Μια Αθηνα που δεν υπηρξε ποτε (MIDJOURNEY)
-
Re: Μια Αθηνα που δεν υπηρξε ποτε (MIDJOURNEY)
Με τι λέξεις τις έφτιαξες;
polaroid athens 1980 αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιησα και την εντολη chaos σε ψηλα επιπεδο
για τη μανα και το παιδι με τα παιχνιδδια προσθεσα mother child bath, kid with toys αν θυμαμαι καλα
-
Το midjourney 5 είναι αφασία. Περνάω ώρες παράγοντας μπούρδες απλά τεσταροντας τον αλγόριθμο
- Οργισμένος
Γεια σου τεραστιε μπιλαρε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Γεια σου οργισμενε

Πριν από κάνα μήνα έβλεπα ένα μικρό βιντεάκι στο youtube με άρματα του Βππ.
Πολύ καλή κινηματογράφηση σκέφτηκα και χωρίς ελαττώματα στο αρνητικό...
Έλα όμως που στα σχόλια κάποιος τσίμπησε και τον ρώτησε με τι λογισμικό ήταν φτιαγμένο, και αυτός που είχε το κανάλι παραδέχτηκε ότι ήταν φτιαγμένο με κάποιο πρόγραμμα!!!
Δεν το καταλαβαίνετε, αλλά ήταν σαν να έβλεπα κομμάτι από επίκαιρα του Βππ!!!
Άρματα, στολές, αληθοφάνεια στις κινήσεις των στρατιωτών, αληθοφάνεια στο περιβάλλον - ήταν χειμώνας και το χιόνι έπεφτε από τις ερπύστριες καθώς το άρμα κινείτο μέσα σε έναν χιονισμένο δρόμο!!!
Εμένα με κλόνισε αυτό - αφού έβρισα τον ιδιοκτήτη του καναλιού για αυτό που έκανε και ΚΥΡΙΩΣ γιατί δεν το είχε γράψει, έσβησα το κανάλι από τι λίστα μου...
Δεν έχετε καταλάβει που θα οδηγήσει αυτό - δεν το έχετε καν πιάσει μυρωδιά...
.
Πολύ καλή κινηματογράφηση σκέφτηκα και χωρίς ελαττώματα στο αρνητικό...
Έλα όμως που στα σχόλια κάποιος τσίμπησε και τον ρώτησε με τι λογισμικό ήταν φτιαγμένο, και αυτός που είχε το κανάλι παραδέχτηκε ότι ήταν φτιαγμένο με κάποιο πρόγραμμα!!!
Δεν το καταλαβαίνετε, αλλά ήταν σαν να έβλεπα κομμάτι από επίκαιρα του Βππ!!!
Άρματα, στολές, αληθοφάνεια στις κινήσεις των στρατιωτών, αληθοφάνεια στο περιβάλλον - ήταν χειμώνας και το χιόνι έπεφτε από τις ερπύστριες καθώς το άρμα κινείτο μέσα σε έναν χιονισμένο δρόμο!!!
Εμένα με κλόνισε αυτό - αφού έβρισα τον ιδιοκτήτη του καναλιού για αυτό που έκανε και ΚΥΡΙΩΣ γιατί δεν το είχε γράψει, έσβησα το κανάλι από τι λίστα μου...
Δεν έχετε καταλάβει που θα οδηγήσει αυτό - δεν το έχετε καν πιάσει μυρωδιά...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Aυτό μάλιστα. Ενσωματωμένη σημαία.BILLO έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 22:45απο αλλονDwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 20:29Πολύ καλές. Μπορείς να κάνεις μια συλλογή με το θέμα "Η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ";

Όπως και να' χει, είναι όντως εντυπωσιακή εφαρμογή που θα φέρει τα πάνω κάτω στα γραφιστικά και ψηφιακά προγράμματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι! Όποιος ξέρει την Αθήνα δεν αναγνωρίζει κάποια μέρη και επιπλέον οι πινακίδες είναι στα ξένα. Πρέπει να έχει πάρει από άλλες πόλεις εικόνες κυρίως Ιταλικες.kongrosian έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 18:57μου φαίνεται ότι είναι έτοιμες φώτο, που έχει ήδη στη βάση, ταιριάζουν, και τις σερβίρει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Μετά μου λέτε να μη θεωρώ πως θα γεμίσει ψέμα η ζωή μας από το ΑΙ. Κάποιος που δεν ξέρει την Αθήνα θα δει τις φωτό και θα νομίζει ότι ήταν η Αθηνα, άσε που το μυαλό αν δει κάτι το κρατά στην μνήμη άσχετα από το αν είναι αληθινό ή ψεύτικο και μπορεί να το ανασύρει. Δεν είναι ωραίο να εκτειθεσαι σε ψεύτικες εικόνες.
- Dwarven Blacksmith
Μα έτσι κι αλλιώς, έτσι δουλεύει η μνήμη. Τίποτα δεν θυμάσαι φωτογραφικά, όλα είναι εντυπώσεις. Σκέψου ένα χαρακτηρηστικό παλιό κτίριο που "θυμάσαι". Ξέρεις πόσα παράθυρα έχει;paul25 έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:32Μετά μου λέτε να μη θεωρώ πως θα γεμίσει ψέμα η ζωή μας από το ΑΙ. Κάποιος που δεν ξέρει την Αθήνα θα δει τις φωτό και θα νομίζει ότι ήταν η Αθηνα, άσε που το μυαλό αν δει κάτι το κρατά στην μνήμη άσχετα από το αν είναι αληθινό ή ψεύτικο και μπορεί να το ανασύρει. Δεν είναι ωραίο να εκτειθεσαι σε ψεύτικες εικόνες.

Ε! Αυτό σου λέω, αναμειγνύει στοιχεία όμως αληθινών εικόνων (εντυπώσεων), σκέψου τώρα σε αυτή την ανάμιξη να εισαχθούν πλαστά στοιχεία από πλαστές εικόνες και να τα ανασυνθέσει. Θα έχει "ξεχάσει" από που τα πήρε και θα στα φέρει στο ασυνείδητο όταν ένα καταλληλο ερέθισμα τα καλέσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:35Μα έτσι κι αλλιώς, έτσι δουλεύει η μνήμη. Τίποτα δεν θυμάσαι φωτογραφικά, όλα είναι εντυπώσεις. Σκέψου ένα χαρακτηρηστικό παλιό κτίριο που "θυμάσαι". Ξέρεις πόσα παράθυρα έχει;paul25 έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:32Μετά μου λέτε να μη θεωρώ πως θα γεμίσει ψέμα η ζωή μας από το ΑΙ. Κάποιος που δεν ξέρει την Αθήνα θα δει τις φωτό και θα νομίζει ότι ήταν η Αθηνα, άσε που το μυαλό αν δει κάτι το κρατά στην μνήμη άσχετα από το αν είναι αληθινό ή ψεύτικο και μπορεί να το ανασύρει. Δεν είναι ωραίο να εκτειθεσαι σε ψεύτικες εικόνες.
-
χάλια κι αυτό, πως η σημαία του αλλού φτάνει μέχρι τον πρώτο και μπλέκεται μαζί του. πως γινεται αυτό;BILLO έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 22:45απο αλλονDwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Απρ 2023, 20:29Πολύ καλές. Μπορείς να κάνεις μια συλλογή με το θέμα "Η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ";
άσε που αυτός που κρατάει τη σημαία μοιάζει με npc του ps1. και αυτό στο λαιμό του τι είναι, πάει για κολιέ, αλλά καπου κοβεται; επίσης ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ σαν κάτι να έχει μέσα, σαν κορώνα, μήπως είναι πασοκοβασιλικος;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναι, αλλά απλώς φαντάσου αυτήν την εφαρμογή στο ειδησεογραφικό πλαίσιο ή ακόμη και σε προσωπικές φάσεις. Ο καθένας μπορεί να έχει ντοκουμέντα από τη σχέση του με τη Μπελούτσι στη Μύκονο και τον Μπραντ Πιτ στη Γαύδο. Θα μείνουν άνεργοι οι παπαράτσι, που στήνονται με τις ώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:35Μα έτσι κι αλλιώς, έτσι δουλεύει η μνήμη. Τίποτα δεν θυμάσαι φωτογραφικά, όλα είναι εντυπώσεις. Σκέψου ένα χαρακτηρηστικό παλιό κτίριο που "θυμάσαι". Ξέρεις πόσα παράθυρα έχει;paul25 έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:32Μετά μου λέτε να μη θεωρώ πως θα γεμίσει ψέμα η ζωή μας από το ΑΙ. Κάποιος που δεν ξέρει την Αθήνα θα δει τις φωτό και θα νομίζει ότι ήταν η Αθηνα, άσε που το μυαλό αν δει κάτι το κρατά στην μνήμη άσχετα από το αν είναι αληθινό ή ψεύτικο και μπορεί να το ανασύρει. Δεν είναι ωραίο να εκτειθεσαι σε ψεύτικες εικόνες.
Για να μην το πάω και πιο μακριά, τύπου "Σοκ! Ανάρμοστη σχέση του Μπάιντεν με τον Πούτιν."
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Με τα ηχητικά είμαστε ήδη εκεί, 100%. Δεν αρκεί να μου βάλεις το Μπάιντεν να λέει κάτι, πρέπει να βάλεις link σε όλη τη συνέντευξη και να μου πεις το timestamp. Αλλιώς θα υποθέσω ότι είναι φέικ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 13:18Ναι, αλλά απλώς φαντάσου αυτήν την εφαρμογή στο ειδησεογραφικό πλαίσιο ή ακόμη και σε προσωπικές φάσεις. Ο καθένας μπορεί να έχει ντοκουμέντα από τη σχέση του με τη Μπελούτσι στη Μύκονο και τον Μπραντ Πιτ στη Γαύδο. Θα μείνουν άνεργοι οι παπαράτσι, που στήνονται με τις ώρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:35Μα έτσι κι αλλιώς, έτσι δουλεύει η μνήμη. Τίποτα δεν θυμάσαι φωτογραφικά, όλα είναι εντυπώσεις. Σκέψου ένα χαρακτηρηστικό παλιό κτίριο που "θυμάσαι". Ξέρεις πόσα παράθυρα έχει;paul25 έγραψε: ↑15 Απρ 2023, 12:32Μετά μου λέτε να μη θεωρώ πως θα γεμίσει ψέμα η ζωή μας από το ΑΙ. Κάποιος που δεν ξέρει την Αθήνα θα δει τις φωτό και θα νομίζει ότι ήταν η Αθηνα, άσε που το μυαλό αν δει κάτι το κρατά στην μνήμη άσχετα από το αν είναι αληθινό ή ψεύτικο και μπορεί να το ανασύρει. Δεν είναι ωραίο να εκτειθεσαι σε ψεύτικες εικόνες.
Για να μην το πάω και πιο μακριά, τύπου "Σοκ! Ανάρμοστη σχέση του Μπάιντεν με τον Πούτιν."

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κινέζος καθηγητής αποκαλύπτει: Ο Αριστοτέλης είναι ένα φράγκικο hoax, δεν υπήρξε ποτε
από Σενέκας » 22 Νοέμ 2023, 14:01 » σε Διεθνής πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1670 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
30 Μαρ 2025, 00:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο μεγαλύτερος συγγραφέας που υπήρξε ποτέ; -- μετά από μένα φυσικά.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 12 Δεκ 2024, 14:03 » σε Λογοτεχνία - 22 Απαντήσεις
- 840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
20 Μαρ 2025, 15:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ! Το Midjourney (AI) μάς έβγαλε κουδουνίστρες!
από Ναύτης » 23 Οκτ 2023, 13:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
24 Οκτ 2023, 15:51
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από wirth
05 Ιουν 2023, 10:25