Ε ναι ρε μαλακά αφού εσύ τρέχεις OSX, τι να συζητάμε τώρα.sys3x έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 15:49Εγώ δε ξέρω τπτ.klg έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 15:04Ορίστε ρε μαλάκα, σε λίγο το μισο phorum θα είναι σε linux.sys3x έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 13:41
Μετά από αυτό εγώ πάω μπάσο δικιά μου, παύω να σε διεκδικώ και θα φροντίσω να παύσει και ο άλλος, εξάλλου δεν έχω και τίποτε παραπάνω να σε προσφέρω μόνον λίγο παραπάνω αστείρευτη υψηλή τεχν αλλά και τι α την κανς, ούτε τρώγεται ούτε υπάρχει καν στην πραγματικότητα.
Ποιο λίνουξ χρησιμοποιείτε;
Re: Ποιο λίνουξ χρησιμοποιείτε;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
παλιά δοκίμασα συνέχεια διάφορες διανομές. Εδώ και καμιά 7-8 χρόνια είμαι μόνο με ubuntu.
Εγώ χρησιμοποιώ το Linux windows 10. Είναι πολύ καλό.
Τον έχω φορμάρει τον δίσκο με το καταλίνα από το τελευταίο λοκντάου, δεν είχα άλλους ελεύθερους μικρούς ssd και τον ήθελα για το rpi να τον κάνω usb-boot για τον headless server που είχα πάνω το NC.
Πριν λίγο καιρό που πήγα να μπουτάρω σε οσχ το συνειδητοποίησα γιατί είχα ξεχάσει ότι τον έβγαλα, αυτός ήταν και ο λόγος που ξανακοίταξα την φάση με τα vm και τους type1 hypervisors που μου έκρυβες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όλα τα λειτουργικά είναι για τον λούτσο..
Μάλλον, τι να σου πω. Εμένα μ'ενδιαφέρει να κάνω δουλειά μου. Όντως όμως, αποδείχτηκαν πολύ καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σε χάνω. Σε απλά Ελληνικά παρακαλώ.sys3x έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 13:41Μετά από αυτό εγώ πάω μπάσο δικιά μου, παύω να σε διεκδικώ και θα φροντίσω να παύσει και ο άλλος, εξάλλου δεν έχω και τίποτε παραπάνω να σε προσφέρω μόνον λίγο παραπάνω αστείρευτη υψηλή τεχν αλλά και τι α την κανς, ούτε τρώγεται ούτε υπάρχει καν στην πραγματικότητα.

Τίποτα, για κάποιον από το χωριό λέω, δεν τον ξέρεις.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Νοέμ 2021, 13:56Σε χάνω. Σε απλά Ελληνικά παρακαλώ.sys3x έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 13:41Μετά από αυτό εγώ πάω μπάσο δικιά μου, παύω να σε διεκδικώ και θα φροντίσω να παύσει και ο άλλος, εξάλλου δεν έχω και τίποτε παραπάνω να σε προσφέρω μόνον λίγο παραπάνω αστείρευτη υψηλή τεχν αλλά και τι α την κανς, ούτε τρώγεται ούτε υπάρχει καν στην πραγματικότητα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τελικά τα Λίνουξ είναι καλά και νομίζω πως συμφωνούμε. Για τον δικό σου απ'το χωριό..sys3x έγραψε: ↑20 Νοέμ 2021, 13:58Τίποτα, για κάποιον από το χωριό λέω, δεν τον ξέρεις.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Νοέμ 2021, 13:56Σε χάνω. Σε απλά Ελληνικά παρακαλώ.sys3x έγραψε: ↑19 Νοέμ 2021, 13:41
Μετά από αυτό εγώ πάω μπάσο δικιά μου, παύω να σε διεκδικώ και θα φροντίσω να παύσει και ο άλλος, εξάλλου δεν έχω και τίποτε παραπάνω να σε προσφέρω μόνον λίγο παραπάνω αστείρευτη υψηλή τεχν αλλά και τι α την κανς, ούτε τρώγεται ούτε υπάρχει καν στην πραγματικότητα.

Γαμιέται πάλι η Arch.
Μετά από αναβάθμιση δεν προχωράει στο μπουτάρισμα. Κολλάει σχετικά με το ntp.
Μετά από αναβάθμιση δεν προχωράει στο μπουτάρισμα. Κολλάει σχετικά με το ntp.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Working as intended.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ενα φεγγαρι πριν χρόνια, εβαλα suse linux. Εκανα partition τον σκληρό με επιλογη μεταξυ windows και linux κατα το boot. Ειχε λιγο πλακα αλλα ποτέ δεν εκατσα να ασχοληθω ιδιαιτερα.
Η ερωτηση ειναι λοιπον η εξης. Για ποιους λογους θα προτεινατε σε καποιον που δεν ασχολείται επαγγελματικα με τα pc (πχ προγραμματιστης) να βαλει (και) linux? Τι θα μου προσφερε?
Η ερωτηση ειναι λοιπον η εξης. Για ποιους λογους θα προτεινατε σε καποιον που δεν ασχολείται επαγγελματικα με τα pc (πχ προγραμματιστης) να βαλει (και) linux? Τι θα μου προσφερε?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι καπότες χρησιμοποιείτε;
από Εκτωρ » 04 Νοέμ 2023, 11:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
05 Νοέμ 2023, 19:22
-
-
- 46 Απαντήσεις
- 1265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
06 Ιαν 2025, 13:14
-
-
Νέα δημοσίευση Χρησιμοποιείτε πτυελοδοχείο;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 14 Απρ 2025, 18:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
16 Απρ 2025, 21:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθάρισμα μυδιών. Τι είδους σφουγγαράκι ή μαχαίρι χρησιμοποιείτε;
από Libre arbitre » 12 Μαρ 2024, 15:04 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
12 Μαρ 2024, 15:04
-