Είναι η τεχνητή νοημοσύνη φούσκα?
Re: Είναι η τεχνητή νοημοσύνη φούσκα?
Αυτό που είναι σίγουρα φούσκα ή μάλλον κάδος που πετάνε λεφτά, ειναι ότι βλέπω αρκετούς αχαμπαριστους και τενεκεδες που δηλώνουν πλέον
ειδικοί στο AI. Τις προάλλες έβλεπα κάτι γνωστές μου γκομενες που σπούδασαν φιλόλογοι να τις έχουν προσλάβει σε κάτι τέτοιες θέσεις.
ειδικοί στο AI. Τις προάλλες έβλεπα κάτι γνωστές μου γκομενες που σπούδασαν φιλόλογοι να τις έχουν προσλάβει σε κάτι τέτοιες θέσεις.
- Dwarven Blacksmith
Φιλόλογοι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι data annotators, που όντως βοηθάνε με το AI αλλά με χαμαλοδουλειά, δεν αμοίβονται καλά.nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:08Αυτό που είναι σίγουρα φούσκα ή μάλλον κάδος που πετάνε λεφτά, ειναι ότι βλέπω αρκετούς αχαμπαριστους και τενεκεδες που δηλώνουν πλέον

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Στην ανάπτυξη των μοντέλων ΑΙ συμμετέχουν και γλωσσολόγοι.nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:08Αυτό που είναι σίγουρα φούσκα ή μάλλον κάδος που πετάνε λεφτά, ειναι ότι βλέπω αρκετούς αχαμπαριστους και τενεκεδες που δηλώνουν πλέον
Μιλαω για θεσεις που διφημιζουν προσοντα developer, οχι να εισαι πακι που βαζεις ετικετες στα dataset. Τωρα αμα τις εχουν για αυτο δεν το ξερω. Ξερω όμως ότι εμένα μετά από σχετικό διδακτορικό μου ριχναν άκυρα γιατί δεν είχα εκείνο και δεν είχα το άλλο και τώρα βλέπω στις ίδιες θέσεις να έχουν τενεκεδες. Γενικά το hr στην Ελλάδα είναι γτπκDwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:10Φιλόλογοι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι data annotators, που όντως βοηθάνε με το AI αλλά με χαμαλοδουλειά, δεν αμοίβονται καλά.nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:08Αυτό που είναι σίγουρα φούσκα ή μάλλον κάδος που πετάνε λεφτά, ειναι ότι βλέπω αρκετούς αχαμπαριστους και τενεκεδες που δηλώνουν πλέον
Ναι Οκ απλά δεν ξέρω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δουλεύουν οπωσδήποτε σε κατι σχετικο με γλώσσα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:11Στην ανάπτυξη των μοντέλων ΑΙ συμμετέχουν και γλωσσολόγοι.nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:08Αυτό που είναι σίγουρα φούσκα ή μάλλον κάδος που πετάνε λεφτά, ειναι ότι βλέπω αρκετούς αχαμπαριστους και τενεκεδες που δηλώνουν πλέον
Βασικα τώρα που το πες και το ψάχνω δεν μπορώ να βρω κάποια θέση εργασίας τέτοια. Μιλάμε σίγουρα για γλάστρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 29 Ιουν 2024, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί απόρείς, στην Ελλάδα και στον ιδιωτικό τομέα μετράνε οι γνωριμίες και το πολιτικό μέσο.nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:30Μιλαω για θεσεις που διφημιζουν προσοντα developer, οχι να εισαι πακι που βαζεις ετικετες στα dataset. Τωρα αμα τις εχουν για αυτο δεν το ξερω. Ξερω όμως ότι εμένα μετά από σχετικό διδακτορικό μου ριχναν άκυρα γιατί δεν είχα εκείνο και δεν είχα το άλλο και τώρα βλέπω στις ίδιες θέσεις να έχουν τενεκεδες. Γενικά το hr στην Ελλάδα είναι γτπκDwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:10Φιλόλογοι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι data annotators, που όντως βοηθάνε με το AI αλλά με χαμαλοδουλειά, δεν αμοίβονται καλά.nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:08Αυτό που είναι σίγουρα φούσκα ή μάλλον κάδος που πετάνε λεφτά, ειναι ότι βλέπω αρκετούς αχαμπαριστους και τενεκεδες που δηλώνουν πλέον
Το έχω καταλάβειsharp έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 23:50Γιατί απόρείς, στην Ελλάδα και στον ιδιωτικό τομέα μετράνε οι γνωριμίες και το πολιτικό μέσο.nyxtovios έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:30Μιλαω για θεσεις που διφημιζουν προσοντα developer, οχι να εισαι πακι που βαζεις ετικετες στα dataset. Τωρα αμα τις εχουν για αυτο δεν το ξερω. Ξερω όμως ότι εμένα μετά από σχετικό διδακτορικό μου ριχναν άκυρα γιατί δεν είχα εκείνο και δεν είχα το άλλο και τώρα βλέπω στις ίδιες θέσεις να έχουν τενεκεδες. Γενικά το hr στην Ελλάδα είναι γτπκDwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Ιουν 2024, 21:10
Φιλόλογοι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι data annotators, που όντως βοηθάνε με το AI αλλά με χαμαλοδουλειά, δεν αμοίβονται καλά.
Κάνε ό,τι κάναν αυτοί που πούλησαν την nvidia.
https://investorplace.com/2024/06/billi ... s-instead/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ταινίες με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη
από Σπίρτο » 03 Ιούλ 2023, 15:28 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 5 Απαντήσεις
- 659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 16:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Τεχνητή Νοημοσύνη Μίλησε (για να τελειώνουμε με την παπαρολογία Vol 2)
από hellegennes » 28 Απρ 2024, 23:00 » σε Μαγειρική - 1 Απαντήσεις
- 795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
29 Απρ 2024, 01:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεολογία, νευροβιολογία του ασυνειδήτου και τεχνητή νοημοσύνη
από regarding_to_Being » 24 Ιαν 2025, 06:26 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-