Colonizing Mars
Colonizing Mars
Αυτός ο Ελον Μάσκ απ τη φάτσα του μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Θέλει να κάνει πολλά εξ' όσων φαίνεται στο τεχνολογικό σκέλος και ένα από αυτά είναι να στείλει άποικους στον Αρη. Μια χαρά θα τη βγάλουν αυτοί. Θα πάνε εκεί και θα πιάσουν τα καλύτερα φιλέτα γης. Στη γη τα έχουμε πιάσει όλα. Η μάλλον οι Κινέζοι. Αντε σιγά σιγά να αποικίζουμε άλλους πλανήτες. Αν καταστραφεί κανείς να έχουμε καβάντζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sothan την 21 Νοέμ 2020, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Re: Colonizing Mars
Το μέλλον είναι οι αποικίες στην θάλασσα.Sothan έγραψε: ↑21 Νοέμ 2020, 17:07Αυτός ο Ελον Μάσκ απ τη φάτσα του μου προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα. Δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Θέλει να κάνει πολλά εξ' όσων φαίνεται στο τεχνολογικό σκέλος και ένα από αυτά είναι να στείλει άποικους στον Αρη. Μια χαρά θα τη βγάλουν αυτοί. Θα πάνε εκεί και θα πιάσουν τα καλύτερα φιλέτα γης. Στη γη τα έχουμε πιάσει όλα. Η μάλλον οι Κινέζοι. Αντε σιγά σιγά να αποικίζουμε άλλους πλανήτες. Αν καταστραφεί κανείς να έχουμε καβάντζα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αυτό τ' ακούω πρώτη φορά Niki.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Μετά την ανάπτυξη της τεχνολογίας με τα υποβρύχια τούνελ , υποβρύχια ξενοδοχεία το μέλλον είναι οι αποικίες στην θάλασσα.
Το Αιγαίο μάλιστα είναι από τις θάλασσες πού κάνουν για αυτήν την δουλειά ,είναι ότι πρέπει γιατί έχει πολλές βραχονησίδες.
Χε χε χε. Ωραία.
Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο καθένας , μπορεί να είναι ένας Έλληνας της Αμερικής τρίτης γενιάς.
Δεν έχω την απαίτηση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο όλοι να γράφουν με Ελληνικά.
Συνήθως εγώ τα παραβλέπω και προχωράω με συμπάθεια για όλους.
Δεν έχω τέτοιες εμμονές.
Θα ήμουνα κουτή αν είχα.
Τώρα αν έκανες πλάκα για το δικό μου βίντεο με τα οπίσθια της κοπέλας σου απαντώ μάλλον

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:

Το 99% της ξηράς είναι ακατοίκητο επειδη δεν συμφέρει να κατοικηθει, αλλα συμφέρει να κατοικηθει ο βυθός των ωκεανών, ο Άρης, η Σεληνη, η ατμόσφαιρα του Δια κλπ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2020, 20:59
Το 99% της ξηράς είναι ακατοίκητο επειδη δεν συμφέρει να κατοικηθει, αλλα συμφέρει να κατοικηθει ο βυθός των ωκεανών, ο Άρης, η Σεληνη, η ατμόσφαιρα του Δια κλπ.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
.Niki έγραψε: ↑21 Νοέμ 2020, 17:09Το μέλλον είναι οι αποικίες στην θάλασσα.Sothan έγραψε: ↑21 Νοέμ 2020, 17:07Αυτός ο Ελον Μάσκ απ τη φάτσα του μου προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα. Δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Θέλει να κάνει πολλά εξ' όσων φαίνεται στο τεχνολογικό σκέλος και ένα από αυτά είναι να στείλει άποικους στον Αρη. Μια χαρά θα τη βγάλουν αυτοί. Θα πάνε εκεί και θα πιάσουν τα καλύτερα φιλέτα γης. Στη γη τα έχουμε πιάσει όλα. Η μάλλον οι Κινέζοι. Αντε σιγά σιγά να αποικίζουμε άλλους πλανήτες. Αν καταστραφεί κανείς να έχουμε καβάντζα.
Γιατί τα βίντεο πού βάζεις δείχνουν υποβρύχιες αποικίες/σπίτια ;;;
Γιατί είναι πιό λογικό νά τα κάνουμε υπόβρύχια καί όχι όπως έχουν κάνει στήν Βενετία στο Αμστερνταμ καί αλλαχού ;;;
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...