Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
-
omg kai 3 lol
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από omg kai 3 lol » 26 Απρ 2021, 14:37
sys3x έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 14:29
Και δεν μπορείς να κάνεις hw monitoring γιατί den ekei to gpuz to glinoux.

Πως με στεναχώρησες έτσι, πως; πως; πως;

θερμοκρασιες βλεπεις μονο το generic της gpu, για να δεις μνημες, board κλπ απλα κανεις το σταυρο σου

οποτε τις καρτες πρεπει να τις σεταρεις πρωτα μεσα απο τα windows και μετα να τρεξεις το στικακι, οπως και σε καθε τυχον προβλημα ή αλλαγη θα πρεπει να ξαναγυρνας σε windows για να βλεπεις τι συμβαινει, ξυσε ταυτι με τη πατουσα σου δηλαδη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
omg kai 3 lol την 26 Απρ 2021, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 26 Απρ 2021, 14:39
sys3x έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 14:34
Νταξ, τουλάχιστο με γουήντοζ δεν θα έχεις και ιούς.

Παλιός κλασικός στόκος - ομιτζίς.

Με ανησύχησες λίγο με τα crypto γιατί έχεις πάρει χαμπάρι τι παίζει αλλά οκ, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν με ντρίποντα.
(:
.
τι να φοβαμαι απο χακιες και ιους στο ριγκ ρε μπαγλαμα; λες να βαλω εκει ολα τα passwords απο τα wallets και τα trade accounts?

-
sys3x
από sys3x » 26 Απρ 2021, 14:53
omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 14:37
sys3x έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 14:29
Και δεν μπορείς να κάνεις hw monitoring γιατί den ekei to gpuz to glinoux.

Πως με στεναχώρησες έτσι, πως; πως; πως;

θερμοκρασιες βλεπεις μονο το generic της gpu, για να δεις μνημες, board κλπ απλα κανεις το σταυρο σου

οποτε τις καρτες πρεπει να τις σεταρεις πρωτα μεσα απο τα windows και μετα να τρεξεις το στικακι, οπως και σε καθε τυχον προβλημα ή αλλαγη θα πρεπει να ξαναγυρνας σε windows για να βλεπεις τι συμβαινει, ξυσε ταυτι με τη πατουσα σου δηλαδη

Είσαι ανεπίδεκτος και γω πλέον δεν θα επιμένω δωρεάν.
Θες να πιστεύεις ότι με γουήντοζ κάνεις πιο γλήγορα τη δουλειά σου και με μεγαλύτερη ασφάλεια; μπη μάη γκεστ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 26 Απρ 2021, 14:58
αν ειχα φαρμα με καμια 10αρια rigs θα εβαζα hiveos με ενα rig μια χαρα το ελεγχω με windowz
ποιος να το περιμενε.. να πονταρεις στο mining για να ανεβουν τα ποσοστα του λινουξ!

-
sys3x
από sys3x » 26 Απρ 2021, 15:16
Η ανωτερότητα δεν είναι θέμα πονταρίσματος βρε τζουτζούκο, σιγά μην ποντάρω και στην νασα, ούτε τον λήγοντα πάλι, πάλι.
Τέσπα.
.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 26 Απρ 2021, 15:34
Η nvidia δεν αφήνει low level api στο linux , σε αντίθεση με amd που βλέπεις τα πάντα όλα σε hiveos
Τώρα με passthrough στα virtual machines αλλάζει μυαλό .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
sys3x
από sys3x » 26 Απρ 2021, 15:40
omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 15:28
ακομα να μεγαλωσεις βρε τσιου και μιλας για ανωτεροτητες; διαφορετικοτητα υπαρχει αναλογα με τις εκαστοτε αναγκες και τη χρηση
Όχι φίλε μου, υπάρχει, Linux supremacy ΣΕ ΟΛΑ, ευρύτερη υποστήριξη σε drivers δεν υπάρχει.
.
-
omg kai 3 lol
από omg kai 3 lol » 26 Απρ 2021, 19:07
sys3x έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 15:40
omg kai 3 lol έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 15:28
ακομα να μεγαλωσεις βρε τσιου και μιλας για ανωτεροτητες; διαφορετικοτητα υπαρχει αναλογα με τις εκαστοτε αναγκες και τη χρηση
Όχι φίλε μου, υπάρχει, Linux supremacy ΣΕ ΟΛΑ, ευρύτερη υποστήριξη σε drivers δεν υπάρχει.
σας πολεμανε υπουλα συντροφε

βαστα γερα η νικη ειναι κοντα

-
sys3x
από sys3x » 26 Απρ 2021, 20:10
Ναι, μας πολεμάνε σ/φε, γι' αυτό δεν υπάρχει ούτε ένα σοβαρό υπολογιστικό σύστημα στο κόσμο που να μην τρέχει λινουξάκι.

.
-
klg
- Phorum.gr user: klg
από klg » 27 Απρ 2021, 18:32
sys3x έγραψε: ↑26 Απρ 2021, 12:39
Όσο δεν γίνονται διαθέσιμοι drivers για πλήθος συσκευών θα παρατείνεται το έτος, κάποια στιγμή νομοτελειακά θα γίνει και αυτό. Στο ενδιάμεσο το 90% των χρηστών που δεν χρησιμοποιούν windows specific software δεν έχουν κανέναν λόγο να ασχολούνται με γουήντοζ, απλά.
Change my mind.
Δυστυχώς, εγώ όπως γνωρίζεις τόσα χρόνια είμαι στο αντιδιαμετρικό επιχείρημα. Αν δεν έχεις κάποιον πολύ ιδιαίτερο λόγο να χρησιμοποιήσεις linux και αν δεν ξέρεις τι κάνεις, καλύτερο είναι να μην ασχοληθείς καθόλου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
sys3x
από sys3x » 27 Απρ 2021, 18:39
klg έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 18:32
Όσο δεν γίνονται διαθέσιμοι drivers για πλήθος συσκευών θα παρατείνεται το έτος, κάποια στιγμή νομοτελειακά θα γίνει και αυτό. Στο ενδιάμεσο το 90% των χρηστών που δεν χρησιμοποιούν windows specific software δεν έχουν κανέναν λόγο να ασχολούνται με γουήντοζ, απλά.
Change my mind.
Δυστυχώς, εγώ όπως γνωρίζεις τόσα χρόνια είμαι στο αντιδιαμετρικό επιχείρημα. Αν δεν έχεις κάποιον πολύ ιδιαίτερο λόγο να χρησιμοποιήσεις linux και αν δεν ξέρεις τι κάνεις, καλύτερο είναι να μην ασχοληθείς καθόλου.
Μισό, για κάποιον που απλά σερφάρει, ανοίγει μέηλ και μερικά οκέησιοναλ εξελόφυλλα (το 90 φεύγα % των χρηστών δηλαδή που δεν παίζουν ΑΑΑ τίτλους), αν το καινούργιο τους λαπ τους ερχότανε με προεγκατεστημένα ομπούντου, θα τον έλεγες να ασχοληθεί;
.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 27 Απρ 2021, 21:49
sys3x έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 18:39
Change my mind.
Μισό, για κάποιον που απλά σερφάρει, ανοίγει μέηλ και μερικά οκέησιοναλ εξελόφυλλα (το 90 φεύγα % των χρηστών δηλαδή που δεν παίζουν ΑΑΑ τίτλους), αν το καινούργιο τους λαπ τους ερχότανε με προεγκατεστημένα ομπούντου, θα τον έλεγες να ασχοληθεί;
Άψογος. Ακριβώς έτσι.
-
klg
- Phorum.gr user: klg
από klg » 27 Απρ 2021, 22:14
sys3x έγραψε: ↑27 Απρ 2021, 18:39
Change my mind.
Βασικά το point μου είναι ότι εξαρχής δεν θα του πρότεινα να πάρει laptop με ubuntu.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
lafkiotis
από lafkiotis » 28 Απρ 2021, 03:53
apt-update
lol
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
09 Φεβ 2025, 08:18
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 1431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NoMoreLice
05 Νοέμ 2024, 00:10
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Αύγ 2023, 16:44
-
-
- 380 Απαντήσεις
- 6741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
18 Αύγ 2024, 17:37
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.