Για αυτό πληρώνεις συνδρομή σε εταιρία που σε παίρνει τηλέφωνο και άμα δε σε βρει στέλνει την αστυνομία και έρχεται και αυτή.
Small Home Upgrades
-
Re: Small Home Upgrades
- Cecily Anne
Έχω να σου πω ότι ένα βράδυ άκουγα σουρσίματα στο μπαλκόνι και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κλέφτες. Σκούνταγα τον άλλον τίποτα κοιμόταν ύπνο βαθύ. Ε ακούω το κρατς που λέει και στο Μάστερ Σεφ και αρπάζω ό,τι βρίσκω μπροστά μου, λέω κλέφτης και πετάγομαι πάνω!!!!!!! Ξυπνάει ο άλλος με κοιτάζει και μου λέει:
"και θα τον χτενίσεις;"
Κοιτάζω και βλέπω είχα πιάσει τη βούρτσα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ έχω βγεί μερικές φορές αργά βράδυ και έχω κατέβει όλο το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας (μένω τελευταίο όροφο) όταν νόμισα ότι κάποιοι περιφέρονται ύποπτα. Αλλά δεν ήταν τίποτα.enaon έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 00:23εμένα με πιάνει μία μαλακία και νομίζω οτι επειδή οι άλλοι κάνουν ζαβολιά αν τους πιάσω πάει, χάσανε. Οπότε πάω να δω κλπ, την τελευταία φορά ακουγα κάτι γκαπα γκούπα κανα λεπτό, λέω ιδέα μου, βγαίνω από πάνω, κοιτάω στον κάτω όροφο κάνανε το πολιορκητικό κριό δύο κόπανοι, πέφταν πάνω στην εξώπορτα, απόγευμα. Λέω παιδιά θέλετε κάτι, όχι λένε γεια, καθίστε λέω να το συζητήσουμε, και τους κυνήγαγα προς τα κάτω, σφαίρα εγώ, σφαίρα και εκείνοι, χάθηκαν τελικά, δεν τους πρόλαβα. Όταν ηρέμησα ανησύχησα λίγο, λέω οκ, αν τους προλάβαινα τί κάναμε; Αλλά τι να πω, εκείνη την ώρα δεν έχω τέτοια άγχη.
Μιά φορά βρήκα έναν μέσα στα ρολόγια της ΔΕΗ, αλλά ήταν ένας νεαρός που τον είχε κλειδώσει έξω από το διαμέρισμα ο πατέρας του, γιατί άργησε να γυρίσει.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πως πληρώνεις?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:08Αγοραζεις απο Ουκρανια,στελνεις μαι ουκρανικη κουριερ να παραλαβει και να απραδωσει σε Ελληνικο ταξιδιωτικο γραφειο του Κιεβου
Κοστος 5 δολλαρια
Απο εκει στοφερνει ο Ελ με λεοφωρει υπολογισε κοστος 10-20€
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Westenr Union τον συναγερμοΤους βαζεις και τα λεφτα της κουριερ για αν την πληρωσουν αυτοι
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- dna replication
καμία εξασφάλιση δηλαδή,
σα να τους στέλνεις τα χρήματα σε φάκελο είναι η western union
σα να τους στέλνεις τα χρήματα σε φάκελο είναι η western union
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν το ψαξεις καλυτερα ποτε και με κανεναν δεν εισαι πληρως εξασφαλισμενος οτα προπληρωνεις
Για αυτο προσεχεις να αγορασεςι απο υπαρκτη σοβαρη εταιρεια
Αρίστος for Tsirpas
Όταν πληρώνεις με πιστωτική είσαι πλήρως εξασφαλισμένος.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 02:03Αν το ψαξεις καλυτερα ποτε και με κανεναν δεν εισαι πληρως εξασφαλισμενος οτα προπληρωνεις
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μπα
Αρίστος for Tsirpas
- dna replication
είσαι εξασφαλισμένος, σ'αυτό στηρίζεται η πίστη στις πιστωτικές κάρτες.
Μια φορά είχα παραγγείλει ένα κινητό από ένα σκρουτζομάγαζο, από έναν απατεώνα στα Χανιά και με είχε στο περίμενε ένα μήνα στο τηλέφωνο από εβδομάδα σε εβδομάδα. Του λεω έρχομαι την άλλη εβδομάδα στα Χανια (πραγματικά), να περάσω να το πάρω να μη το στέλνεις?
- οχι οχι άσε θα στο στείλω...
εκεί κατάλαβα οτι δεν είναι σοβαρό ιντερνετικό κατάστημα* και έκανα γραπτή καταγγελία με εμαιλ στην τράπεζα οτι χρέωσε το ποσό και δεν έχει στείλει το προϊόν και δε με ενημερώνει για την πορεία της παραγγελίας και πήρα πίσω τα λεφτά μου χωρίς καμία άλλη διατύπωση.
Επίσης μου έκλεψαν στην Αμερική τα στοιχεία από 2 κάρτες και νοίκιαζαν με αυτές αυτοκίνητα στη Μ. Βρεταννία. Αρνήθηκα τη χρέωση και πάλι η τράπεζα το κάλυψε.
*από τότε έχασα την εμπιστοσύνη μου για τέτοια είδη στα ελ σκρουτζομάγαζα και παραγγέλνω μόνο με αντικαταβολή και μερικές φορές από 3-4 ταυτόχρονα και όποιος το στείλει πρώτος, μετά ακυρώνω την παραγγελία στους υπόλοιπους
Μια φορά είχα παραγγείλει ένα κινητό από ένα σκρουτζομάγαζο, από έναν απατεώνα στα Χανιά και με είχε στο περίμενε ένα μήνα στο τηλέφωνο από εβδομάδα σε εβδομάδα. Του λεω έρχομαι την άλλη εβδομάδα στα Χανια (πραγματικά), να περάσω να το πάρω να μη το στέλνεις?
- οχι οχι άσε θα στο στείλω...
εκεί κατάλαβα οτι δεν είναι σοβαρό ιντερνετικό κατάστημα* και έκανα γραπτή καταγγελία με εμαιλ στην τράπεζα οτι χρέωσε το ποσό και δεν έχει στείλει το προϊόν και δε με ενημερώνει για την πορεία της παραγγελίας και πήρα πίσω τα λεφτά μου χωρίς καμία άλλη διατύπωση.
Επίσης μου έκλεψαν στην Αμερική τα στοιχεία από 2 κάρτες και νοίκιαζαν με αυτές αυτοκίνητα στη Μ. Βρεταννία. Αρνήθηκα τη χρέωση και πάλι η τράπεζα το κάλυψε.
*από τότε έχασα την εμπιστοσύνη μου για τέτοια είδη στα ελ σκρουτζομάγαζα και παραγγέλνω μόνο με αντικαταβολή και μερικές φορές από 3-4 ταυτόχρονα και όποιος το στείλει πρώτος, μετά ακυρώνω την παραγγελία στους υπόλοιπους
ποιο ταξιδιωτικό κάνει αυτή τη διευκόλυνσηΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 22:08να απραδωσει σε Ελληνικο ταξιδιωτικο γραφειο του Κιεβου
Απο εκει στοφερνει ο Ελ με λεοφωρει υπολογισε κοστος 10-20€
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 21 Φεβ 2019, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ασφάλεια προσφέρει ένα ασύρματο σύστημα; Πόσο εύκολα μπορεί να το τζαμάρει κάποιος και να το θέσει εκτός;
- dna replication
ελα ντε? μπορεί να έχει σύστημα αναπήδησης συχνοτήτων που το κάνει πιο δύσκολο στις παρεμβολές και το τζαμάρισμα
έχει με φθηνές τιμές και εδώ πάντως
https://www.public.gr/cat/home/synagerm ... ualPrice|1
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Να δωσω ενα παραδειγμαdna replication έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 17:17είσαι εξασφαλισμένος, σ'αυτό στηρίζεται η πίστη στις πιστωτικές κάρτες.
Οποιασδηποτε μορφη προπληρωμης απευθειας προς τον προμηθευτη προς Κινα ας πουμε δεν ειναι ασφαλης
Δεν πα να πληρωσεις με πιστωτικη,
Ψαξε βρες τον Κινεζο
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γενικα υπαρχουν 4 βαθμιδες ασφαλειαςdna replication έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 17:22ελα ντε? μπορεί να έχει σύστημα αναπήδησης συχνοτήτων που το κάνει πιο δύσκολο στις παρεμβολές και το τζαμάρισμα
Τι συγκεκριμενο ειναι τοπ στην βαθμιδα 2 και βραβευμενο
Τα συστηματα κατηγοριας 3 και 4 ειναι καλυτερα
https://ajax.systems/blog/what-is-a-security-grade/
Αρίστος for Tsirpas
- dna replication
δε θα τον ψάξεις εσύ, η τράπεζα θα σου επιστρέψει τα χρήματα και ας βρει αυτή τον κινέζο που τον έχει συμβεβλημμένοΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Φεβ 2019, 18:21Να δωσω ενα παραδειγμα
Οποιασδηποτε μορφη προπληρωμης απευθειας προς τον προμηθευτη προς Κινα ας πουμε δεν ειναι ασφαλης
Δεν πα να πληρωσεις με πιστωτικη,
Ψαξε βρες τον Κινεζο
ετσι πάει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση TESLA HOME...Σας τα λέγαμε...δε μας πιστεύατε.....
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 04 Ιουν 2023, 20:29 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
13 Οκτ 2024, 13:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Working from home vs δουλεια στο γραφειο
από talaipwros » 03 Αύγ 2023, 20:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 32 Απαντήσεις
- 1413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
04 Αύγ 2023, 03:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο "καινοτόμος" και "ρηξικέλευθος" Elon Musk τάσεται κατά του Work From Home
από έργο_μακέτο » 18 Μάιος 2023, 20:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
18 Μάιος 2023, 20:03
-