RMS - Παραίτηση από MIT & FSF
RMS - Παραίτηση από MIT & FSF
https://www.vice.com/en_us/article/mbm7 ... reddit.com
Βάζω και το original γιατί έκανα link το σιχαμένο vice: https://assets.documentcloud.org/docume ... 6-0001.pdf
https://www.fsf.org/news/richard-m-stallman-resigns
Τον πούλο ο ψυχασθενής φίλος μας, long time coming βέβαια.
Αφήνω αυτό για να ζήσουμε να τον θυμόμαστε:
Βάζω και το original γιατί έκανα link το σιχαμένο vice: https://assets.documentcloud.org/docume ... 6-0001.pdf
https://www.fsf.org/news/richard-m-stallman-resigns
Τον πούλο ο ψυχασθενής φίλος μας, long time coming βέβαια.
Αφήνω αυτό για να ζήσουμε να τον θυμόμαστε:
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Re: RMS - Παραίτηση από MIT & FSF
Χαοτικός που είσαι ρε, θες μια τσάμπα μπύρα; Αν ξέρεις βέβαια και ποιος είναι αυτός.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Μόλις μπήκες ignore.
Τον σύμπαθω τον RMS, ίσως ο πιο οτιναναι τύπος μετά τον Terry, αλλά δεν μπορώ να μην τρολλάρω που την έφαγε μετά από 20χρόνια μαλακιών στο MIT από το aftermath του Epstein.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 18 Σεπ 2019, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν και βέβαια αυτά που γράφει για την παιδοφιλία είναι borderline creepy.
- Dwarven Blacksmith
Αυτή δεν είναι η δήλωση του, είναι η δήλωση του σχετικά με τη δήλωση του.
Αν ψάξεις μπορείς να βρεις και τη δήλωση του.

Όχι μαν, εννοούσα η δήλωση που αντίθεται σε αυτά που έγραψε το vice όχι η αρχική του δήλωση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 00:48Αυτή δεν είναι η δήλωση του, είναι η δήλωση του σχετικά με τη δήλωση του.
Αν ψάξεις μπορείς να βρεις και τη δήλωση του.
Είσαι σε συγχιτικό επεισόδιο; Παλιά είχαμε και τον όρο αλκοολική ψευδαισθήτωση
Λέγε ρε τα κοπάνησες;
Πρώτα με καλείς να δω το νήμα, χαρούμενος ότι μου τη λες που ο Στάλμαν παραιτήθηκε και μετά για να μου την πεις διπλά βάζεις και το ότι μάλλον δεν ξέρω ποιος είναι. Πρώτα είναι ψυχοπαθής, αλλά μετά τον συμπαθείς, αλλά είναι και μεταιχμιακό το άτομο γιατί αυτά που λέει για την παιδοφιλία - που δεν λέει για την παιδοφιλία
- είναι μεταιχμιακά. Μλκ σε τσουλήθρα είσαι; 
Τι παράξενο είπε; ότι η διαφορά 17 με 18 είναι για γέλια; Και ποιες είναι οι μαλακίες στο Μιτ δεν μας είπες
(Σάμπως τις ξέρεις;
)
Το βίντεο παρεμπιπτόντως είναι μια χαρά. Μόνο κάτι κοπλεξικά δαπιτάκια αντιδρούν σε ότι δεν τους θυμίζει τυπικες κυριλέ δραστηριότητες. Τον ξεφτίλισες μιλάμε ρε. Ψάχνει τρύπα να κρυφτεί τώρα

Πρώτα με καλείς να δω το νήμα, χαρούμενος ότι μου τη λες που ο Στάλμαν παραιτήθηκε και μετά για να μου την πεις διπλά βάζεις και το ότι μάλλον δεν ξέρω ποιος είναι. Πρώτα είναι ψυχοπαθής, αλλά μετά τον συμπαθείς, αλλά είναι και μεταιχμιακό το άτομο γιατί αυτά που λέει για την παιδοφιλία - που δεν λέει για την παιδοφιλία

Τι παράξενο είπε; ότι η διαφορά 17 με 18 είναι για γέλια; Και ποιες είναι οι μαλακίες στο Μιτ δεν μας είπες

(Σάμπως τις ξέρεις;

Το βίντεο παρεμπιπτόντως είναι μια χαρά. Μόνο κάτι κοπλεξικά δαπιτάκια αντιδρούν σε ότι δεν τους θυμίζει τυπικες κυριλέ δραστηριότητες. Τον ξεφτίλισες μιλάμε ρε. Ψάχνει τρύπα να κρυφτεί τώρα

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το ότι είναι ψυχασθενής δεν έχει να κάνει να με το αν τον συμπαθώ, σε αντίθεση με σένα έχω βγάλει λεφτά κάνοντας leverage τη δουλειά/συνεισφορά του. Και ναι, για παιδοφιλία είχε γράψει και πολύ πρόσφατα έκανε 180 σε αυτά που είχε αναρτημένα χρόνια στο site του:
14 September 2019 (Sex between an adult and a child is wrong)
Many years ago I posted that I could not see anything wrong about sex between an adult and a child, if the child accepted it.
Through personal conversations in recent years, I've learned to understand how sex with a child can harm per psychologically. This changed my mind about the matter: I think adults should not do that. I am grateful for the conversations that enabled me to understand why.
Μια χαρά τις ξέρω, εσύ προφανώς δεν έχεις ιδέα σε τι πράγμα αναφέρομαι.
Το βίντεο το έβαλα γιατί είχε πλάκα όχι για να τον ξεφτυλίσω. Έχει άλλα και άλλα ρεζιλοβιντεάκια.
Το όλο thread είναι αφιερωμένο σε σένα, με αφορμή τις μαλακίες που έγραψες για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγαλύτερη σχέση από εσένα, με την κουλτούρα αυτού που διαφημίζεις ότι προασπίζεις. Επειδή δεν κάνουμε όλοι σαν αυτιστικοί ψηφιακοί κνιτες, δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούμε ή δεν έχουμε συνεισφέρει σε αυτή την κοινότητα. Επίσης σαν μαλάκας που είσαι και δεν χρησιμοποιείς καν OpenBSD, κράζεις όλους τους υπόλοιπους για Intel, Appla, Microsoft, ενώ όλο το funding για το kernel σου πρόερχεται από αυτούς + έχουν allocated πάρα πολλούς engineers στο project. Φάση κάνεις την μπολσεβίκικη επανάστασή σου με τα λεφτά του Uncle Sam.
feelsgoodman.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
klg έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 15:14Το ότι είναι ψυχασθενής δεν έχει να κάνει να με το αν τον συμπαθώ, σε αντίθεση με σένα έχω βγάλει λεφτά κάνοντας leverage τη δουλειά/συνεισφορά του. Και ναι, για παιδοφιλία είχε γράψει και πολύ πρόσφατα έκανε 180 σε αυτά που είχε αναρτημένα χρόνια στο site του:14 September 2019 (Sex between an adult and a child is wrong)
Many years ago I posted that I could not see anything wrong about sex between an adult and a child, if the child accepted it.
Through personal conversations in recent years, I've learned to understand how sex with a child can harm per psychologically. This changed my mind about the matter: I think adults should not do that. I am grateful for the conversations that enabled me to understand why.Μια χαρά τις ξέρω, εσύ προφανώς δεν έχεις ιδέα σε τι πράγμα αναφέρομαι.Το βίντεο το έβαλα γιατί είχε πλάκα όχι για να τον ξεφτυλίσω. Έχει άλλα και άλλα ρεζιλοβιντεάκια.
Το όλο thread είναι αφιερωμένο σε σένα, με αφορμή τις μαλακίες που έγραψες για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγαλύτερη σχέση από εσένα, με την κουλτούρα αυτού που διαφημίζεις ότι προασπίζεις. Επειδή δεν κάνουμε όλοι σαν αυτιστικοί ψηφιακοί κνιτες, δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούμε ή δεν έχουμε συνεισφέρει σε αυτή την κοινότητα. Επίσης σαν μαλάκας που είσαι και δεν χρησιμοποιείς καν OpenBSD, κράζεις όλους τους υπόλοιπους για Intel, Appla, Microsoft, ενώ όλο το funding για το kernel σου πρόερχεται από αυτούς + έχουν allocated πάρα πολλούς engineers στο project. Φάση κάνεις την μπολσεβίκικη επανάστασή σου με τα λεφτά του Uncle Sam.
feelsgoodman.
Δεν ξεμέθυσες ακόμα; Που ρε καθυστέρα έγραψα για ανθρώπους "που έχουν μεγαλύτερη σχέση από μένα" (

Τι θα πει κράζω για ίντελ και μικρομαλακή(α), τους άλλους; Την ΜΣ την κράζω ναι αλλά για συγκεκριμένους λόγους, όπως κράζω και την Μπι πι και τη ζήμενς. Τι; Δεν κατάλαβα.
Επειδή δεν ξέρεις τι μπολσεβίκικη επανάσταση καλό είναι να μην την αναφέρεις. Να, εγώ ας πούμε δεν μιλάω νυφικά, ή για ποδόσφαιρο.
Πολύ πόνο βγάζεις ρε. Μη μασάς, όλα περαστικά είναι

Επιπροσθέτως:
Τις μαλακίες στο ΜΙΤ δεν μας είπες. Κι αυτό που είπε για το σεξ ενηλίκου με παιδί έχει πολλές οπτικές. Μπορεί να εννοούσε ότι δεν είναι βιασμός. Δεν προκύπτει ότι το θεωρεί και ηθικότατο. Αλλά και ηθικό να πιστεύει ότι είναι , δεν θα τον κρίνω για την άποψη του. Μάλλον μπορώ να τον κρίνω αλλά δεν θα καθορίσει αυτό και τη στάση μου απενάντί του.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν πειράζει Χαοτικέ αγόρι μου, πήγαινε να κάνεις mount το usb στην τηλεόραση να δεις το Battleship Potemkin τώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Δεκ 2023, 19:11
-
- 239 Απαντήσεις
- 4139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
26 Ιούλ 2024, 22:47
-
-
Νέα δημοσίευση Η αποχή σημαίνει παραίτηση από την εκπροσώπηση;
από hellegennes » 07 Ιουν 2024, 11:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 195 Απαντήσεις
- 2845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
11 Ιουν 2024, 12:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην τελική ευθεία για παραίτηση Μητσοτάκη ?
από Unique » 16 Φεβ 2025, 13:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
16 Φεβ 2025, 19:22
-