Σέρνονται τα δεδομένα του κινητού
Re: Σέρνονται τα δεδομένα του κινητού
Παρατηρείς φαντάζομαι ότι με δυνατό σήμα έπιασες καλές ταχύτητες, με χάλια σήμα έπιασες αντίστοιχα χάλια ταχύτητες. Βέβαια, τρεις μπάρες βλέπω, αλλά σου λέει weak
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άρα, παίζει όντως να εχουν θεμα οι κεραίες?
Στο υπνοδωμάτιο έχω μια μπάρα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αν κάθε φορά που βγαίνεις έξω από το σπίτι έχει καλό σήμα και καλό download, μάλλον. Μπορεί όμως για κάποιο λόγο να μην ενισχύει σωστά το σήμα και το κινητό σου.
Αν έχεις μια παλιά συσκευή ή άλλη από κάποιον δικό σου σκάτζαρε τη SIM να δεις.
Να υποθέσω πως δεν έχεις το κινητό σε κάποια περίεργη θήκη μεταλλική ή τίποτα τέτοιο που σου κόβει σήμα.
Το έχω στη γνήσια της Samsung.ST48410 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:13Αν κάθε φορά που βγαίνεις έξω από το σπίτι έχει καλό σήμα και καλό download, μάλλον. Μπορεί όμως για κάποιο λόγο να μην ενισχύει σωστά το σήμα και το κινητό σου.
Αν έχεις μια παλιά συσκευή ή άλλη από κάποιον δικό σου σκάτζαρε τη SIM να δεις.
Να υποθέσω πως δεν έχεις το κινητό σε κάποια περίεργη θήκη μεταλλική ή τίποτα τέτοιο που σου κόβει σήμα.
Το φοβάμαι κι εγώ το κινητό, μήπως εχει θέμα.
Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω την σιμ σε άλλη συσκευή
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
δεν θα είναι σημα κεραίας το weak, δεν μετράει τετοιο πράγμα το speed test νομιζω. Δεν υπαρχει θεμα να πιανεις 20-30Kbps ή 75Mbps στο ίδιο σημείο με ώρες διαφορά λόγο κακου σηματος. Εχουν βλαβη σοβαρή μαλλον.
παντως πεταει η συνδεση για 4γ, το κατω δηλαδή, δεν εχω δει 75 ποτέ νομιζω.
μπορεις να δεις βασικές πληροφορίες ποιότητας της mobile γραμμής με το *#0011# απο τον σαμσουνγκ διαλερ. Αν θες κανε ενα σκρεενσοτ οταν ειναι οκ και οταν σέρνεται.
Πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κώδικαςenaon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 21:40δεν θα είναι σημα κεραίας το weak, δεν μετράει τετοιο πράγμα το speed test νομιζω. Δεν υπαρχει θεμα να πιανεις 20-30Kbps ή 75Mbps στο ίδιο σημείο με ώρες διαφορά λόγο κακου σηματος. Εχουν βλαβη σοβαρή μαλλον.
παντως πεταει η συνδεση για 4γ, το κατω δηλαδή, δεν εχω δει 75 ποτέ νομιζω.
μπορεις να δεις βασικές πληροφορίες ποιότητας της mobile γραμμής με το *#0011# απο τον σαμσουνγκ διαλερ. Αν θες κανε ενα σκρεενσοτ οταν ειναι οκ και οταν σέρνεται.
μου γράφει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τα δεδομένα σέρνονται γιατί δεν τα δίνουμε αξία. Τα θεωρούμε δεδομένα!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ναι αυτό ειναι αλλα είπες δεν παιζει, φαντάζομαι δοκίμασες με τον samsung dialer; Βεβαια λένε oτι παιζει και στο oneUI5.1, οπότε περίεργο. Ποια εκδοση εχεις;Lugozzi έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 22:58Είναι κάποιο από αυτά?
https://samsuggest.com/samsung-mobile-s ... xy_devices

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Επειδή έτυχε να ψάχνω και γω κωδικούς προχθές για το σόνυ μου (δεν δούλευε το gps), βρήκα ότι δεν ισχύουν όλοι οι κωδικοί για όλα τα σόνυ..Lugozzi έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 22:58Είναι κάποιο από αυτά?
https://samsuggest.com/samsung-mobile-s ... xy_devices
Τελικά το έλυσα εγκαθιστώντας το GPS Tester, που μου δείχνει ακόμα και πόσους δορυφόρους βλέπω, πότε κάνει fix κτλ
Με λίγα λόγια, μην μπλέκεις με εργοστασιακά μενού και μλκιες. Ψάξε στο playstore για καμία εφαρμογή με καλές κριτικές και πολλά downloads και βάλτηνα πχ https://play.google.com/store/search?q= ... l=en&gl=US
Λοιπόν παίδες,
σίγουρα δεν υπάρχει κοφτης.
Το πιο πιθανόν είναι να έχει πρόβλημα η συσκευή.
Δοκίμασα την κάρτα μου σε άλλη συσκευή, στον ίδιο χώρο, και η ταχύτητα ήταν κανονική.
σίγουρα δεν υπάρχει κοφτης.
Το πιο πιθανόν είναι να έχει πρόβλημα η συσκευή.
Δοκίμασα την κάρτα μου σε άλλη συσκευή, στον ίδιο χώρο, και η ταχύτητα ήταν κανονική.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Να μη κατεβάζεις τσόντες στο κινητό.
Άλλωστε είναι μικρή η οθόνη, τί να δείς?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
03 Δεκ 2023, 12:58
-
-
Νέα δημοσίευση Σκισ'τα Πιερρακάκαρε ! Ακόμα και οριστική αποβολή για την χρήση κινητού στο σχολείο
από georgebi » 26 Μαρ 2024, 13:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 333 Απαντήσεις
- 7736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
21 Σεπ 2024, 19:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κεφαλαιοκρατία: πεδίο κερδοφορίας τα ψηφιακά δεδομένα
από Ληστοσυμμορίτης » 28 Μαρ 2025, 08:14 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 84 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
28 Μαρ 2025, 08:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τὰ ἀρχαιολογικὰ δεδομένα ἀμφισβητοῦν τὴν ἰνδοευρωπαϊκὴ θεωρία.
από tanipteros » 01 Απρ 2025, 02:31 » σε Γλωσσολογία - 1 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
03 Απρ 2025, 05:41
-