Κανει εργα η Wind για καμπινες VDSL. Βασικα οσο εχω το ιντερνετ της Ανιλας χεστηκα, ας κοψουν το λαιμο τους....George_V έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 21:38Αν δεν γυρνάει μετρηση 2 πράγματα σημαινει. Ειτε κατι συμβαινει με τα εποπτικα και χρειαζεται ελεγχος απο Κεντρικη Υπηρεσια, ειτε εχουν κολλησει καρτες οποτε παλι γυρναει σε ελεγχο απο Κεντρικη Υπηρεσια.
Υπο κανονικες συνθηκες σε ενα λαθος πατσάρισμα θα γυρνάει παντα μετρησεις γιατι ουσιαστικα μετράς την γραμμη του αλλου η οποια βεβαια θα φαινεται κανονικη μονο που καταληγει σε λαθος αποδέκτη. Και αν πας να μετρησεις την κανονικη δικη σου θα παρεις μετρησεις ειτε τομης καλωδιου (π.χ. ελαφρώς χαμηλότερα φορτία αντιπαραβαλλοντας το με παλαιοτερη μετρηση και αρα κομμενο καλωδιο σε KV) ειτε διακοπη σε Γ/Κ (δλδ μετρηση με ποσοστα φορτιων κατω απο 10 που αποδεικνυει διακοπη εντος Α/Κ)
Κομμένο καλώδιο στο Δημοσιο Δικτυο (δλδ εκτος KV και Α/Κ) δεν υπαρχει περιπτωση να οδηγήσει σε λαθος πατσάρισμα. Εκτος κι αν καποιος πηγε και συνεδεσε τηλεφωνο πανω στην κολωνα που κοπηκε. Αν ισχυει αυτο τοτε εκτος απο λαθος πατσάρισμα εχεις και δευτερο προβλημα.
Π-ΟΤΕ
Re: Π-ΟΤΕ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Όταν ήρθαν οι Γερμανοί, απέλυσαν όλους τους καλοπληρωμένους και κράτησαν τους ουγκαμπούγκα.Nostalgia έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 20:34Ελεος με τον Π-ΟΤΕ και τα συνεργεια του! Μετα απο μια εβδομαδα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, μπαινω στο σπιτι πριν λιγα λεπτα και ακουω το τηλεφωνο να χτυπαει! Επιτελους λεω ρε πουστη μου, δεν θα περασω και 2ο Σουκου χωρις ιντερνετ! Σηκωνω το τηλεφωνο λεω "Παρακαλω" και ακουω μια βαρια φωνη "ποιος εισαι εσυ που σηκωνεις το τηλεφωνο μου και μου λες παρακαλω;"
Ω ρε πουστη το εργο το εχω ξαναδει, λαθος πατσαρισμα ξανα!
Δεν περναει μισο λεπτο με ξαναπαιρνουν απο το ιδιο τηλεφωνο, αυτη την φορα μια γλυκια γυναικεια φωνη τρομαγμενη, "ποιος ειστε γιατι σηκωνετε το τηλεφωνο μου και λοιπες ιστοριες" της εξηγω προσπαθωντας να την ηρεμησω τι εχει γινει και οτι οι φωστηρες υπαλληλοι του Π-ΟΤΕ προφανως εμπλεξαν τις γραμμες μας.
Η γραμμη κλεινει αποτομα ακουγωντας απο πισω παλι την βαρια φωνη του μπαμπουλα. Τωρα την παιρνω εγω την κυρια στο κινητο απο το σταθερο της και προσπαθω να την ψαρεψω που μενει με προφαση το προβλημα μας. Δυο φορες τρομαγμενη με ευχαριστει και μου λεει οτι θα αποτανθει στην εταιρεια και με χαιρεταει.
Πως γινεται αυτοι οι υπαλληλοι του Π-ΟΤΕ να ειναι τοσο μα τοσο αχρηστοι οεο; Υπ'οψιν κι εγω και η κυρια ειμαστε στη Νοβα.
Υ.Γ: Τουλαχιστον τωρα εχω το ιντερνετ της....
Τρου στόρυ.
Βασικά είναι ΤΟΣΟ ΓΤΠΚ που μέχρι πρότινος, δεν μπορούσες να αποθηκεύσεις password στο σάιτ τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δευτερα πρωι ερχονται τεχνικος του Π-ΟΤΕ και τεχνικος της Νοβα, σκεφτομαι να τους κερασω κεικ με λαξατολ....Cecily Anne έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:44Όταν ήρθαν οι Γερμανοί, απέλυσαν όλους τους καλοπληρωμένους και κράτησαν τους ουγκαμπούγκα.Nostalgia έγραψε: ↑11 Οκτ 2018, 20:34Ελεος με τον Π-ΟΤΕ και τα συνεργεια του! Μετα απο μια εβδομαδα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, μπαινω στο σπιτι πριν λιγα λεπτα και ακουω το τηλεφωνο να χτυπαει! Επιτελους λεω ρε πουστη μου, δεν θα περασω και 2ο Σουκου χωρις ιντερνετ! Σηκωνω το τηλεφωνο λεω "Παρακαλω" και ακουω μια βαρια φωνη "ποιος εισαι εσυ που σηκωνεις το τηλεφωνο μου και μου λες παρακαλω;"
Ω ρε πουστη το εργο το εχω ξαναδει, λαθος πατσαρισμα ξανα!
Δεν περναει μισο λεπτο με ξαναπαιρνουν απο το ιδιο τηλεφωνο, αυτη την φορα μια γλυκια γυναικεια φωνη τρομαγμενη, "ποιος ειστε γιατι σηκωνετε το τηλεφωνο μου και λοιπες ιστοριες" της εξηγω προσπαθωντας να την ηρεμησω τι εχει γινει και οτι οι φωστηρες υπαλληλοι του Π-ΟΤΕ προφανως εμπλεξαν τις γραμμες μας.
Η γραμμη κλεινει αποτομα ακουγωντας απο πισω παλι την βαρια φωνη του μπαμπουλα. Τωρα την παιρνω εγω την κυρια στο κινητο απο το σταθερο της και προσπαθω να την ψαρεψω που μενει με προφαση το προβλημα μας. Δυο φορες τρομαγμενη με ευχαριστει και μου λεει οτι θα αποτανθει στην εταιρεια και με χαιρεταει.
Πως γινεται αυτοι οι υπαλληλοι του Π-ΟΤΕ να ειναι τοσο μα τοσο αχρηστοι οεο; Υπ'οψιν κι εγω και η κυρια ειμαστε στη Νοβα.
Υ.Γ: Τουλαχιστον τωρα εχω το ιντερνετ της....
Τρου στόρυ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Ναι μλκ μ έτος 2018 και πληκτρολογούσα πάσγουορντ για να μπω στον ΟΤΕ. Νταξ, τσιμενοκονία σκέτη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:48Ναι μλκ μ έτος 2018 και πληκτρολογούσα πάσγουορντ για να μπω στον ΟΤΕ. Νταξ, τσιμενοκονία σκέτη.

Για να βγεις;
- Cecily Anne
Επίσης δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν προσφέρουν ΜΟΝΟ ίντερνετ, όπως στην Αγγλία και πρέπει να πληρωνω και τηλέφωνο;Nostalgia έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:51Cecily Anne έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:48Ναι μλκ μ έτος 2018 και πληκτρολογούσα πάσγουορντ για να μπω στον ΟΤΕ. Νταξ, τσιμενοκονία σκέτη.
Για να βγεις;
Καλα εδω 1000 δικια εχεις, ειναι απαραδεκτο να εισαι υποχρεωμενος να πληρωνεις τηλεφωνο σταθερο!Cecily Anne έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:53Επίσης δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν προσφέρουν ΜΟΝΟ ίντερνετ, όπως στην Αγγλία και πρέπει να πληρωνω και τηλέφωνο;Nostalgia έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:51Cecily Anne έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:48Ναι μλκ μ έτος 2018 και πληκτρολογούσα πάσγουορντ για να μπω στον ΟΤΕ. Νταξ, τσιμενοκονία σκέτη.
Για να βγεις;
- Cecily Anne
Ναι ρε ειναι τελειως αχρηστο!
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν είναι τελείως άχρηστο. Δεν μπορείς να πάρεις να κλείσεις ραντεβού στο 1535 σε νοσοκομεία. Δεν μπορείς να πάρεις εξυπηρέτηση πελατών όλων των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών και αλλα, χωρίς να χρεωθείς υπέρμετρα από κινητό.
Για ποιο λόγο δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο οι εταιρείες κινητής - σταθερής ; Γιατί το επιτρέπει αυτό η ΕΕΤΤ;
Γιατι δεν κλείνονται τα ραντεβού σε νοσοκομεία online;
Το Ανίλα αλβανικό δεν είναι;
Για ποιο λόγο δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο οι εταιρείες κινητής - σταθερής ; Γιατί το επιτρέπει αυτό η ΕΕΤΤ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Γιατι ο ΕΕΤΤ παιζει το πουλακι του, δεν βλεπεις τι γινεται με τα χρεωσιμα μηνυματα!Spiros252 έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 21:04Δεν είναι τελείως άχρηστο. Δεν μπορείς να πάρεις να κλείσεις ραντεβού στο 1535 σε νοσοκομεία. Δεν μπορείς να πάρεις εξυπηρέτηση πελατών όλων των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών και αλλα, χωρίς να χρεωθείς υπέρμετρα από κινητό.
Δεν ξερω το διαδικτυο μου εβγαλε Ινδικο, λες να επεσα σε μικρη Αλβανεζα;
- Cecily Anne
Πάρε απ'το γραφείο.Spiros252 έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 21:04Δεν είναι τελείως άχρηστο. Δεν μπορείς να πάρεις να κλείσεις ραντεβού στο 1535 σε νοσοκομεία. Δεν μπορείς να πάρεις εξυπηρέτηση πελατών όλων των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών και αλλα, χωρίς να χρεωθείς υπέρμετρα από κινητό.

Μία χαρά πληρώνεις και line rental στην Αγγλία και γενικά στο Νησί, με την πλειοψηφία των εταιρειών, αφού χρησιμοποιούν το τηλεφωνικό δίκτυο. Μόνο κάποιες συγκεκριμένες εταιρείες προσφέρουν fibre με δική τους τεχνολογία, όπως η Virgin, αλλά είναι ακριβότερο και δεν είναι διαθέσιμο παντού.Cecily Anne έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:53Επίσης δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν προσφέρουν ΜΟΝΟ ίντερνετ, όπως στην Αγγλία και πρέπει να πληρωνω και τηλέφωνο;Nostalgia έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:51Cecily Anne έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 20:48Ναι μλκ μ έτος 2018 και πληκτρολογούσα πάσγουορντ για να μπω στον ΟΤΕ. Νταξ, τσιμενοκονία σκέτη.
Για να βγεις;
- Cecily Anne
Δεν ξέρω τι λες. Εγώ μια κοντά 8ετία πίσω πλήρωνα μονάχα ίντερνετ. Καλά δεν σου περιγράφω ταχύτητες. Ήρθαν Ελλάδα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ αργότερα.Λεγεών έγραψε: ↑12 Οκτ 2018, 21:46
Μία χαρά πληρώνεις και line rental στην Αγγλία και γενικά στο Νησί, με την πλειοψηφία των εταιρειών, αφού χρησιμοποιούν το τηλεφωνικό δίκτυο. Μόνο κάποιες συγκεκριμένες εταιρείες προσφέρουν fibre με δική τους τεχνολογία, όπως η Virgin, αλλά είναι ακριβότερο και δεν είναι διαθέσιμο παντού.