Χημικά. Αγορά.
Χημικά. Αγορά.
Που μπορώ να βρω χημικά; Τελυταί φορά πριν 30 κι βάλε χρόνια ψώνιζα από τον Μπακο, δίπλα από το φαρμακείο του στην ομόνοια πούλαγε χημικά. είχε και κυριλέ συσκευασις. Οξέα μέσα σε γιάλινα μπουκάλια της εταιρείας Μερκ.
Πιο πέρα όμως στη οδό Βύσσης σου τα βάζανε σε πλαστικό και ήταν πιο φτηνά.
Ο μπακάκός δεν παίζει πια νομίζω. Δεν ξέρω αν έχει πάι αλλού το μαγαζί.
Φιανικά που πουάνε τέτοια.
Μιλάω για καμιά προχοϊδα, ποτήρια ζέσης, δοκιμαστικούς, οξέα αντιδραστήρια, καμιά διάταξη ηλεκτρόλυσης αν έχουν κάτι καλό, οτιδήποτε τέτοιο για πειράματα.
Μιλάω για καμιά προχοϊδα, ποτήρια ζέσης, δοκιμαστικούς, οξέα αντιδραστήρια, καμιά διάταξη ηλεκτρόλυσης αν έχουν κάτι καλό, οτιδήποτε τέτοιο για πειράματα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Χημικά. Αγορά.
Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:42Που μπορώ να βρω χημικά; Τελυταί φορά πριν 30 κι βάλε χρόνια ψώνιζα από τον Μπακο, δίπλα από το φαρμακείο του στην ομόνοια πούλαγε χημικά. είχε και κυριλέ συσκευασις. Οξέα μέσα σε γιάλινα μπουκάλια της εταιρείας Μερκ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ αν υπάρχει κάτι online
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Λογικά ναι. Το φαρμακείο νομίζω ακόμα εκεί είναι. Αν και δεν ξέρω πόσα χρόνια έχω να περάσω ή να σσταώ και να κοιτάξω καλά. Το χημικό σίγουρα έχει φύγει από κει. Δεν ξέρω πόσα χρόνια.ST48410 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:50Αυτός είναι ο ίδιος;
https://el-gr.facebook.com/pages/catego ... 389302455/
Χρειαζεσαι αδεια, δεν βρισκεις ετσι ελευθερα πια, εισαι επαγγελματιας;Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:42Που μπορώ να βρω χημικά; Τελυταί φορά πριν 30 κι βάλε χρόνια ψώνιζα από τον Μπακο, δίπλα από το φαρμακείο του στην ομόνοια πούλαγε χημικά. είχε και κυριλέ συσκευασις. Οξέα μέσα σε γιάλινα μπουκάλια της εταιρείας Μερκ.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
paul25 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 20:12Χρειαζεσαι αδεια, δεν βρισκεις ετσι ελευθερα πια, εισαι επαγγελματιας;Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:42Που μπορώ να βρω χημικά; Τελυταί φορά πριν 30 κι βάλε χρόνια ψώνιζα από τον Μπακο, δίπλα από το φαρμακείο του στην ομόνοια πούλαγε χημικά. είχε και κυριλέ συσκευασις. Οξέα μέσα σε γιάλινα μπουκάλια της εταιρείας Μερκ.
Για τα οξέα. Προχοίδες κι αυτά γιατί; Τότε που μας ρωτάγανε λέγαμε οι είμαστε σε τμήμα χημείας στο λύκειο (Σιβιτανίδειο). Μέχρι και H2SO4 μας δίνανε στο άνετο.
- Cecily Anne
https://www.stradon.gr/product-category/chemicals/
https://www.analytika.gr/product-catego ... ria-47706/
https://www.analytika.gr/product-catego ... ria-47706/
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπράβο ρε

Παραγγέλνω και μου τα στέλνουν δηλαδή συσκευασμένα και προσεγμένα ε;
Για το βιτριόλι το καταλαβαίνω που δεν θα δίνουνε. Νιτρικό όμως; Θα πουν όχι;
- Cecily Anne
Ό,τι πουλιέται στα σάιτ, αγοράζεται. Σε κάποια ζητάνε ταυτότητα.
Τσέκαρε από σκρουτζ προϊόντα της chemco.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 01 Ιαν 2021, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν υπηρχε νομοθεσια REACH τοτε.Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 20:17paul25 έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 20:12Χρειαζεσαι αδεια, δεν βρισκεις ετσι ελευθερα πια, εισαι επαγγελματιας;Χαοτικός έγραψε: ↑01 Ιαν 2021, 19:42Που μπορώ να βρω χημικά; Τελυταί φορά πριν 30 κι βάλε χρόνια ψώνιζα από τον Μπακο, δίπλα από το φαρμακείο του στην ομόνοια πούλαγε χημικά. είχε και κυριλέ συσκευασις. Οξέα μέσα σε γιάλινα μπουκάλια της εταιρείας Μερκ.
Για τα οξέα. Προχοίδες κι αυτά γιατί; Τότε που μας ρωτάγανε λέγαμε οι είμαστε σε τμήμα χημείας στο λύκειο (Σιβιτανίδειο). Μέχρι και H2SO4 μας δίνανε στο άνετο.
Δεν την ξέρω τη νομοθεσία. τέλος πάντων ό,τι είναι στις σελίδα που πουλάνε πουλιέται.
Εσύ μάλλον γι οξέα και κάποιες βάσεις και δηλητήρια θα εννοείς έτσι; Αλλιώς κάτι βάμματα ηλιοτροπίου και κάποια άλατα θα έχουν πρόβλημα;
Εσύ μάλλον γι οξέα και κάποιες βάσεις και δηλητήρια θα εννοείς έτσι; Αλλιώς κάτι βάμματα ηλιοτροπίου και κάποια άλατα θα έχουν πρόβλημα;
- Cecily Anne
Όχι ρε, τα αντιδραστήρια αναλυτικής πωλούνται και στο σκρουτζ από φαρμακεία.
https://www.vaza.gr/ αυτό έχει ογκομετρικούς και τέτοια.
Δεν εχω ασχοληθει μαζι της, γνωριζω οτι υπαρχει ομως. Παιζει να μπορεις σε συγκεκριμενα και σε αλλα οχι, μπορει να μπορεις σε ολα και απο μια ποσοτητα και κατω να χρειαζεται απλη ταυτοποιηση και απο μια ποσοτητα και πανω να χρειαζεται και επαγγελματικη αδεια επιπλεον. Ψαχτο! Η ΕΕ θελει να γνωριζει ποιος,που και τι χημικο διακινει και χρησιμοποιει. Δεν υπαρχει προβλημα για τα υαλικα και τα σκευη.
https://echa.europa.eu/el/regulations/r ... ding-reach
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγορά Όπλου
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 03 Ιούλ 2023, 19:25 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 22 Απαντήσεις
- 3224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
04 Ιούλ 2023, 17:11
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
18 Φεβ 2025, 21:01
-
-
Νέα δημοσίευση Αντίστοιχο των Kimtech wipes στην ελληνική αγορά
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιαν 2024, 18:09 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 2 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
22 Ιαν 2024, 18:26
-