Να δεις που στο στήνω και οικοσύστημα και ψάχνομαι για μπρίζες.sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 19:21Μόνο με KDE αυτά, που μου θες και γουήντοζ, για να αλλάζεις γουωλπέηπε, στήσε ένα βίρτσουαλ μασίν. Αλλά και με το KDE τι κάνεις; βάζεις λάηβ στρήμηνγκ το μέγκα, χωρίς ίχνος ντροπής, καλύτερα να έκανες γκριμάτσες.Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 19:16Με το θέμα του γουόλπέηπερ έχω αρρώστια.
Εδώ παίρνεις ροή από τηλεόραση ονλάι και τη θολώνεις όσο θες και την κοτσάρεις πάνω από τη περιήγηση που κάνεις.
Προχθές κατέβασα και το Bodhi και παίζω τώρα με κινούμενα γουλπέηπερς και τζιφάκια με κίνηση για εικονίδια φακέλων και εφαρμογών.
Δοκίμασε και το elementary OS, μακράν το πιο αποδοτικό de για να κάνεις πραγματική δουλίτσα, αλλά τι λέω, πούτσο σου εσένα, με τα μπλιμπλίκια ασχολείσαι, δεκαπεντάχρονο, βαριά.
Γουίντοζ Γιουεζμπί
Re: Γουίντοζ Γιουεζμπί
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καλά καλά.
Επειδή βαριέμαι να στα γράφω ένα ένα πάρε εδώ
Επειδή βαριέμαι να στα γράφω ένα ένα πάρε εδώ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://sergeistrelec.ru/winpe-10-8-ser ... rsion.htmlΧαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 18:37Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν έχω περιβάλλον γουίντοουζ εδώ να τρέξω το exeδάκι.gambs έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 00:18https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
Με το tool της microsoft απο το λινκ θα κατεβασει σχετικα τελευταια έκδοση και θα φτιαξει bootable usb για εγκατασταση
Δοκιμασε αυτο το bootable windows για να τρεξεις το exe
Του '15 βίντεο βρήκες; Αυτό κατ' αρχάς έχει ISO 2,9 . Ο τύπος άφησε βλέπω MSDOS παρτίσιον τέ.
Τα έχω κάνει αυτά. Στην εγκατάσταση λέει ότι δεν βρήκε ένα αρχείο.
- kongrosian
Ε ναι msdos.
Αυτή είναι η διαδικασία.
Στήσε ένα vm ρε τρόμπα, σε περιμένει έη μπρέηβ νιου γουώρλντ.
.
.
Άμα το στήσει σε virtualbox δεν έχει κανέναν λόγο, από αυτούς που ανέφερε τέλος πάντων, να κάνει μπερ μέταλ εγκατάσταση + σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό που ζήτησε το οπ.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:11λύση με rufus και windows σε virtualbox
https://askubuntu.com/questions/1349288 ... -20-04-ste
.
.
Θέλω καθαρή εγκατάσταση ρε με άλλο παρτίσιο! Ωωωωωω!
Τέλος πάντων, αφού θέλεις ντιούαλ μπου κάντο σωστά, όχι απλά σε άλλο παρτίσιο αλλά σε ξεχωριστό δικό του δίσκο.
Αν δεν το κάνεις έτσι από εμένα προσωπικά μην περιμένεις άλλη βοήθεια επί του θέματος, μόνον στα έλεγα και κράξιμο, ξήγα.

Α, και βάλε w11 όχι 10, έτσι για το γιόλο.
.
.
- kongrosian
για να παίζει παιχνίδια σε φουλ επιδόσεις; τα παιδιά μεγαλώνουν, θα θέλουν να παίξουν fortnite ή ό,τι άλλο είναι στα trends.sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:16Άμα το στήσει σε virtualbox δεν έχει κανέναν λόγο, από αυτούς που ανέφερε τέλος πάντων, να κάνει μπερ μέταλ εγκατάσταση.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:11λύση με rufus και windows σε virtualbox
δεν τους έχει πάρει ούτε ένα τάμπλετ. πεντόβολα παίζουν.

και δεν σηκώνεται και από το πισι ο κάψαλος.

Χαοτικός
Τους έχω πάρει τάμπλετ.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:20για να παίζει παιχνίδια σε φουλ επιδόσεις; τα παιδιά μεγαλώνουν, θα θέλουν να παίξουν fortnite ή ό,τι άλλο είναι στα trends.sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:16Άμα το στήσει σε virtualbox δεν έχει κανέναν λόγο, από αυτούς που ανέφερε τέλος πάντων, να κάνει μπερ μέταλ εγκατάσταση.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:11λύση με rufus και windows σε virtualbox
Χαοτικός
sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:19Τέλος πάντων, αφού θέλεις ντιούαλ μπου κάντο σωστά, όχι απλά σε άλλο παρτίσιο αλλά σε ξεχωριστό δικό του δίσκο.
Αν δεν το κάνεις έτσι από εμένα προσωπικά μην περιμένεις άλλη βοήθεια επί του θέματος, μόνον στα έλεγα και κράξιμο, ξήγα.
Μια ζωή ντούαλ μπου είχα. που θα μου πεις εσύ χαρχάλιαγκα. Μια χαρά είναι ο ένας σκληρός.
Ε τότε τι γουήντοζ και μαλακίες μας τσαμπουνάει, ας τα πάρει από ένα μακμπούκ έηρ από αυτά τα καινούργια με τον μ1 (γαμάνε παρεμπιπτόντως) , τι είναι; κανένας φτωχομπινές;kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:20για να παίζει παιχνίδια σε φουλ επιδόσεις; τα παιδιά μεγαλώνουν, θα θέλουν να παίξουν fortnite ή ό,τι άλλο είναι στα trends.sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:16Άμα το στήσει σε virtualbox δεν έχει κανέναν λόγο, από αυτούς που ανέφερε τέλος πάντων, να κάνει μπερ μέταλ εγκατάσταση.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:11λύση με rufus και windows σε virtualbox
Χαοτικός
.
.
Γω έχω (είχα οκ) τριπλ μπου με οσχ καταλίνα μωρή τρελοπετούνια, που μου βάζεις πολλαπλά λειτουργικά σε ένα δίσκο, χωριάταρε.Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:22Τους έχω πάρει τάμπλετ.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:20για να παίζει παιχνίδια σε φουλ επιδόσεις; τα παιδιά μεγαλώνουν, θα θέλουν να παίξουν fortnite ή ό,τι άλλο είναι στα trends.
Χαοτικόςsys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:19Τέλος πάντων, αφού θέλεις ντιούαλ μπου κάντο σωστά, όχι απλά σε άλλο παρτίσιο αλλά σε ξεχωριστό δικό του δίσκο.
Μια ζωή ντούαλ μπου είχα. που θα μου πεις εσύ χαρχάλιαγκα. Μια χαρά είναι ο ένας σκληρός.
.
.
Είναι ταχύτατος. Πάντα είχα πολλά λειτουργικά. Τον grub κοντεύω να τον γράψω εγώ.sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:26Γω έχω (είχα οκ) τριπλ μπου με οσχ καταλίνα μωρή τρελοπετούνια, που μου βάζεις πολλαπλά λειτουργικά σε ένα δίσκο, χωριάταρε.Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:22Τους έχω πάρει τάμπλετ.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:20
για να παίζει παιχνίδια σε φουλ επιδόσεις; τα παιδιά μεγαλώνουν, θα θέλουν να παίξουν fortnite ή ό,τι άλλο είναι στα trends.
Χαοτικόςsys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:19
Τέλος πάντων, αφού θέλεις ντιούαλ μπου κάντο σωστά, όχι απλά σε άλλο παρτίσιο αλλά σε ξεχωριστό δικό του δίσκο.
Re: Γουίντοζ Γιουσεμπί
Επίσης, γιουσεμπί, γιουσεμπί ρε αγράμματε, διόρθωσε το.
.
.