εδω και 5 χρόνια ο όπερα ειναι WebKit και αυτός, ένας ακόμα κρόμιουμ δηλαδή.
Ο αργός θάνατος του Firefox
Re: Ο αργός θάνατος του Firefox
Ακόμη αξίζει, αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) τουλάχιστον σε άνδροιδ έχει δικό του vpn. Ο brave είναι ακόμη πιο γλήγορος βέβαια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έτσι νομίζω και εγώ που δεν έχω τις γνώσεις σας. Ωστόσο φαίνεται πως δεν υπάρχει πια η επινοητικότητα (ή οι επενδύσεις;) που διέκριναν τα πρώτα βήματα.
on topic. H τελευταία αναβάθμιση του firefox τρώει τρελά κολλήματα σε flash
Το θέμα είναι ποιος (Κινέζος) μάγκας (μάλλον οι ίδιοι) θα φέρουν και σε μας τους δυτικούς τον πολιτισμό (οκ πότε είναι το θέμα).

Α ναι ξέχασα μιλάω για το wechat!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 07 Ιουν 2018, 04:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
νομίζω δεν είναι τέτοιο θέμα, απλά ο κρόμε είναι πολύ καλός. Ακόμα στο μακ πλέον νικάει τον σαφάρι κανονικά, ούτε η απλε δεν μπορεί να ακολουθήσει.
Η δυνατότητα να έχεις με μία κίνηση τα ανοικτά tabs παρατεταγμένα (κάτι σαν τα ενεργά παράθυρα που τα κάνεις side by side από την μπάρα). Πολύ βολικό για να συγκρίνεις πχ τιμές, specs σε διαφορετικές σελίδες ή να κάνεις κάποιο update σε e-shop κλπ
Πιθανόν κάποιο plug in να το κάνει τώρα, δεν ξέρω
Πιθανόν κάποιο plug in να το κάνει τώρα, δεν ξέρω
- omg kai 3 lol
ειναι πλεον τεραστιος ο ανταγωνισμος σε καθημερινη βαση για να ακολουθησει ακομα και ο firefox, ποσο μαλλον αλλοι που δεν εχουν ουτε θα πιασουν ποτε ουτε το 1%, αρα ολοι αυτοι θα περιθωριοποιηθουν-εξαφανιστουν
το θετικο της υποθεσης είναι οτι δε θα χρειαζεται πλεον οι developers να σπαταλουν πολυτιμα resources κανοντας bugtesting σε μια αραδα απο browsers για να εχουν ολοι οι χρηστες το πολυποθητο wysiwyg ειδικα στη σημερινη εποχη που το σερφαρισμα γινεται και απο tablet και mobile εκτος απο desktop, δηλαδη κατασκευαζεται κατι για 2-3 πλατφορμες επι x browsers..
το θετικο της υποθεσης είναι οτι δε θα χρειαζεται πλεον οι developers να σπαταλουν πολυτιμα resources κανοντας bugtesting σε μια αραδα απο browsers για να εχουν ολοι οι χρηστες το πολυποθητο wysiwyg ειδικα στη σημερινη εποχη που το σερφαρισμα γινεται και απο tablet και mobile εκτος απο desktop, δηλαδη κατασκευαζεται κατι για 2-3 πλατφορμες επι x browsers..
Μετά και το σημερινό update 60.0.2 τα κολληματάκια με flash επιμένουν
Παρατηρεί κάποιος θέμα με το youtube στην τελευταία ενημέρωση του Firefox?
Όπως να μην είναι εμφανίζονται οι τίτλοι τραγουδιών αλλά αν στην περιοχή κάνεις αντιγραφή και το επικολλήσεις κάπου αλλού τότε διακρίνονται.
Βέβαια έφτιαξα και άλλο προφιλ, κατέβασα παλαιότερη έκδοση και εκεί δεν υπάρχει θέμα.
Όπως να μην είναι εμφανίζονται οι τίτλοι τραγουδιών αλλά αν στην περιοχή κάνεις αντιγραφή και το επικολλήσεις κάπου αλλού τότε διακρίνονται.
Βέβαια έφτιαξα και άλλο προφιλ, κατέβασα παλαιότερη έκδοση και εκεί δεν υπάρχει θέμα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Ισχύει, παρατήρησα και εγώ κάτι περίεργες γκλιτσιές με τη τελευταία έκδοση.Αρχέλαος έγραψε: ↑10 Απρ 2020, 08:05Παρατηρεί κάποιος θέμα με το youtube στην τελευταία ενημέρωση του Firefox?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κούβα: κομουνιστικός αργός θάνατος...
από OANNHSEA » 20 Σεπ 2024, 19:24 » σε Διεθνής πολιτική - 56 Απαντήσεις
- 1264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
01 Μαρ 2025, 21:26
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
01 Αύγ 2023, 14:23