Video speed
- wooded glade
Video speed
Θέλω να ρωτήσω το εξής.
Είναι όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση και στο youtube στη φυσική ταχύτητα του χρόνου, του configuration space ή όχι ;
Εξαιρώ τις περιπτώσεις που κάνουμε fast forward -αλά Μπέννυ Χιλλ- ή που κάνουμε slow motion.
Όταν παίζει κανονικά είναι η φυσική ταχύτητα.
Είμαι ο Μητσοτάκης και κάθομαι στο γραφείο μου και απευθύνω διάγγελμα. Το διάγγελμα διαρκεί 15 λεπτά. Μήπως αυτό που βλέπουμε εμείς είναι 15 συν-πλην κάτι ; Για μερικά δευτερόλεπτα δεν θα καταλάβουμε τίποτα, δεν θα χάσουμε τα λόγια.
Το ίδιο και η αναμετάδοση Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας στην τηλεόραση του παλιού καιρού. Από τη στιγμή που μεταβιβάζει ο Ελυθεράκης στον Ανωτνιάδη για να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα του Παναθηναϊκού, ο χρόνος 1 και 19 δεύτερα που μετράμε στο video είναι ο ίδιος με τον πραγματικό ;
Είναι όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση και στο youtube στη φυσική ταχύτητα του χρόνου, του configuration space ή όχι ;
Εξαιρώ τις περιπτώσεις που κάνουμε fast forward -αλά Μπέννυ Χιλλ- ή που κάνουμε slow motion.
Όταν παίζει κανονικά είναι η φυσική ταχύτητα.
Είμαι ο Μητσοτάκης και κάθομαι στο γραφείο μου και απευθύνω διάγγελμα. Το διάγγελμα διαρκεί 15 λεπτά. Μήπως αυτό που βλέπουμε εμείς είναι 15 συν-πλην κάτι ; Για μερικά δευτερόλεπτα δεν θα καταλάβουμε τίποτα, δεν θα χάσουμε τα λόγια.
Το ίδιο και η αναμετάδοση Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας στην τηλεόραση του παλιού καιρού. Από τη στιγμή που μεταβιβάζει ο Ελυθεράκης στον Ανωτνιάδη για να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα του Παναθηναϊκού, ο χρόνος 1 και 19 δεύτερα που μετράμε στο video είναι ο ίδιος με τον πραγματικό ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Video speed
Παλαιότερα, ίσως, όταν ο χρόνος των μαγνητοσκοπημενων εκπομπών ρυθμίζονταν από την ταχύτητα ξετυλιγματος της ταινίας. Τώρα, δεν νομίζω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Re: Video speed
Και στο youtube ;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 00:01Παλαιότερα, ίσως, όταν ο χρόνος των μαγνητοσκοπημενων εκπομπών ρυθμίζονταν από την ταχύτητα ξετυλιγματος της ταινίας. Τώρα, δεν νομίζω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Video Games και Video Gamer
από taxalata xalasa » 15 Δεκ 2024, 09:45 » σε Γλωσσολογία - 1 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-