Εγώ είμαι στο Νησί, οπότε δεν μπορώ να σου πω πόσο θα πάρει. Καμιά βδομάδα; Δες αν την βρίσκεις κάπου στην Ελλάδα, αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες.
Καλορίζικη, λογικά με κάρτα RAM την πήρες.
Πιο φθηνό δεν είναι αυτό;:enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 12:05Ωραία, τώρα κλέβω το νήμα του Περσέα για να ρωτήσω εγω.
Θέλω να κινηματογραφήσω τον εαυτό μου, όταν κοιμάμαι, ή timelapse ή βίντεο κανονικό, αλλά δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά
Έχω κάμερες, αλλά στο σκοτάδι δεν δείχνουν. ΚΑι θέλω σκοτάδι για να κοιμηθώ. Σε φάση το ελάχιστο φως που βγάζει το ρόλοι , το κρύβω.
Υπάρχουν υπέρυθρα λεντ, να τα βάλω κοντά στην κάμερα να με βαράνε; Να βάλω την κάμερα να τραβάει timelapse με μεγάλο shutter speed, να μένει το κλείστρο ανοιχτό 30 δεύτερα, και οτι βγει;
Να πάρω κάμερα με υπέρυθρες, θα φάμε ξύλο, και άλλη κάμερα; θα μου πει
Ε πως, £40 δεν είναι 53 ευρώ.
από Αγγλία τα μικρά δέματα/επιστολές έρχονται γρήγορα, σε 3-4 μέρες το πολύ
δεν έχω άπνιες και τέτοια, απλά θέλω να δω τι σκατά κάνω, πως τα ξεστρώνω όλα, πως πετάω τόσο μακρυά το μαξιλάρι, γιατί μερικές φορές ξυπνάω και φοράω ήδη τα γυαλιά, και διάφορα άλλα
Δεν αρκεί να βάλεις υπέρυθρο φωτισμό στο δωμάτιο. Αν ο αισθητήρας της κάμερας που έχεις δεν μπορεί να καταγράψει το υπέρυθρο δεν κάνεις κάτι. Επίσης αν σε ενοχλεί το φως που βγάζει το ρολόι σίγουρα θα σε ενοχλεί το υπέρυθρο.enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2018, 12:05Ωραία, τώρα κλέβω το νήμα του Περσέα για να ρωτήσω εγω.
Θέλω να κινηματογραφήσω τον εαυτό μου, όταν κοιμάμαι, ή timelapse ή βίντεο κανονικό, αλλά δεν θέλω να ξοδέψω λεφτά
Έχω κάμερες, αλλά στο σκοτάδι δεν δείχνουν. ΚΑι θέλω σκοτάδι για να κοιμηθώ. Σε φάση το ελάχιστο φως που βγάζει το ρόλοι , το κρύβω.
Υπάρχουν υπέρυθρα λεντ, να τα βάλω κοντά στην κάμερα να με βαράνε; Να βάλω την κάμερα να τραβάει timelapse με μεγάλο shutter speed, να μένει το κλείστρο ανοιχτό 30 δεύτερα, και οτι βγει;
Να πάρω κάμερα με υπέρυθρες, θα φάμε ξύλο, και άλλη κάμερα; θα μου πει