Αστροναύτες του προγράμματος Απόλλων
- hellegennes
Αστροναύτες του προγράμματος Απόλλων
Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα, θέλοντας να μάθω ποιοι από τους αστροναύτες του προγράμματος ζουν ακόμη, βρήκα προς έκπληξή μου 15 άτομα από σύνολο 34 ατόμων. Δηλαδή περίπου οι μισοί ζούνε ακόμα, με ηλικίες από 85 (Έντουαρτ Γκίμπσον) ως 95 (Φρανκ Μπόρμαν).
Αναρωτιέμαι αν στατιστικά αυτό παρουσιάζει κάποια διαφορά με τον γενικό πληθυσμό στις ΗΠΑ.
Αναρωτιέμαι αν στατιστικά αυτό παρουσιάζει κάποια διαφορά με τον γενικό πληθυσμό στις ΗΠΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Αστροναύτες του προγράμματος Απόλλων
Φυσικα θα παρουσιαζει καθως οι συγκεκριμενοι οχι μονο υποβληθηκαν σε εξωπραγματικα λεπτομερεις εξετασεις πριν απο τις αποστολες τους ( και ηταν καθαροι) αλλα οσοι ζουν εξεταζονται συνεχως μεχρι και σημερα υπο την αιγιδα της ΝΑΣΑ η οποια παρακολουθει τις μακροχρονιες επιπτωσεις της παραμονης στο διαστημα στον ανθρωπινο οργανισμοhellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:03
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι αστροναυτες των ΗΠΑ λογικα θα τεσταριζαν και διαφορα προτζεκτ που αφορουν μαχητικα αεροσκαφη της πολεμικης αεροποριας.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:03Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα, θέλοντας να μάθω ποιοι από τους αστροναύτες του προγράμματος ζουν ακόμη, βρήκα προς έκπληξή μου 15 άτομα από σύνολο 34 ατόμων. Δηλαδή περίπου οι μισοί ζούνε ακόμα, με ηλικίες από 85 (Έντουαρτ Γκίμπσον) ως 95 (Φρανκ Μπόρμαν).
Τα κριτηρια της επιλογης σαφως και θα ηταν η επιλογη των καλυτερων απο ολους και ο οργανισμος τους θα επρεπε να αντεχει στις πιο ακραιες δοκιμασιες.
Αν λοιπον εχουν δυνατο οργανισμο δεν κανουν καταχρησεις και τρωνε υγειινες τροφες σε σχετικαψμικρη ποσοτητα δεν το βρισκω παραδοξο.
η ακτινοβολία και η καταπόνηση που έχουν φάει είναι μοντέλο υγιεινής ζωής δλδ?
- hellegennes
Δεν είναι μόνο η ακτινοβολία. Είδα τις φωτογραφίες όλων που έβγαλαν στην δεκαετία του '60, που ήταν από 30 ως 45 ετών και έμοιαζαν όλοι τουλάχιστον μια δεκαετία μεγαλύτεροι. Δηλαδή δεν μου φαίνεται ότι είχαν και την άριστη κατάσταση όταν επιλέχθηκαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κουίζ. Μαντέψτε τι ηλικία είχε αυτός όταν έβγαλε αυτήν την φωτογραφία:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα το παω όπως τα δέντρα.συμφωνα με τις ρυτίδες στο κούτελο 35
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
40 σίγουραhellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:23Κουίζ. Μαντέψτε τι ηλικία είχε αυτός όταν έβγαλε αυτήν την φωτογραφία:
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Όντως ξεπερνούν τον μέσο όρο.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:03Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα, θέλοντας να μάθω ποιοι από τους αστροναύτες του προγράμματος ζουν ακόμη, βρήκα προς έκπληξή μου 15 άτομα από σύνολο 34 ατόμων. Δηλαδή περίπου οι μισοί ζούνε ακόμα, με ηλικίες από 85 (Έντουαρτ Γκίμπσον) ως 95 (Φρανκ Μπόρμαν).
Θα ποντάρω στο ότι ήταν/ειναι δυνατοί οργανισμοί και όχι χρεπια. Συν την ιατρική φροντίδα που κι αυτή αναμφισβητητα ήταν πάνω από τον μέσο όρο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
25;hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:23Κουίζ. Μαντέψτε τι ηλικία είχε αυτός όταν έβγαλε αυτήν την φωτογραφία:
- hellegennes
Εντάξει, το έσκισες. 36 ήταν τότε. 95 πλέον. Για 36χρονος είναι τίγκα στην ρυτίδα, πάντως. Εγώ θα έλεγα 45 με βάση το δέρμα του. Ίσως βέβαια να τον αδικεί η φωτογραφία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ηταν πιο ψημενοι/κακοπερασμενοι οι παλιοτεροι, φαινονταν αυτο στην εμφανιση τους.
Υπαρχει πχ αυτη η κουβεντα για τους ηθοποιους που ενσαρκωνουν τον Κερκ στο Σταρ Τρεκ: ο Σατνερ ηταν 35 οταν αρχισε ως Κερκ, o Pine στο Star Trek Beyond ηταν 36 αλλα εμοιαζε 10 χρονια νεοτερος του Σατνερ στην ιδια ηλικια.
Υπαρχει πχ αυτη η κουβεντα για τους ηθοποιους που ενσαρκωνουν τον Κερκ στο Σταρ Τρεκ: ο Σατνερ ηταν 35 οταν αρχισε ως Κερκ, o Pine στο Star Trek Beyond ηταν 36 αλλα εμοιαζε 10 χρονια νεοτερος του Σατνερ στην ιδια ηλικια.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Για κάποιο άγνωστο λόγο, οι άνθρωποι τείνουμε να προσθέτουμε χρόνια σε ανθρώπους παλαιότερων εποχών όταν τους βλέπουμε σε φώτο ή στον κινηματογράφο.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 16:20Δεν είναι μόνο η ακτινοβολία. Είδα τις φωτογραφίες όλων που έβγαλαν στην δεκαετία του '60, που ήταν από 30 ως 45 ετών και έμοιαζαν όλοι τουλάχιστον μια δεκαετία μεγαλύτεροι. Δηλαδή δεν μου φαίνεται ότι είχαν και την άριστη κατάσταση όταν επιλέχθηκαν.
Πχ όταν έμαθα ηλικίες Βεγγου, Κωνσταντάρα, Φερμα, Λογοθετίδη καθώς και αλλων έπαθα ένα σοκ.
Πχ Λογοθετίδης στο Οι Γερμανοί ξανάρχονται ήταν μόλις 50.
Ο Τσαγανεας στο Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο... 53
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
κοίτα που η κουτελομέτρηση δουλεύει τελικά.δεν το περίμενα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-