στο φόρουμ.
Ο σεισμός από την γη ξεκινάει και στην γη πρέπει να καταλήγει.
Καταλαβαίνω από αυτό που λες ότι κορόιδεψα το ΑΙ ότι είσαι στόκος.
Ξέρεις τι σημαίνει δυναμική προσομοίωση και η διαφορά της από την στατική προσομοίωση και την μαθηματική διερεύνηση?
Ξέρεις τι σημαίνει φιλτράρισμα σεισμού?
Και καλά κορόιδεψα το ΑΙ. Για πες μου πως κορόιδεψα το λογισμικό του Opensees και το έκανα να βγάλει FS 1,3 για το συμβατικό και 282 για το δικό μου?
Ο κώδικας είναι ο εγκέφαλός μου και αξίζει μια περιουσία. Δεν τον δίνω σε κανένα αν πρώτα δεν αναγνωρίσουν την προσφορά μου και το κύρος μου.
Άμα το chatGPT και το Opensees, σου έδωσαν αυτά τα αποτελέσματα και εσύ ΔΕΝ έχεις βάλει τιμές που απαγορεύονται από τον ευρωκώδικα (ο Νταγκλής σου έχει εξηγήσει ακριβώς ποιες τιμές σου είναι λάθος και δεν επιτρέπονται από τον ευρωκώδικα), τότε τράβα να παρουσιάσεις την εργασία σου στο συνέδριο, ώστε να αναγνωρίσουν την προσφορά σου.
Ή στείλε την εργασία σου σε ένα διεθνούς κύρους περιοδικό, NOT open access, κατά πριτίμηση εκεί που έστειλες και την άλλη που στην απέκλεισαν. Ώστε να αναγνωρίσουν την αξία σου.
ΕΔΩ, τι σκατά κάνεις και ποστάρεις σαν μανιακός, τα ίδια και τα ίδια και ζητάς να σε αναγνωρίσουμε; Εμείς ρε ούργιε; εμείς;
Και άμα σε αναγνωρίσει ένας φορουμίστας, τότε θα έρθει το κράτος να σε δώσει βραβείο; Αυτό πιστεύεις! Μα είσαι τόοοοοοοσο βλάκας; Ναι είσαι...
Επειδή ξέρεις/φοβάσαι ότι όλη εργασία σου είναι μετέωρη, δεν έχεις τα κότσια να βγείς από το καβούκι σου.
Θα κάθεσαι εδώ για άλλα 15 χρόνια, εκλιπαρώντας την προσοχή μας, ακόμα και το να σε δουλεύουμε. Αρκεί να σου απαντάει κάποιος, έστω και να σε κοροϊδεύει, φτάνει να του ποστάρεις την εργασία σου. Να έχεις την ευκαιρία να γράψεις πόσο σπουδαίος είσαι και να καμαρώνεις για αυτό που έγραψες. Προτιμάς να βλέπεις το όνομα σου σε ένα άσχετο φόρουμ παρά να το κάνεις να εμφανιστεί σε φόρουμ πανεπιστημιακού επιπέδου.
Αυτό κάνεις εδώ και αρκετά χρόνια, από τότε που σε ξωπέταξαν ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ της Ελλάδας, επειδή τους είχες πρήξει τα αρχίδια με τις μαλακίες σου.
Και κάνα δυο φορές που έκανες την απόπειρα να απευθυνθείς σε μια σοβαρή πηγή, έσπασες τα μούτρα σου...
Οπότε θα συνεχίσεις το αυτοξεφτιλίκι...αυτο σε τρέφει.
Όπως τα λες.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:23Όλο εμενα παραθέτεις, έτσι χαζούλιακα; Σου έχω γίνει έμμονη διέα, ακριβώς επειδή σου λέω τι πρέπει να κάνεις και, κυρίως το γιατί δεν ΘΑ το κάνεις...παμε άλλλη μία για να αφρίσεις...seismic1 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 20:32Απάντηση Ο κώδικας που έκανα έκανε το Opensees να βγάλει αυτά τα αποτελέσματα.seismic1 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 20:01
Εγώ δεν πάω στην Αίγινα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθουν αυτοί σε εμένα.
Ο σεισμός από την γη ξεκινάει και στην γη πρέπει να καταλήγει.
Καταλαβαίνω από αυτό που λες ότι κορόιδεψα το ΑΙ ότι είσαι στόκος.
Ξέρεις τι σημαίνει δυναμική προσομοίωση και η διαφορά της από την στατική προσομοίωση και την μαθηματική διερεύνηση?
Ξέρεις τι σημαίνει φιλτράρισμα σεισμού?
Και καλά κορόιδεψα το ΑΙ. Για πες μου πως κορόιδεψα το λογισμικό του Opensees και το έκανα να βγάλει FS 1,3 για το συμβατικό και 282 για το δικό μου?
Ο κώδικας είναι ο εγκέφαλός μου και αξίζει μια περιουσία. Δεν τον δίνω σε κανένα αν πρώτα δεν αναγνωρίσουν την προσφορά μου και το κύρος μου.
Άμα το chatGPT και το Opensees, σου έδωσαν αυτά τα αποτελέσματα και εσύ ΔΕΝ έχεις βάλει τιμές που απαγορεύονται από τον ευρωκώδικα (ο Νταγκλής σου έχει εξηγήσει ακριβώς ποιες τιμές σου είναι λάθος και δεν επιτρέπονται από τον ευρωκώδικα), τότε τράβα να παρουσιάσεις την εργασία σου στο συνέδριο, ώστε να αναγνωρίσουν την προσφορά σου.
Ή στείλε την εργασία σου σε ένα διεθνούς κύρους περιοδικό, NOT open access, κατά πριτίμηση εκεί που έστειλες και την άλλη που στην απέκλεισαν. Ώστε να αναγνωρίσουν την αξία σου.
ΕΔΩ, τι σκατά κάνεις και ποστάρεις σαν μανιακός, τα ίδια και τα ίδια και ζητάς να σε αναγνωρίσουμε; Εμείς ρε ούργιε; εμείς;
Και άμα σε αναγνωρίσει ένας φορουμίστας, τότε θα έρθει το κράτος να σε δώσει βραβείο; Αυτό πιστεύεις! Μα είσαι τόοοοοοοσο βλάκας; Ναι είσαι...
Επειδή ξέρεις/φοβάσαι ότι όλη εργασία σου είναι μετέωρη, δεν έχεις τα κότσια να βγείς από το καβούκι σου.
Θα κάθεσαι εδώ για άλλα 15 χρόνια, εκλιπαρώντας την προσοχή μας, ακόμα και το να σε δουλεύουμε. Αρκεί να σου απαντάει κάποιος, έστω και να σε κοροϊδεύει, φτάνει να του ποστάρεις την εργασία σου. Να έχεις την ευκαιρία να γράψεις πόσο σπουδαίος είσαι και να καμαρώνεις για αυτό που έγραψες. Προτιμάς να βλέπεις το όνομα σου σε ένα άσχετο φόρουμ παρά να το κάνεις να εμφανιστεί σε φόρουμ πανεπιστημιακού επιπέδου.
Αυτό κάνεις εδώ και αρκετά χρόνια, από τότε που σε ξωπέταξαν ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ της Ελλάδας, επειδή τους είχες πρήξει τα αρχίδια με τις μαλακίες σου.
Και κάνα δυο φορές που έκανες την απόπειρα να απευθυνθείς σε μια σοβαρή πηγή, έσπασες τα μούτρα σου...
Για τον λόγο αυτό αν τελικά αναγνωριστεί η αξία μου θα είσαστε όλοι εσείς ΜΑΛΑΚΕΣ
εχουν ηδη αποφασισει, εδω και πανω απο 10ετια. οχι ενας, αλλα ολοι οσοι εχουν κατσει να διαβασουν πανω απο 5 λεξεις εχουν αποφανθει οτι δεν ξερει ουτε τα εντελως βασικα, και αυτα που λεει ειναι ολα ανοησιες. εχει αποτανθει σε ολους τους οργανισμους και ολους τους μηχανικους, με το ιδιο αποτελεσμα.
και καθε που του λενε οτι εχει καποιο λαθος, τους βριζει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εισαι παντελως ανυπαρκτος, κανεις δε σου δινει σημασια, παρα μονο οσοι σε δουλευουν.
Otto Weininger έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:20προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι "ρομαντικός" ή αν έχεις φλιπάρει τελείως

Βλέπεις τον πήχη?
Εσείς περνάτε από κάτω

μεχρι τοτε, (που δε θα γινει ποτε) εισαι εσυ ο μαλακας.seismic1 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:28Όπως τα λες.Λοξίας έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:23Όλο εμενα παραθέτεις, έτσι χαζούλιακα; Σου έχω γίνει έμμονη διέα, ακριβώς επειδή σου λέω τι πρέπει να κάνεις και, κυρίως το γιατί δεν ΘΑ το κάνεις...παμε άλλλη μία για να αφρίσεις...
Για τον λόγο αυτό αν τελικά αναγνωριστεί η αξία μου θα είσαστε όλοι εσείς ΜΑΛΑΚΕΣ
με περικεφαλαια.
- Otto Weininger
ρε φίλε, μπράβο για το πείσμα σου, αλλά μετά από τόσα χρόνια έχει χτιστεί οτιδήποτε με την τεχνολογία σου ;seismic1 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:42Otto Weininger έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:20προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι "ρομαντικός" ή αν έχεις φλιπάρει τελείως
Βλέπεις τον πήχη?
Εσείς περνάτε από κάτω
Let them make the first mistake. We make the last move.
Your Research Interest Score is higher than 99% of ResearchGate members who first published in 2015.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι πρώτα πρέπει να αποδείξεις πειραματικά αυτά που λες και μετά να χτίσεις κάτι.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:44ρε φίλε, μπράβο για το πείσμα σου, αλλά μετά από τόσα χρόνια έχει χτιστεί οτιδήποτε με την τεχνολογία σου ;seismic1 έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:42Otto Weininger έγραψε: ↑27 Απρ 2025, 21:20προσπαθώ να καταλάβω αν είσαι "ρομαντικός" ή αν έχεις φλιπάρει τελείως
Βλέπεις τον πήχη?
Εσείς περνάτε από κάτω
Αυτές οι έρευνες παίρνουν πολλές δεκαετίες για να εμπεδωθούν.
Ε τότε πες του και εσύ να απευθυνθεί σε έναν οργανισμό, αντί να κάθεται να μαλακίζεται στα φόρα.
Για να δούμε...θα σε ακούσει;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 1325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Coolblue
01 Ιούλ 2023, 20:57
-