Ποιο λίνουξ χρησιμοποιείτε;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Ποιο λίνουξ χρησιμοποιείτε;
'
Έχω προσέξει ότι οι γνωστοί browsers έχουν ελάχιστα ή καθόλου add-ons για το android.
Με τα Windows 10 και με κάποια πρόσθετα του Firefox, μπορώ να κατεβάσω από YouTube (με επιλογή για .mp4, .mp3) μέχρι ότι ταινία γουστάρω.
Τί παίζει με τα Linux; Οι browsers έχουν αρκετά πρόσθετα και ειδικά για βίντεο ή ταινίες;
.
Έχω προσέξει ότι οι γνωστοί browsers έχουν ελάχιστα ή καθόλου add-ons για το android.
Με τα Windows 10 και με κάποια πρόσθετα του Firefox, μπορώ να κατεβάσω από YouTube (με επιλογή για .mp4, .mp3) μέχρι ότι ταινία γουστάρω.
Τί παίζει με τα Linux; Οι browsers έχουν αρκετά πρόσθετα και ειδικά για βίντεο ή ταινίες;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τα Ubuntu είναι τα καλύτερα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τα πλαγκ ινς στους μπράουζερ είναι ίγκνοραντ ως προς σε ποιο λειτουργικό σύστημα τρέχει ο μπράουζερ. Άρα ότι πλαγκίνια τρέχεις στον κουάντουμ πχ στα γουήντοζ τα ίδια ακριβώς μπορείς να τρέξεις και σε γκνου/Λίνουξ (με εξαίρεση κάτι - ιδιοταγή κώδικα - φλας πλέηερς κτλ παλιότερα που μας ένοιαζε), σε ανδρόηδ αλλάζει η φάση γιατί δεν είναι ουσιαστικά ίδια τα μπάηναρηζ των μπράουζερ, είναι αρκετά διαφορετικές εφαρμογές από αυτές που τρέχουν σε γουήντοζ-γκνου/Λίνουξ, απλά έχουν το ίδιο όνομα.Nandros έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 18:55'
.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
sys3x έγραψε: ↑25 Μάιος 2018, 03:42Τα πλαγκ ινς στους μπράουζερ είναι ίγκνοραντ ως προς σε ποιο λειτουργικό σύστημα τρέχει ο μπράουζερ. Άρα ότι πλαγκίνια τρέχεις στον κουάντουμ πχ στα γουήντοζ τα ίδια ακριβώς μπορείς να τρέξεις και σε γκνου/Λίνουξ (με εξαίρεση κάτι - ιδιοταγή κώδικα - φλας πλέηερς κτλ παλιότερα που μας ένοιαζε), σε ανδρόηδ αλλάζει η φάση γιατί δεν είναι ουσιαστικά ίδια τα μπάηναρηζ των μπράουζερ, είναι αρκετά διαφορετικές εφαρμογές από αυτές που τρέχουν σε γουήντοζ-γκνου/Λίνουξ, απλά έχουν το ίδιο όνομα.Nandros έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 18:55Έχω προσέξει ότι οι γνωστοί browsers έχουν ελάχιστα ή καθόλου add-ons για το android.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- κυριος Μακης
εχω ενα παλιο λαπτοπ απο τοτε που ηρθα Γερμανια, Lubuntu ακομα. για τα βασικα ειμαι μια χαρα ικανοποιημενος ακομα και σημερα, 5 χρονια μετα.
άσχετο, αλλά τι παίζει με το Manjarο; στο distrowatch είναι πρώτο με διαφορά. το Mint δεύτερο και καταϊδρωμένο; τόσο καλό είναι το Arch και το pacman;
- MiGiSukhoI

If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ναι. Φοβερή διαχείριση πόρων και ψιλοπετάει το μηχάνημα. Αλλά γαμευτήκανε στο τέλος, καταργήσανε τα 32μπιτα. Εγώ τώρα πρέπει να πάρω νιου μασίν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
https://www.e-shop.gr/amd-athlon-ii-x2- ... PER.559966
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
εξηντατετράμπιτος είναι ρε μινάρα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι καπότες χρησιμοποιείτε;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 11:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
05 Νοέμ 2023, 19:22
-
-
- 46 Απαντήσεις
- 1265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
06 Ιαν 2025, 13:14
-
-
Νέα δημοσίευση Χρησιμοποιείτε πτυελοδοχείο;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 14 Απρ 2025, 18:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
16 Απρ 2025, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθάρισμα μυδιών. Τι είδους σφουγγαράκι ή μαχαίρι χρησιμοποιείτε;
από Libre arbitre » 12 Μαρ 2024, 15:04 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
12 Μαρ 2024, 15:04
-