O365
Re: O365
Όντως μεγάλη παπαριά η με το στανιό λήψη updates και όλες οι μαλακίες που κατεβάζουν τα windows. Ειδικά στην Pro έκδοση είναι αδιανόητο να σου κατεβάζει Candy Crash Saga κλπ.
Νομίζω ο μόνος τρόπος να αποφύγεις τα updates είναι να ορίσεις ότι θα γίνονται από το intranet και στη διεύθυνση που σου ζητάει να βάλεις για τη λήψη τους να βάζεις κάτι άκυρο.
Μιλάμε τώρα για ένα service (Windows Update) που κανονικά και μόνο που θα το έκανες disable έπρεπε να τελειώνει η υπόθεση.
Νομίζω ο μόνος τρόπος να αποφύγεις τα updates είναι να ορίσεις ότι θα γίνονται από το intranet και στη διεύθυνση που σου ζητάει να βάλεις για τη λήψη τους να βάζεις κάτι άκυρο.
Μιλάμε τώρα για ένα service (Windows Update) που κανονικά και μόνο που θα το έκανες disable έπρεπε να τελειώνει η υπόθεση.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ με τα απντέιτ δεν είχα τα πρόβληματα που λέτε, αλλά τα σέττινγκς τα χειρίζονται τα τσακαλάκια στο ΙΤ σαπόρτ, δεν ασχολούμαι... Αυτό που γράφει ο βάτραχας για τα πους σε υποφακέλους ισχύει στο ιΟς, αλλά δεν το είχα προσέξει μέχρι στιγμής. (Αλλά ίσχυε και για το Mail όχι μόνο για το Outlook)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στο iOS σου δίνει τη δυνατότητα για VIPs οπότε λαμβάνεις notifications από όποιον θες ανεξάρτητα από το αν τον έχεις σε subfolder.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 22:51Εγώ με τα απντέιτ δεν είχα τα πρόβληματα που λέτε, αλλά τα σέττινγκς τα χειρίζονται τα τσακαλάκια στο ΙΤ σαπόρτ, δεν ασχολούμαι... Αυτό που γράφει ο βάτραχας για τα πους σε υποφακέλους ισχύει στο ιΟς, αλλά δεν το είχα προσέξει μέχρι στιγμής. (Αλλά ίσχυε και για το Mail όχι μόνο για το Outlook)
- Dwarven Blacksmith
Το υποχρεωτικό Windows update δεν είναι παπαριά, είναι μονόδρομος.
Ισχυροποιεί την πλατφόρμα και εγγυάται στους developers οτι μπορούν τα χρησιμοποιούν τα εργαλεία που τους δίνει η τελευταία έκδοση χωρίς να μειώνουν το userbase τους.
Ισχυροποιεί την πλατφόρμα και εγγυάται στους developers οτι μπορούν τα χρησιμοποιούν τα εργαλεία που τους δίνει η τελευταία έκδοση χωρίς να μειώνουν το userbase τους.

Εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα πέρα από τα Windows, οπότε πιθανότατα στο κάνει πουτάνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:00Το υποχρεωτικό Windows update δεν είναι παπαριά, είναι μονόδρομος.
Το τελευταίο διάστημα έχω βαρεθεί να διορθώνω συστήματα που κάποιο update των Windows διέγραψε configuration files ή σταμάτησε κάποια από τις λειτουργίες των εγκατεστημένων προγραμμάτων.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα υπόλοιπα που λέτε αλλά εμάς στο γραφείο μας έβαλαν Skype for business και βλαστημάει όλος ο κόσμος με το σπιούνο που μας φόρτωσαν.
Αδύνατον πλέον να κάνεις την πάπια και να μην το σηκώνεις όταν σε παίρνει ο κάθε ενοχλητικός.
Άσε που όταν σου αφήνουν ηχητικά μηνύματα είναι εντελώς αδύνατον να αποκρυπτογραφήσεις τι στο καλό λένε.
Αδύνατον πλέον να κάνεις την πάπια και να μην το σηκώνεις όταν σε παίρνει ο κάθε ενοχλητικός.
Άσε που όταν σου αφήνουν ηχητικά μηνύματα είναι εντελώς αδύνατον να αποκρυπτογραφήσεις τι στο καλό λένε.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- Dwarven Blacksmith
Άλλο αυτό. Εσύ μιλάς για την εκτέλεση η οποία επιδέχεται βελτίωσης σαφώς.vatraxos έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:03Εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα πέρα από τα Windows, οπότε πιθανότατα στο κάνει πουτάνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:00Το υποχρεωτικό Windows update δεν είναι παπαριά, είναι μονόδρομος.
Το τελευταίο διάστημα έχω βαρεθεί να διορθώνω συστήματα που κάποιο update των Windows διέγραψε configuration files ή σταμάτησε κάποια από τις λειτουργίες των εγκατεστημένων προγραμμάτων.
Η κεντρική ιδέα όμως είναι σωστή.
Αυτό που μάλλον πρέπει να γίνει είναι να επενδύσει η MS σε μοντέλο continuous integration.

Διαφωνώ, η κεντρική ιδέα είναι λάθος. Σωστή θα ήταν αν οι αρχικές ρυθμίσεις είχαν την αυτόματη ενημέρωση ενεργοποιημένη μεν, αλλά σου έδινε τη δυνατότητα να την απενεργοποιήσεις με απλό τρόπο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:09Άλλο αυτό. Εσύ μιλάς για την εκτέλεση η οποία επιδέχεται βελτίωσης σαφώς.vatraxos έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:03Εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα πέρα από τα Windows, οπότε πιθανότατα στο κάνει πουτάνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:00Το υποχρεωτικό Windows update δεν είναι παπαριά, είναι μονόδρομος.
Η κεντρική ιδέα όμως είναι σωστή.
Αυτό που μάλλον πρέπει να γίνει είναι να επενδύσει η MS σε μοντέλο continuous integration.
Τώρα πρακτικά δεν έχεις επιλογή εκτός αν αρχίσεις τις αλχημείες. Αλλά πόσοι γνωρίζουν να επεξεργάζονται group policies;
Το υποχρεωτικο update ok. Το υποχρεωτικο restart να μπει το update επειδη πηγες για κατουρημα και δεν προλαβες να το ακυρωσεις ειναι απαραδεκτο και δη για επαγγελματικο μηχανημα που μπορει να το εχεις αφησει ανοιχτο να κανει ξερωγω data mining που κραταει 15 ωρες.
Η Amazon οταν κανει υποχρεωτικο restart ενα host για σημαντικο update σου στελνει ειδοποιηση για το instance σου που τρεχει εκει 20 εως 40 μερες πριν. Αυτοι οι μαλακες τους αρκει να ειναι μετα το εργασιμο ωραριο που εχεις δηλωσει.
Η Amazon οταν κανει υποχρεωτικο restart ενα host για σημαντικο update σου στελνει ειδοποιηση για το instance σου που τρεχει εκει 20 εως 40 μερες πριν. Αυτοι οι μαλακες τους αρκει να ειναι μετα το εργασιμο ωραριο που εχεις δηλωσει.
Οσο για το o365 δοκιμαστε να παιξετε με το api για να εχετε audit logs πιο περα απο τις 10 μερες ή κατι τετοιο που σου δινει και θα δειτε τη γλυκα.
Και λαμπρη ιδεα να μην υπαρχει κανενας τροπος να ξεχωρισεις το mfa failure απο το mfa success.
Και λαμπρη ιδεα να μην υπαρχει κανενας τροπος να ξεχωρισεις το mfa failure απο το mfa success.
Προφανώς και είναι παπαριά. Είναι αδιανόητο το λειτουργικό να κάνει enforce update policies στο χρήστη, στα αρχίδια μου οι προγραμματιστές και τα versions τους, έτσι και αλλιώς πλέον τα fat desktop applications είναι η μειοψηφία.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 23:00Το υποχρεωτικό Windows update δεν είναι παπαριά, είναι μονόδρομος.
Εγώ δεν θέλω να κάνει restart το pc που τρέχει τον HyperV με τα 10vms, επειδή το GPO που σταματάει την καρκινιά είχε γίνει reset στο προηγούμενο update από μόνο του (ελεοc).
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για μπίζνες γιούζερς μιλάμε ρε νέρντουλες, δεν έχει χεντάι εδώ, να φύγετε να πάτε αλλού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό