Το bot είναι δικό μου, εγώ το έγραψα.Imperium έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 13:17Εμπιστεύτηκες μποτ του Τελεγραμ να σου στέλνει τον IP του Raspberry?GoBzi έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 13:12Ναι εγώ έτσι ακριβώς το έχω σπίτι. qbittorrent με web ui σε raspberry το οποίο βγαίνει στο ιντερνετ μόνο απο το mullvad και έχω βάλει και εναν 4TB Seagate και καλα για NAS. Μέχρι και bot στο Telegram εχω να μου στέλνει την IP που βγαίνει το raspberry.enaon έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 12:49παντως για να εχει νόημα το vpn, πρέπει ο χρήστης να καταλαβαίνει τα βασικά δρομολόγησης. Πρέπει να βγει απο το default η εξοδος προς τον isp και να μπει ενα στατικό route προς το vpn, ωστε αν πεφτει το vpn να μην εχουμε καθολου ινετ.
στην πράξη αυτα που γραφούμε δεν εχουν νόημα, θα κανει ενα δισκονεκτ το vpn και θα παει απο τον isp το τορεντ ετσι όπως τα λέμε, θα συνδεθει παλι το vpn αλλα πολλές συνδεσεις του τορρεντ θα μείνουν στον isp, δεν θα αλλάξουν.
Παλιά είχα δώσει εκτενή περιγραφή, αλλά για guide θα έβγαινε αρκετά πολύπλοκο για τον μέσω πφορουμίτη.
Πως να κατεβάσεις τα Ubuntu μέσω torrent
Re: Πως να κατεβάσεις τα Ubuntu μέσω torrent
πρέπει να κλείνουμε και το ipv6 απο την κάρτα δικτύου. Καλύτερα να φτιαξουμε μια βαλιτσουλα να την εχουμε στο χώλ για οταν χτυπήσει την πορτα η Μενδώνη, πιο ευκολο.
Εγω νομίζω θα την φάνε καμια 100-200 άτομα και οι υπόλοιποι θα χεστούν. Θα μου πεις το ίδιο έγινε και με το κάπνισμα και τον ΚΟΚ, μα εγώ είμαι Έλληνας δεν θα πεθάνω, υπήρξα άρχοντας στο κόσμο απάνω.

Αυτό

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση, θα μας τσακίσουν τα στουντιο του χόλυγουντ αν κάνουμε καμία σαχλαμάρα και κόψουμε τα πειρατικά. Το τελευταίο ειναι η συνδρομή νομίζω. Για τους αγώνες τα λενε αυτα, απο το 2003 τα ιδια και τα ίδια.
-
Τα linux είναι παράνομα... Να αγοράζετε μόνο αμερικανικά λειτουργικά συστήματα, Windows ή ΜacOS. God Bless America and the Supreme Leaders Trump and Musk.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mike Bassett την 27 Μαρ 2025, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
προσωπικά δεν έχω ιδέα από linux και δεν είμαι κ αγχωμένος γτ ούτως ή άλλως δε κατεβάζω πλέον

το μόνο που χρειάζομαι είναι να κατεβάζω που κ που κάνα άρθρο, ελπίζω να μην μας κυνηγήσουν κ γι'αυτό

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Mike Bassett έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 13:26Τα linux είναι παράνομα... Να αγοράζετε μόνο αμερικανικά λειτουργικά συστήματα, Windows ή ΜacOS. God Bless America and the Supreme Leaders Trump and Musk.

-
και; Δεν είναι παράνομο αυτό. Το περιεχόμενο είναι το θέμαGoBzi έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 12:47Μπορεί να φιλτράρουν βάσει προτοκόλου (BitTorrent).Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 12:43Δεν γπαρχεινπεροπτωσει να σε παρσξηγησει κανεναςν
Παροχος γξατι κατεβάσεις το Ubuntu με torrentb
Όποιος βάζει αυτά τα λίνουξ πρέπει να μαστιγωθεί ανηλεώς πρώτα και μετά να πεταχθεί σε ανήλιαγο υπόγειο κελί.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- NoMoreLice
Γενικά, στο ίντερνετ κυκλοφορουν διάφορα παράνομα πράγματα, οπότε καλύτερα μη συνδέεσαι καθόλου μη και σου ρίξει κάνα πρόστιμο η Μενδωνη.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

-
-
Eίναι και τα torrent παράνομα. Τα linux είναι παράνομα και κατασκοπεύουν για την Κίνα.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 18:06και; Δεν είναι παράνομο αυτό. Το περιεχόμενο είναι το θέμαGoBzi έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 12:47Μπορεί να φιλτράρουν βάσει προτοκόλου (BitTorrent).Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 12:43Δεν γπαρχεινπεροπτωσει να σε παρσξηγησει κανεναςν
Παροχος γξατι κατεβάσεις το Ubuntu με torrentb