Μετά από 200 χρόνια ο ατμός επιστρέφει στα εργαστήρια σχεδιάσεως μηχανών, και ήδη ετοιμάζεται να προωθήσει μικρά διαστημόπλοια στο στενότερο ηλιακό μας σύστημα, όπου μπορεί να υπάρξουν θύλακες παγοποιημένου νερού, χρησιμοποιούμενοι σαν τεπόζιτο καυσίμων!
Την πρωτοποριακή έρευνα έχει αναλάβει η Honeybee Robotics, και το πρώτο της "τέκνο", το «World Is Not Enough», ολοκληρώνει τα στάδια εργαστηριακών δοκιμών προετοιμαζόμενο για την εξερεύνηση μετεωριτών και κομητών.
Καλησπέρα φίλε Πάνα.
Και όμως το άρθρο το διάβασα και γνωρίζω ότι χρησιμοποιούν ατμό ως προωθητικό για την διόρθωση τροχιάς των δορυφόρων.
Απλά λίγο καλαμπούρι δεν βλάπτει.
Για όποιον το αμφισβητεί ας επισκεφτεί την ιστοσελιδα της NASA
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.