Υοutube - Επαλήθευση Ηλικίας;;;!!!
Re: Υοutube - Επαλήθευση Ηλικίας;;;!!!
thank iou for that
https://www.neowin.net/news/youtube-wil ... mpredirect
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν γνωριζω λεπτομερειες λογικη υποθεση εκανα . μπορει ο γιατρος να μη γουσταρει να κανει λογαριασμο και μετα να ζητα αυτα που ανάφερε .αν θυμαμαι καλα το πρωτο πραγμα ειναι συνδεσου να επαληθευσεις ηλικια ''προτεινει'' η σελιδα .
μλκ νομιζα τρολαρεYochanan έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:15thank iou for that

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εγω δε θα ανησυχούσα. μας αγαπάνε οι γερμανοί. σα φίλοι ήρθανεGoBack έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:23μλκ νομιζα τρολαρεYochanan έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:15thank iou for that
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:10πολύ περίεργο, πρώτη φορά ακούω ότι το youtube ζητά τέτοια στοιχείαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 19:48Το youtube ου ζητάει να επαληθεύσω λέει την ηλικία μου για ορισμένα βίδεο.
με 2 τρόπους
1.Να στείλω ταυτότητα ή διαβατήριο και θα μου απαντήσει σε 3 μέρες
2.Να συνδεθώ με κωδικούς πιστωτικής
Δε θέλω
Εμένα μου έχει τύχει. Όταν άλλαξα ηλικία από 5 σε 38 στο ακαουντ που χρησιμοποιούσε το παλιό τάμπλετ του γιου μου για να μπορώ να εγκαταστήσω youtube. Με χρέωσε μάλιστα νομίζω ενα δολλάριο και το γύρισε πίσω, παρόμοια με το paypal.
Προσοχή, εννοείται.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μα έχω. Αυτό είναι το περίεργον.SuperRogue έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:11google account δεν έχεις;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 19:48Το youtube ου ζητάει να επαληθεύσω λέει την ηλικία μου για ορισμένα βίδεο.
με 2 τρόπους
1.Να στείλω ταυτότητα ή διαβατήριο και θα μου απαντήσει σε 3 μέρες
2.Να συνδεθώ με κωδικούς πιστωτικής
Δε θέλω
Με τον λογαριασμό μου είμαι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μήπως το βιντεο ανήκει στη premium κατηγορία του youtube. Για παράδειγμα για να παρακολουθήσεις το Cobra Kai ήθελε συνδρομή.

Αποσυνδεσου - συνδεσου παλι κανε ενα clear cache

δε μου εχει τυχει ποτε και εχω λογαριασμο στη σελιδα απο οταν ανοιξε
εναλλακτικά μπορεί απλώς να πάει σε χώρα εκτός ίου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τον Βασιλιά του Γραμματικού είπα να δω..τρώω άκυρο..λέω θα ξαναδώ τη Γλυκιά Συμμορία, δεύτερο άκυρο.
Και σιγά τις τσόντες δηλαδής!
Εν τω μεταξύ, απ'το κινητό μπαίνω κανονικά -απο τον ίδιο λογαριασμό.
- Dwarven Blacksmith
Είναι προφανές ότι οι επιλογές σου αυτές σε έκαναν flag σα νεανία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 21:03Τον Βασιλιά του Γραμματικού είπα να δω..τρώω άκυρο..λέω θα ξαναδώ τη Γλυκιά Συμμορία, δεύτερο άκυρο.
Και σιγά τις τσόντες δηλαδής!
Εν τω μεταξύ, απ'το κινητό μπαίνω κανονικά -απο τον ίδιο λογαριασμό.

Μέχρι και το Σπιρτόκουτο με αφήνει να παρακολουθήσω. Εν τω μεταξύ, δεν τους πειράζει που παραβιάζονται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, χαλιούνται με τις ηλικίες των ενδεχόμενων θεατών.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ρε τόσοι χάκερς εδώ μέσα, μια λύση δε μου έχετε; Μόνο για το Γράμο και το Βίτσι ξέρετε να λέτε; 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπαγγέλματα που μπορεί να ασκήσει κάποιος μετά το 72ο έτος της ηλικίας του.
από Unique » 01 Απρ 2024, 12:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Απρ 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
από AsimakisLazarou » 11 Ιουν 2023, 13:04 » σε Ψυχολογία - 47 Απαντήσεις
- 3452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
04 Οκτ 2023, 14:34