Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
-
- Casper -
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από - Casper - » 27 Οκτ 2019, 23:52
Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:08
Awesomatic έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 22:35
Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 18:11
Σκεφτομαι να δωσω πανελληνιες του χρονου.
Ορέστη με όλο το θάρρος, νομίζω ότι δεν σε παίρνει να μπεις τώρα σε μία διαδικασία που θα κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια (ένα χρόνο μέχρι τις πανελλήνιες και άλλα 4 σε σχολή). Αν έχεις σκοπό βέβαια απλά να περάσεις και να τελειώσεις οπότε σε βολεύει ανάλογα με το χρόνο και τη δουλειά σου για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, go for it.
Ομως το ιδιο θα με ειχες συμβουλεψει πριν 5 χρονια. Θα ηταν ασχημα να ειχα πτυχιο ιατρικης πχ τωρα; Δηλαδη τι καλυτερο εκανα με τον χρονο μου τα τελευταια χρονια;

Μπράβο βρε Ορέστη. Αφού τις απαντήσεις τις έχεις μόνος σου. Είπαμε τι θα ακούς.
Ό,τι γουστάρεις θα κάνεις και θα σπουδάσεις. Άλλοι που βγαίνουν και μεθάνε, σέρνονται και τρώνε τα λεφτά τους στον τζόγο είναι καλύτεροι δηλαδή; Αξιοποιούν πιο δημιουργικά τον χρόνο τους; Παραδείγματα δίνω. Ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές για την ζωή του. Εσύ τώρα μάλιστα έχεις αρχίσει να παίρνεις τα πάνω σου και σκέφτεσαι όχι μόνο το μέλλον σου αλλά και πώς θα νιώθεις μεγαλύτερη χαρά στην καθημερινότητά σου.
Ένας συμφοιτητής μου είναι 45 χρονών, 8ο έτος γιατί το κάνει πάρτ τάιμ και ταυτόχρονα δουλεύει. Άλλο γεροντάκι ερχόταν με μπαστουνάκι στο πανεπιστήμιο και όλο το απόγευμα διάβαζε ολόκληρα βιβλία νομικής για την σχολή του. Θα γεράσει ποτέ το μυαλό αυτών των ανθρώπων ή η όρεξη που έχουν για μάθηση και ζωή;
Χαλιέμαι όταν βλέπω ανθρώπους που υποτιμούν ή και χλευάζουν τα όνειρα και την όρεξη των άλλων.
-
Pedro
- Phorum.gr user: Pedro
από Pedro » 27 Οκτ 2019, 23:53
parafrwn έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:48
Pedro έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:32
Να σπουδασεις αστροφυσικη .-
Λολ.
Αυτό προϋποθέτει τουλάχιστον 4 + 1 + 4 = 9 χρόνια σπουδών.
Για αυτο προτεινω να ασχοληθει με κατι τετοιο...διοτι εχει μπολικο χρονο.
Επισης αφου τελειωσει θααλλαξει το νικσε Ορεστη 44 (φορτιφορ).
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
-
parafrwn
- Μέλη που αποχώρησαν
από parafrwn » 27 Οκτ 2019, 23:57
Pedro έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:53
parafrwn έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:48
Pedro έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:32
Να σπουδασεις αστροφυσικη .-
Λολ.
Αυτό προϋποθέτει τουλάχιστον 4 + 1 + 4 = 9 χρόνια σπουδών.
Για αυτο προτεινω να ασχοληθει με κατι τετοιο...διοτι εχει μπολικο χρονο.
Επισης αφου τελειωσει θααλλαξει το νικσε Ορεστη 44 (φορτιφορ).

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 28 Οκτ 2019, 00:53
- Casper - έγραψε: ↑27 Οκτ 2019, 23:52
Ορέστη με όλο το θάρρος, νομίζω ότι δεν σε παίρνει να μπεις τώρα σε μία διαδικασία που θα κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια (ένα χρόνο μέχρι τις πανελλήνιες και άλλα 4 σε σχολή). Αν έχεις σκοπό βέβαια απλά να περάσεις και να τελειώσεις οπότε σε βολεύει ανάλογα με το χρόνο και τη δουλειά σου για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, go for it.
Ομως το ιδιο θα με ειχες συμβουλεψει πριν 5 χρονια. Θα ηταν ασχημα να ειχα πτυχιο ιατρικης πχ τωρα; Δηλαδη τι καλυτερο εκανα με τον χρονο μου τα τελευταια χρονια;

Μπράβο βρε Ορέστη. Αφού τις απαντήσεις τις έχεις μόνος σου. Είπαμε τι θα ακούς.
Ό,τι γουστάρεις θα κάνεις και θα σπουδάσεις. Άλλοι που βγαίνουν και μεθάνε, σέρνονται και τρώνε τα λεφτά τους στον τζόγο είναι καλύτεροι δηλαδή; Αξιοποιούν πιο δημιουργικά τον χρόνο τους; Παραδείγματα δίνω. Ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές για την ζωή του. Εσύ τώρα μάλιστα έχεις αρχίσει να παίρνεις τα πάνω σου και σκέφτεσαι όχι μόνο το μέλλον σου αλλά και πώς θα νιώθεις μεγαλύτερη χαρά στην καθημερινότητά σου.
Ένας συμφοιτητής μου είναι 45 χρονών, 8ο έτος γιατί το κάνει πάρτ τάιμ και ταυτόχρονα δουλεύει. Άλλο γεροντάκι ερχόταν με μπαστουνάκι στο πανεπιστήμιο και όλο το απόγευμα διάβαζε ολόκληρα βιβλία νομικής για την σχολή του. Θα γεράσει ποτέ το μυαλό αυτών των ανθρώπων ή η όρεξη που έχουν για μάθηση και ζωή;
Χαλιέμαι όταν βλέπω ανθρώπους που υποτιμούν ή και χλευάζουν τα όνειρα και την όρεξη των άλλων.
Ωραια τα λες βρε Κασπερινι! Ειδικα αυτα γεροντακια τα θαυμαζω που εχουν θεληση για ζωη και δεν αραζουν σε ενα καφενειο σαν αποσυρμενα πλοια.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 28 Οκτ 2019, 00:58
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 00:09
Δασκαλε σε στηριζω! Θα ηθελα να σπουδασεις ψυχολογια ή ψυχιατρικη για παρτη μου.
Αυτο το εχω σκεφτει γιατι θα βοηθουσα θεραπευτικα τον εαυτο μου. Αλλα εννοειται θα σας δεχομουν ολους δωρεαν στο ιατρειο μου.

-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 28 Οκτ 2019, 01:01
Γενικα στο εξωτερικο ειναι πιο συνηθισμενο να σπουδαζουν μεγαλοι οι ανθρωποι και να παιρνουν περισσοτερα απο ενα πτυχια.
Στην Ελλαδα αναγκαζουμε τους μαθητες να αποφασισουν νωρις για το μελλον τους και τους πιεζουμε πολυ με εξετασεις.
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 28 Οκτ 2019, 01:05
Όχι, δεν θα σου είχα δώσει την ίδια συμβουλή πριν 5 χρόνια.
Αν λοιπόν ο στόχος σου είναι να εξελιχθείς επαγγελματικά θα σε βοηθούσε πιο πολύ κάτι που θα σε βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται στον τομέα που θα ήθελες να βρεθείς και να εξελιχθείς από μέσα μαθαίνοντας, κάνοντας γνωριμιες και μαζεύοντας παράλληλα και τα τυπικά προσόντα σε συνδυασμό με την εργασιακή εμπειρία.
Αν απλά θέλεις να περάσεις το χρόνο σου μαθαίνοντας κάτι που θα σου αρέσει τότε φυσικά, go nuts. Η συμβουλή που δίνω έχει να κάνει με την περίσταση και είναι αυτό που θα έκανα εγώ σε αντίστοιχη περίσταση.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 28 Οκτ 2019, 01:08
Awesomatic έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 01:05
Όχι, δεν θα σου είχα δώσει την ίδια συμβουλή πριν 5 χρόνια.
Αν λοιπόν ο στόχος σου είναι να εξελιχθείς επαγγελματικά θα σε βοηθούσε πιο πολύ κάτι που θα σε βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται στον τομέα που θα ήθελες να βρεθείς και να εξελιχθείς από μέσα μαθαίνοντας, κάνοντας γνωριμιες και μαζεύοντας παράλληλα και τα τυπικά προσόντα σε συνδυασμό με την εργασιακή εμπειρία.
Αν απλά θέλεις να περάσεις το χρόνο σου μαθαίνοντας κάτι που θα σου αρέσει τότε φυσικά, go nuts. Η συμβουλή που δίνω έχει να κάνει με την περίσταση και είναι αυτό που θα έκανα εγώ σε αντίστοιχη περίσταση.
Εσυ δλδ σχεδιαζεις χρονια στο μελλον. Το ξερεις οτι ο Θεος δινει μια κλωτσια στα σχεδια και τα ανατρεπει;
-
Υπερκουλτουριάρης
από Υπερκουλτουριάρης » 28 Οκτ 2019, 10:28
Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 00:58
Δασκαλε σε στηριζω! Θα ηθελα να σπουδασεις ψυχολογια ή ψυχιατρικη για παρτη μου.
Αυτο το εχω σκεφτει γιατι θα βοηθουσα θεραπευτικα τον εαυτο μου. Αλλα εννοειται θα σας δεχομουν ολους δωρεαν στο ιατρειο μου.

Θα ήταν τιμή μου να αναλάβεις δωρεάν την θεραπεία μου

Θα σου πρότεινα επίσης, αφού δεν έχεις σκοπό να δουλέψεις κανονικά, αλλά θες να γίνεις λίγο δραστήριος, να μην αφήσεις έτσι το συγγραφικό σου ταλέντο. Γραψε ένα βιβλίο.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 28 Οκτ 2019, 10:32
Ξεκουραζόσουν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 28 Οκτ 2019, 10:39
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 10:32
Ξεκουραζόσουν.

Κουραζομουν.

-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 28 Οκτ 2019, 10:46
Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 01:08
Εσυ δλδ σχεδιαζεις χρονια στο μελλον. Το ξερεις οτι ο Θεος δινει μια κλωτσια στα σχεδια και τα ανατρεπει;
Έχεις ένα γενικό σχέδιο και προσαρμόζεσαι στις ανατροπές και τις αλλαγές που έρχονται αναπάντεχα. Ακόμα και αν δεν βγουν όπως τα είχες σχεδιάσει είναι πιο πιθανό να έχεις προετοιμαστεί καλύτερα και να είσαι πιο ευέλικτος έτσι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Casper -
από - Casper - » 28 Οκτ 2019, 11:05
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 10:28
Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 00:58

Θα ήταν τιμή μου να αναλάβεις δωρεάν την θεραπεία μου

Θα σου πρότεινα επίσης, αφού δεν έχεις σκοπό να δουλέψεις κανονικά, αλλά θες να γίνεις λίγο δραστήριος, να μην αφήσεις έτσι το συγγραφικό σου ταλέντο. Γραψε ένα βιβλίο.

-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 28 Οκτ 2019, 11:15
Ενα κομικ θα ειχε ενδιαφερον, που θα απεικονιζε σκηνες που εχω δει στο δρομο με τους αυθεντικους διαλογους οπως τους ακουσα.

-
-
- 1 Απαντήσεις
- 142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
17 Μαρ 2024, 13:47
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.