Curved Screens - Yay or nay
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Curved Screens - Yay or nay
Προτιμώ ξεκάθαρα τις 3 οθόνες μου από curved.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
3 πως τι έχεις ? Είχα κάποτε δύο και ήταν περισσότερο καγκουριά παρά λειτουργικό setup γιατί πολύ απλά στραβολαιμιάζεις χωρίς λόγο. Και ξανά γύρισα στην μία. Βασικά βλέπω setup με 2 αλλά η μία κεντρική και η άλλη σε portait mode.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και εγώ δύο μόνιτορ έχω αλλά θέλω να πάω σε ultra wide , στυλ https://www.skroutz.gr/s/10455522/LG-34UC79G-B.html
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Έχω 2 οριζόντιες και 1 κάθετη. Καμιά φορά χώνω και τις 2 κάθετα. Οι κάθετες είναι ότι καλύτερο άμα γραφεις κώδικα (ή γενικά άμα κάνεις κάτι που είναι typing-heavy μεγάλο κείμενο). Βασικά ακόμα και απλώς για να διαβάζεις βιβλία γαμάνε οι κάθετες.SuperRogue έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 02:173 πως τι έχεις ? Είχα κάποτε δύο και ήταν περισσότερο καγκουριά παρά λειτουργικό setup γιατί πολύ απλά στραβολαιμιάζεις χωρίς λόγο. Και ξανά γύρισα στην μία. Βασικά βλέπω setup με 2 αλλά η μία κεντρική και η άλλη σε portait mode.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
klg έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 12:09Έχω 2 οριζόντιες και 1 κάθετη. Καμιά φορά χώνω και τις 2 κάθετα. Οι κάθετες είναι ότι καλύτερο άμα γραφεις κώδικα (ή γενικά άμα κάνεις κάτι που είναι typing-heavy μεγάλο κείμενο). Βασικά ακόμα και απλώς για να διαβάζεις βιβλία γαμάνε οι κάθετες.SuperRogue έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 02:173 πως τι έχεις ? Είχα κάποτε δύο και ήταν περισσότερο καγκουριά παρά λειτουργικό setup γιατί πολύ απλά στραβολαιμιάζεις χωρίς λόγο. Και ξανά γύρισα στην μία. Βασικά βλέπω setup με 2 αλλά η μία κεντρική και η άλλη σε portait mode.

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.