16 ευρώ για 2 ραντεβού!
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: 16 ευρώ για 2 ραντεβού!
Είναι κάποιος σύμφωνος με την ιδιωτικοποίηση των τηλεφωνικών ραντεβού των νοσοκομείων;
Υποτίθεται ότι υπάρχουν πάρα πολλοί υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν μπορούν κάποιοι να μετατεθούν και να κάνουν αυτή την απλή δουλειά; Τόσο δύσκολο είναι;
Υποτίθεται ότι υπάρχουν πάρα πολλοί υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν μπορούν κάποιοι να μετατεθούν και να κάνουν αυτή την απλή δουλειά; Τόσο δύσκολο είναι;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν χρειάζεται καν τηλέφωνο πλέον για ραντεβού. Στη Θεσσαλονίκη τα ραντεβού για τα περισσότερα νοσοκομεία κλείνονται μέσω ίντερνετ, για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και πολλές φορές με τον γιατρό που προτιμάς. Η χρέωση από τηλ. είναι απλούστατα απάτη.
Και πώς θα βγάλει ο ιδιώτης χρήματα αν δε πάρει τη δουλειά από το κράτος, κοπανάει χρεώσεις στους πολίτες και πληρώνει μισθούς ανύπαρκτους πάλι με τη συμφωνία του κράτους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ενα μεγάλος άνθρωπος όμως που δεν έχει εξοικείωση με το ίντερνετ δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:00Δεν χρειάζεται καν τηλέφωνο πλέον για ραντεβού. Στη Θεσσαλονίκη τα ραντεβού για τα περισσότερα νοσοκομεία κλείνονται μέσω ίντερνετ, για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και πολλές φορές με τον γιατρό που προτιμάς. Η χρέωση από τηλ. είναι απλούστατα απάτη.
Θα πάει αναγκαστικά στο τηλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ένας μεγάλος άνθρωπος έχει γιους κόρες εγγόνια δισέγγονα. Εμένα με αγγαρεύει η μάνα μου να την πάω επίσκεψη στις φίλες της. Νισάφι.Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:12Ενα μεγάλος άνθρωπος όμως που δεν έχει εξοικείωση με το ίντερνετ δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:00Δεν χρειάζεται καν τηλέφωνο πλέον για ραντεβού. Στη Θεσσαλονίκη τα ραντεβού για τα περισσότερα νοσοκομεία κλείνονται μέσω ίντερνετ, για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και πολλές φορές με τον γιατρό που προτιμάς. Η χρέωση από τηλ. είναι απλούστατα απάτη.
Ε ναι ρε τύπε. Έχει αυτοκίνητα που πηγαίνουν μόνα τους, γιατί δεν παίρνει ένα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:54Ένας μεγάλος άνθρωπος έχει γιους κόρες εγγόνια δισέγγονα. Εμένα με αγγαρεύει η μάνα μου να την πάω επίσκεψη στις φίλες της. Νισάφι.Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:12Ενα μεγάλος άνθρωπος όμως που δεν έχει εξοικείωση με το ίντερνετ δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:00
Δεν χρειάζεται καν τηλέφωνο πλέον για ραντεβού. Στη Θεσσαλονίκη τα ραντεβού για τα περισσότερα νοσοκομεία κλείνονται μέσω ίντερνετ, για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και πολλές φορές με τον γιατρό που προτιμάς. Η χρέωση από τηλ. είναι απλούστατα απάτη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι ακόμα τύπε. Όχι ακόμα.Feindflug έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 19:05Ε ναι ρε τύπε. Έχει αυτοκίνητα που πηγαίνουν μόνα τους, γιατί δεν παίρνει ένα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:54Ένας μεγάλος άνθρωπος έχει γιους κόρες εγγόνια δισέγγονα. Εμένα με αγγαρεύει η μάνα μου να την πάω επίσκεψη στις φίλες της. Νισάφι.
Δεν είναι τόσο απλό νομίζω ούτε εύκολο. Ούτε θα έπρεπε η λογική να είναι, έλα μωρέ όλοι έχουν κάποιον. Μπορεί το κράτος να έχει μια στοιχειώδη πρόνοια να μην υπερχρεώνονται ανθρώποι που θέλουν να εξυπηρετηθούν για την υγεία τους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:54Ένας μεγάλος άνθρωπος έχει γιους κόρες εγγόνια δισέγγονα. Εμένα με αγγαρεύει η μάνα μου να την πάω επίσκεψη στις φίλες της. Νισάφι.Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:12Ενα μεγάλος άνθρωπος όμως που δεν έχει εξοικείωση με το ίντερνετ δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:00
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καπετάν Κότας
- Phorum.gr user: Tζένη Μπότση
Από ότι καταλαβαίνω μιλάμε για ραντεβού δωρεάν.
Συνεπώς 8 ευρω για ραντεβού με γιατρό. Ε δεν το λες και ακριβά.
Συνεπώς 8 ευρω για ραντεβού με γιατρό. Ε δεν το λες και ακριβά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ε κανονικά έτσι είναι όπως τα λες. Αλλά στην Ελλάδα όπως τα ζευγάρια με παιδιά δεν θα μπορούσαν χωρίς γιαγιάδες και παππούδες έτσι και οι παππούδες δεν μπορούν χωρίς εξυπηρετήσεις από τα παιδιά τους.Naida έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 19:18Δεν είναι τόσο απλό νομίζω ούτε εύκολο. Ούτε θα έπρεπε η λογική να είναι, έλα μωρέ όλοι έχουν κάποιον. Μπορεί το κράτος να έχει μια στοιχειώδη πρόνοια να μην υπερχρεώνονται ανθρώποι που θέλουν να εξυπηρετηθούν για την υγεία τους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:54Ένας μεγάλος άνθρωπος έχει γιους κόρες εγγόνια δισέγγονα. Εμένα με αγγαρεύει η μάνα μου να την πάω επίσκεψη στις φίλες της. Νισάφι.
Αυτό με το Μεταξά χτυπάει ιδιαιτέρως άσχημα. Όχι ότι στα άλλα νοσοκομεία ο κόσμος πάει για βόλτα αλλά εκεί οι περισσότεροι έχουν χοντρό πρόβλημα και αρκετοί καταστρέφονται οικονομικά.Spiros252 έγραψε: ↑18 Οκτ 2019, 09:24Κάποιοι παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων.
Ή μάλλον έχουν στήσει φάμπρικα παραγωγής εύκολου χρήματος εις βάρος των ασθενών..
Πρόσφατα τα ραντεβού στο ΚΑΤ και στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» μπήκαν στον τηλεφωνικό αριθμό 14500. Δεν ξέρω αν ευθύνεται η τωρινή κυβέρνηση ή είχε αποφασιστεί νωρίτερα ή αποφασίζει η διοίκηση των νοσοκομείων. Πάντως ο λογαριασμός του σταθερού μου ήρθε αυξημένος κατά 16€ λόγω 2 ραντεβού που έκλεισα στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Μέχρι τον Αύγουστο τα ραντεβού στο ΚΑΤ κλείνονταν σε σταθερά νούμερα του ίδιου του νοσοκομείου, με αστική χρέωση φυσικά.
Η ένταξη και του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» δείχνει πλήρη αδιαφορία για τους καρκινοπαθείς και τους συγγενείς τους που θα πρέπει πλέον να σκάνε 5-10 ευρώ για κάθε τηλεφωνικό ραντεβού.. Ελλάς 2019 μ.Χ.
Ωραίο θέμα Σπύρο. Θα ήταν καλό να ακούγαμε και την γνώμη κάποιου από τον τομέα υγείας μήπως λύνονται κάποια προβλήματα τεχνικής φύσης με τα πενταψήφια νούμερα αλλά και πάλι θα έπρεπε να δοθεί κάποια λύση στο να μην επιβαρυνθούν αυτοί οι συγκεκριμένοι ασθενείς.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τί ίντερνετ και μλκίες. Οτιδήποτε λιγότερο από το να σε παίρνει τηλέφωνο ο άδωνις να σε ρωτάει πότε σε βολεύει, αφού ζητήσει πρώτα συγγνώμην για την ενόχληση, είναι νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και ξεπούλημα του μέλλοντος των παιδών μας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Καπετάν Κότας
Συμφωνοι..αλλα οχι ο Αδωνις. Καμια πιο γλυκιά φωνούλαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 20:20Τί ίντερνετ και μλκίες. Οτιδήποτε λιγότερο από το να σε παίρνει τηλέφωνο ο άδωνις να σε ρωτάει πότε σε βολεύει, αφού ζητήσει πρώτα συγγνώμην για την ενόχληση, είναι νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και ξεπούλημα του μέλλοντος των παιδών μας
- Καπετάν Κότας
Τώρα που το σκέφτηκα...θα ήταν τέλειο ..ηχογραφημένο μήνυμα με φωνή Αδωνιδος.
"Για πρωινά ραντεβού πατήστε το 2! "
"Για πρωινά ραντεβού πατήστε το 2! "
- Ηράκλειτος
- †
Ορθόν! Οι μεγάλοι άνθρωποι πώς κάνουν τη φορολογική τους δήλωση κάθε χρόνο;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Οκτ 2019, 18:54Ένας μεγάλος άνθρωπος έχει γιους κόρες εγγόνια δισέγγονα. Εμένα με αγγαρεύει η μάνα μου να την πάω επίσκεψη στις φίλες της. Νισάφι.
God.exe is missing. Universe will restart.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 977 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
-
Νέα δημοσίευση Ραντεβού στο Θησείο με την ΓΑΛΗ...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Νοέμ 2023, 10:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 1442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
16 Νοέμ 2023, 08:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάμε με το Πί στο πρώτο ραντεβού;
από enaon » 24 Οκτ 2024, 19:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
24 Οκτ 2024, 19:42
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
23 Δεκ 2023, 12:17