Ευχαριστώ πολύ! Θα ρίξω μια ματιά σε αυτά που είπες αύριο αναλυτικά για να είμαι πιο προετοιασμένη την Δευτέρα. Κακώς αγχώνομαι, είναι τόσο φλου εκεί μέσα που και να μην κατάφερνα τίποτα δεν θα τους ένοιαζε αλλά επειδή δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας, θέλω να προσπαθώ και να δίνω το 100% μου. Και είναι και αυτό που είπες, ό,τι μαθαίνω είναι καλό για μένα.klg έγραψε: ↑03 Ιουν 2024, 09:23Οκ, λοιπόν. Αρχικά δε βλέπω το λόγο να αγχώνεσαι, σιγά τη μαλακία που σου βάλανε να κάνεις. Κατα τα άλλα, ναι δεν ξέρω πώς πας από ML με python, στο να κάνεις babysit το github, φαίνεται σαν red flag για εκει που δουλεύεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχεις πολύ χειρότερα red flags ήδη anyway.Casp έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 14:05Δεν λεω για το admin, γι αυτα χεστηκα. Για το github actions αυτα εψαχνα ουτως ή αλλως.
Αυτο που θελουν ειναι με καποιο τροπο να το βαλω να εχει access σε ενα συγκεκριμενο project οπου εχει υπαρχει το label "status" και θελω οταν αυτο γινεται "staging" να πηγαινω αυτοματα να βαζω comment στο ticket για να στελνει email σε οσους ειναι assigned στο συγκεκριμενο ticket/issue.
Μου ειπαν κατι για API και αυτα ψαχνω κ για server και για tokens κτλ. Απλα πρεπει να δω τι σημαινει το καθε τι.
Ελπιζω να μου φυγει το αγχος για να ειμαι ηρεμη.
Job description ε; Δεν μου το εχουν αλλαξει καν. Data officer οσο ασχολουμουν με AI και python. Τωρα απλα administration που ασχολειται και με programming (php κυριως). Τρεχα γυρευε.
Σε σχέση με αυτό που πρέπει να κάνεις, απλά θα κάνεις ένα Github App και κλαιν. Από αυτά που έγραψες, χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.
Θα σου πρότεινα απλά να χαλαρώσεις, εμείς σαν προγραμματιστές καναμε επί δεκαετίες τη δουλειά σου (data whatever). Είμαι της άποψης, πώς ό,τι θα μάθεις καλό θα είναι, ακόμα και αν δεν φαίνεται να έχει 100% σχέση με τη ρόλο σου.
Θα φτιάξω linkedin σήμερα όμως για να το δω πολύ πιο σοβαρά με το ψάξιμο εργασίας και τις επιλογές που έχω.