Facebook is kill
Re: Facebook is kill
Smth is happening, I feel it.. 

Τίποτα δεν γίνεται, απλά δεν έχουν remote access να φτιάξουν τα routers και αυτοί που έχουν physical access δεν μπορούν να τα φτιάξουν. Απλώς θα τους πάρει λίγο παραπάνω να επανέλθουν, αλλά θα επανέλθουν.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εν τω μεταξύ, οι μαστερογκίκουλες της τεχνολογίας που τα κατεχετε καλυτερα, γιατι τα εχουν ολα μαζί φβ, ινστα, γουατςαππ κτλ στον ιδιο σερβερ, και δεν τα ανεξαρτητοποιούν κατα καποιο τρόπο, αφου βλεπουν πως οταν πεφτει το ενα πέφτει και το άλλο? Μιλαμε για σοσιαλ/αππς που χρησιμοποιουνται απο τη μεγαλυτερη μεριδα του παγκοσμιου πληθυσμου. Αν τουλαχιστον επεφτε το ενα αλλά το άλλο παρέμενε οκ, δεν θα δημιουργουνταν τέτοιο μαγναστρικό πρόβλημα για τους χρηστες. 

Μη στενοχωριέστε, δεν χάλασε και ο κόσμος..

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χέσε το FB. Πώς θα γίνει να πέσει το τουίτερ μπας και γλυτώσουμε απο τα σπαμ εδώ μέσα! 

ένα καλό που έκανε ο Κούλης
Σα να μας λες πως θα γλυτωσουμε απο τα τρικακια των 2 ακρων ενα πραμα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Βασικά δεν είναι ότι έπεσε κάποιος "server" που έχει τα πάντα πάνω, είναι δικτυακό πρόβλημα σε routers και έχει επηρρεάσει τους DNS servers τους. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εφικτό κάτι τέτοιο να συμβεί (σίγουρα έχουν contingencies) οπότε πρέπει να παίχτηκε κάποιο colossal fuck up.vantono έγραψε: ↑04 Οκτ 2021, 20:57Εν τω μεταξύ, οι μαστερογκίκουλες της τεχνολογίας που τα κατεχετε καλυτερα, γιατι τα εχουν ολα μαζί φβ, ινστα, γουατςαππ κτλ στον ιδιο σερβερ, και δεν τα ανεξαρτητοποιούν κατα καποιο τρόπο, αφου βλεπουν πως οταν πεφτει το ενα πέφτει και το άλλο? Μιλαμε για σοσιαλ/αππς που χρησιμοποιουνται απο τη μεγαλυτερη μεριδα του παγκοσμιου πληθυσμου. Αν τουλαχιστον επεφτε το ενα αλλά το άλλο παρέμενε οκ, δεν θα δημιουργουνταν τέτοιο μαγναστρικό πρόβλημα για τους χρηστες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Επίθεση κάποιου είδους στους ρουτερς είναι εύκολο να γίνει;klg έγραψε: ↑04 Οκτ 2021, 21:09Βασικά δεν είναι ότι έπεσε κάποιος "server" που έχει τα πάντα πάνω, είναι δικτυακό πρόβλημα σε routers και έχει επηρρεάσει τους DNS servers τους. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εφικτό κάτι τέτοιο να συμβεί (σίγουρα έχουν contingencies) οπότε πρέπει να παίχτηκε κάποιο colossal fuck up.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Από ότι φαίνεται (το έκανα και link πιο πριν άμα ψάξεις λίγο) το γαμήσανε μόνοι τους με κάποιο automated deployment.ST48410 έγραψε: ↑04 Οκτ 2021, 21:13Επίθεση κάποιου είδους στους ρουτερς είναι εύκολο να γίνει;klg έγραψε: ↑04 Οκτ 2021, 21:09Βασικά δεν είναι ότι έπεσε κάποιος "server" που έχει τα πάντα πάνω, είναι δικτυακό πρόβλημα σε routers και έχει επηρρεάσει τους DNS servers τους. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εφικτό κάτι τέτοιο να συμβεί (σίγουρα έχουν contingencies) οπότε πρέπει να παίχτηκε κάποιο colossal fuck up.
-
Mόνο φόρουμ, yt, και blogs. Τα άλλα είναι ναρκισσιστικη σαπίλα. Τώρα θα μου πείτε για γκόμενες Νταξει. Ότι προλάβαμε προλάβαμε. Από εδώ και πέρα πάλι καμάκια έξω με χυλόπιτες ζορικες στην μαπα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Kill me, don’t torture me. Kill me.”
από Frappezitis » 05 Ιουν 2023, 21:43 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos