Δεν της λες να βγειτε εξω να πιειτε ενα ποτακι να στα πει πιο αναλυτικα?ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:33Η πωλήτρια που προσπαθεί να κλείσει την δουλειά μου είπε ότι θα με πάρουν από την εταιρεία, μετά από το νομικό της τμήμα και πιθανόν και από εισπρακτική. Τα κάνουμε και εμείς.... κλπstergiosbik έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:24
Για πες πως θα γινει αυτο.Πως δηλαδη θα σε βαλουν να πληρωσεις.
Υποτίθεται λέει ότι θα με απειλήσουν ότι το χρέος (για το σπάσιμο του συμβολαίου) θα περάσει μέχρι και στην εφορία!
σπάσιμο συμβολαίου κινητής
Re: σπάσιμο συμβολαίου κινητής
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
για vodafone
100/110 διακοπή συμβολαίου ADSL
160 ευρώ διακοπή vdsl
+ 1 μήνας μέχρι να στο διακόψουν άρα κάπου 130 και 190 ευρώ
αν όμως αλλάξεις πάροχο, νομίζω δεν πληρώνεις (νομίζω), εκτός του μηνιάτικου λογαριασμού μέχρι να εγκριθεί η αλλαγή
φυσικά θα δεχτείς τρελή προσφορά μέχρι και 50% κάτω για να μην φύγεις
100/110 διακοπή συμβολαίου ADSL
160 ευρώ διακοπή vdsl
+ 1 μήνας μέχρι να στο διακόψουν άρα κάπου 130 και 190 ευρώ
αν όμως αλλάξεις πάροχο, νομίζω δεν πληρώνεις (νομίζω), εκτός του μηνιάτικου λογαριασμού μέχρι να εγκριθεί η αλλαγή
φυσικά θα δεχτείς τρελή προσφορά μέχρι και 50% κάτω για να μην φύγεις
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αν ήταν η ΙΒΑΝΚΑ;don't speak έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 23:10Αν ήταν στη θέση του άλλου και ερχόταν ΜΟΥΝΑΡΑ, θα υπέγραφε εικοσαετές
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι άλλα σκέψου να του έκαμε ένα σκάηπ κολ με το μπέημπι ντολ της και να του έλεγε, πληζ νταγιουλιλίνη μου γκο φάημπερ εντ πουτ έη μπομπ του δόουζ μπάσταρντς χου σελ γιου 24mbps εντ ληβ γιου γουήθ 10 τοπς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Όταν μετακόμισα εδώ που μένω τώρα (επαρχία) έκανα αίτηση για νέο τηλ/νο + ιντερνέτ στην ΗΟΛ, με την οποία είχα συμβόλαιο πριν μετακομίσω.
Υποτίθεται ότι εκείνοι θα έκαναν το νταλαβέρι με τον ΟΤΕ για να με συνδέσει με το δίκτυο.
Οι μήνες περνούσαν και σε κάθε επαφή μου με την ΗΟΛ οι κοπέλες μου έλεγαν ότι καθυστερεί ο ΟΤΕ.
Σε κάποια φάση ανέλαβε κάποιος προϊστάμενος και μου σύστησε να κάνω αίτηση κατευθείαν στον ΟΤΕ για απλό τηλ/νο (όχι ιντερνέτ) και μόλις μου έβαζαν γραμμή να ειδοποιήσω την ΗΟΛ.
Έτσι και έγινε. Η ΗΟΛ, έναντι 2ετούς συμβολαίου μαζί της, μου έκανε έκπτωση όλες τις χρεώσεις του ΟΤΕ για την πρόωρη διακοπή συμβολαίου.
Άμα θέλουν οι εταιρίες soy κάνουν μέχρι και bj!
.
Όταν μετακόμισα εδώ που μένω τώρα (επαρχία) έκανα αίτηση για νέο τηλ/νο + ιντερνέτ στην ΗΟΛ, με την οποία είχα συμβόλαιο πριν μετακομίσω.
Υποτίθεται ότι εκείνοι θα έκαναν το νταλαβέρι με τον ΟΤΕ για να με συνδέσει με το δίκτυο.
Οι μήνες περνούσαν και σε κάθε επαφή μου με την ΗΟΛ οι κοπέλες μου έλεγαν ότι καθυστερεί ο ΟΤΕ.
Σε κάποια φάση ανέλαβε κάποιος προϊστάμενος και μου σύστησε να κάνω αίτηση κατευθείαν στον ΟΤΕ για απλό τηλ/νο (όχι ιντερνέτ) και μόλις μου έβαζαν γραμμή να ειδοποιήσω την ΗΟΛ.
Έτσι και έγινε. Η ΗΟΛ, έναντι 2ετούς συμβολαίου μαζί της, μου έκανε έκπτωση όλες τις χρεώσεις του ΟΤΕ για την πρόωρη διακοπή συμβολαίου.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το οποίο το έχεις πληρωμένο τρεις και τέσσερις φορέςNandros έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 00:17'
.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τί έχω πληρωμένο τρεις και τέσσερις φορές; 18-25€ τον μήνα είναι πολλά;Naida έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 00:25Το οποίο το έχεις πληρωμένο τρεις και τέσσερις φορέςNandros έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 00:17Όταν μετακόμισα εδώ που μένω τώρα (επαρχία) έκανα αίτηση για νέο τηλ/νο + ιντερνέτ στην ΗΟΛ, με την οποία είχα συμβόλαιο πριν μετακομίσω.
Ο κίνδυνος τώρα είναι η Βόνταφον που απορροφάει την μια μετά την άλλη και θα γίνει καρτέλ με Γουίντ + ΟΤΕ
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εσύ όμως είχες νόμιμο λόγο διακοπής του συμβολαίου, γι αυτό και το πήγαν αποκλειστικά στο μιλητό μήπως ψαρώσεις.Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 22:46Είχα συμβόλαιο με την Σιτα, με παίρνουν πριν ενάμιση χρόνο από την Γουίντ και μου λένε ότι έχεις δικαίωμα να διακόψεις το συμβόλαιο γιατί αλλάζει χρεώσεις η Σίτα.
Πραγματικά έγραφε στο σάιτ η Σιτα ότι άμα δεν συμφωνείτε με τις νέες χρεώσεις μπορείτε να καταγγείλετε το συμβόλαιό σας.
Στέλνω ένα email ότι το καταγγέλλω.
Μου λένε τηλεφωνικά ότι δεν μπορώ, τους λέω στα παπάρια μου το γράφετε στο σάιτ σας.
Αλλάξω πάροχο, πάω στην Γουιντ, πληρώνω και τον τελευταίο λογαριασμό της Σίτα.
Μου στέλνουν από την Σίτα έναν λογαρισμό 120 € γιατί διέκοψα το συμβόλαιο.
Από τότε με έχουν πάρει μερικές φορές τηλέφωνα για να πληρώσω.
Τους λέω στείλτε email να γράφετε γιατί σας χρωστάω λεφτά, για να απαντήσω γραπτά και όχι με λόγια τηλεφωνικά. Δεν στέλνουν, παίρνουν μόνο τηλέφωνα.
Δεν εννοώ ότι δεν είναι οικονομικό. Εννοώ σε σχέση με το τι τους κοστίζει γενικότερα όχι μόνο στη vodafone.
Γιατί αγαπάμε τρελά vodafone σαν εταιρία και σαν πρώην the best εργοδότη

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από adon99
10 Αύγ 2023, 20:12