Video speed

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Video speed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 11 Νοέμ 2020, 08:37

Θέλω να ρωτήσω το εξής.
Είναι όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση και στο youtube στη φυσική ταχύτητα του χρόνου, του configuration space ή όχι ;
Εξαιρώ τις περιπτώσεις που κάνουμε fast forward -αλά Μπέννυ Χιλλ- ή που κάνουμε slow motion.
Όταν παίζει κανονικά είναι η φυσική ταχύτητα.
Είμαι ο Μητσοτάκης και κάθομαι στο γραφείο μου και απευθύνω διάγγελμα. Το διάγγελμα διαρκεί 15 λεπτά. Μήπως αυτό που βλέπουμε εμείς είναι 15 συν-πλην κάτι ; Για μερικά δευτερόλεπτα δεν θα καταλάβουμε τίποτα, δεν θα χάσουμε τα λόγια.
Το ίδιο και η αναμετάδοση Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας στην τηλεόραση του παλιού καιρού. Από τη στιγμή που μεταβιβάζει ο Ελυθεράκης στον Ανωτνιάδη για να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα του Παναθηναϊκού, ο χρόνος 1 και 19 δεύτερα που μετράμε στο video είναι ο ίδιος με τον πραγματικό ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Video speed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 12 Νοέμ 2020, 00:01

Παλαιότερα, ίσως, όταν ο χρόνος των μαγνητοσκοπημενων εκπομπών ρυθμίζονταν από την ταχύτητα ξετυλιγματος της ταινίας. Τώρα, δεν νομίζω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Video speed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 12 Νοέμ 2020, 13:24

Ζενίθεδρος έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 00:01
Παλαιότερα, ίσως, όταν ο χρόνος των μαγνητοσκοπημενων εκπομπών ρυθμίζονταν από την ταχύτητα ξετυλιγματος της ταινίας. Τώρα, δεν νομίζω.
Και στο youtube ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών