upload κατα ριπας
upload κατα ριπας
προσπαθω να ανεβασω ενα αρχειο. για 2 δευτερα ανεβαζει με ταχυτητα 200 kbps και μετα μηδενιζεται για 5 δευτερολεπτα. Αυτο σταθερα. Μετα απο κανα δεκαλεπτο πεφτει η συνδεση και μου βγαζει ημιτελης μεταφορτωση. Πηρα στη wind και δεν εκαναν τιποτα. 

Re: upload κατα ριπας
Τσοντούλα;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Ακριβως αυτο μου συμβαινει εμενα κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης πραξης, αν δεν ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 02:59προσπαθω να ανεβασω ενα αρχειο. για 2 δευτερα ανεβαζει με ταχυτητα 200 kbps και μετα μηδενιζεται για 5 δευτερολεπτα. Αυτο σταθερα. Μετα απο κανα δεκαλεπτο πεφτει η συνδεση και μου βγαζει ημιτελης μεταφορτωση. Πηρα στη wind και δεν εκαναν τιποτα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στην wind πήρες, τύπε;Daje έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 20:04Ακριβως αυτο μου συμβαινει εμενα κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης πραξης, αν δεν ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Δεκ 2019, 02:59προσπαθω να ανεβασω ενα αρχειο. για 2 δευτερα ανεβαζει με ταχυτητα 200 kbps και μετα μηδενιζεται για 5 δευτερολεπτα. Αυτο σταθερα. Μετα απο κανα δεκαλεπτο πεφτει η συνδεση και μου βγαζει ημιτελης μεταφορτωση. Πηρα στη wind και δεν εκαναν τιποτα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ελληνικό διαδίκτυο, έτος 2019.
Δεν είσαι στο ελληνικό διαδίκτυο, είσαι στο phorum. Suis generis καλτίλα, που κανονικά το ΕΔΕΤ τιμητικά θα έπρεπε να είχε μεσολαβήσει να μας δωθεί ένα Class A netblock για την κουλτούρα που έχουμε δώσει σε αυτόν τον τριτοκοσμικό βαλκανικό βόθρο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Οχι στο φορουμ, στο γκουγκλ προσπαθουσα να το ανεβασω. Πιστευω η wind κανει traffic shaping.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
για τι μεγεθους αρχειο μιλαμε?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Στα βιντεο παιζει 20 δευτερολεπτα, σταματαει πεντε. Δε μπορει να ειναι τυχαιο και να γινονται με τοση ακριβεια οι διακοπες.
Εσύ δεν είπες ότι κάνεις upload ένα αρχείο; Ποιο βίντεο παίζει; Τι λες;
Ε μα...the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Δεκ 2019, 13:25την τσοντούλα ρε τρολλάκι. την τσοντούλα. έτσι δεν του είπες σε προηγούμενο ποστ;
the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Δεκ 2019, 13:25την τσοντούλα ρε τρολλάκι. την τσοντούλα. έτσι δεν του είπες σε προηγούμενο ποστ;
Η τσοντούλα παίζει ή κάνει upload; Μαζί τη βλέπετε κορίτσια;
Επίσης τι 'ε μα' ρε γιωτόμπαλο, έγραψες μια vague μαλακία και θέλεις να κάνουμε με τηλεπάθεια troubleshoot τη δικτυακή σου σύνδεση;Ορέστης 35 έγραψε: ↑13 Δεκ 2019, 15:20Ε μα...the comet the course the tail έγραψε: ↑13 Δεκ 2019, 13:25την τσοντούλα ρε τρολλάκι. την τσοντούλα. έτσι δεν του είπες σε προηγούμενο ποστ;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσες φορές κατά μέσο όρο σηκώνεστε για κατούρημα κατά τη διάρκεια της νύχτας;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 19 Απρ 2025, 11:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
19 Απρ 2025, 13:36
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
28 Δεκ 2023, 09:25
-